Altra @ 07.07.2024 20:34Nekad neesmu pieļāvusi un nepieļautu fizisku vai emocionālu vardarbību attiecībās. Bet ir pieredze ar vīrieti,kurš to ir darījis ar citu. Bijām tikai attiecību sākumposmā un kopā pavadītās nedēļas nogales bija ļoti foršas. Vēlāk uzzinaju(viņš pats pastāstīja),ka bija piekāvis savu bijušo sievu,jo pieķēra savās mājas ar mīļāko. Man tas bija reāls šoks un liels sarkans karogs,bet tā kā bija ļoti spēcīgas jūtas pret viņu,tad attiecības turpināju,bet ar skaidru prātu. Pietika ar 2 celojumiem,lai attiecības pārtrauktu. Esot kopā 24h diennaktī īstais raksturs nāk ārā. Es nezinu vai viņš kādreiz varētu man nodarīt pāri fiziski,bet emocionāli tās attiecības bija ļoti smagas. Es vispār neesmu uz stridiem tendēts cilvēks,bet ar viņu strīdi par neko notika pārāk bieži. Pametu neatskatoties,jo nevēlos toksiskas attiecības.
Tāpēc arī uzrakstīju,ka attiecības turpināju ar skaidru prātu. Pilnībā piekrītu,ka vīrietis,kurš ir sitis,var to atkārtot un visdrīzāk arī atkārtos. Viņam jumtu norāva sieva ar mīļāko guļamistabā,savā guļamistabā! Turpmāk viņš sievietes neklapēja. Zinu,jo bijām pazīstami jau ļoti ilgus gadus pirms kaut kas sākās starp mums. Pazīstu visus viņa draugus un viņš kādu laiku bija attiecības ar man ļoti tuvu paziņu. Viņai tikai vislabākās atmiņas no tām attiecībām. Man nē,jo viņš bija ļoti samīlējies manī un tas viņu padarīja neizturamu. Nekad nevarētu būt kopā ar vīrieti,kurš fiziski vai mentāli mani iespaidotu.Džinga @ 07.07.2024 21:09
Mācība citām meitenēm, ja puisis ir jebkad kādu piekāvis, kaut vai tikai iesitis, mūc prom UZREIZ!
Altra @ 07.07.2024 21:45Tāpēc arī uzrakstīju,ka attiecības turpināju ar skaidru prātu. Pilnībā piekrītu,ka vīrietis,kurš ir sitis,var to atkārtot un visdrīzāk arī atkārtos. Viņam jumtu norāva sieva ar mīļāko guļamistabā,savā guļamistabā! Turpmāk viņš sievietes neklapēja. Zinu,jo bijām pazīstami jau ļoti ilgus gadus pirms kaut kas sākās starp mums. Pazīstu visus viņa draugus un viņš kādu laiku bija attiecības ar man ļoti tuvu paziņu. Viņai tikai vislabākās atmiņas no tām attiecībām. Man nē,jo viņš bija ļoti samīlējies manī un tas viņu padarīja neizturamu. Nekad nevarētu būt kopā ar vīrieti,kurš fiziski vai mentāli mani iespaidotu.
Altra @ 07.07.2024 21:45Tāpēc arī uzrakstīju,ka attiecības turpināju ar skaidru prātu. Pilnībā piekrītu,ka vīrietis,kurš ir sitis,var to atkārtot un visdrīzāk arī atkārtos. Viņam jumtu norāva sieva ar mīļāko guļamistabā,savā guļamistabā! Turpmāk viņš sievietes neklapēja. Zinu,jo bijām pazīstami jau ļoti ilgus gadus pirms kaut kas sākās starp mums. Pazīstu visus viņa draugus un viņš kādu laiku bija attiecības ar man ļoti tuvu paziņu. Viņai tikai vislabākās atmiņas no tām attiecībām. Man nē,jo viņš bija ļoti samīlējies manī un tas viņu padarīja neizturamu. Nekad nevarētu būt kopā ar vīrieti,kurš fiziski vai mentāli mani iespaidotu.
Altra @ 07.07.2024 23:51Visām,kuras atbildēja uz manu komentāru došu vienu atbildi. Pret mani nekad nav bijis vardarbīgs! Jumtu var nonest,ja atbrauc mājās un savā gultā atrodi sievu ar citu vīrieti. Nekurā bridī neattaisnoju viņa rīcību. Tas notika,kad viņš bija ļoti jauns. Ar vēsu prātu nozimē,ka attiecībās skatos/vēroju/vērtēju kā vinš uzvedas pie sīkiem konfliktiem. Man nepatika viņa impulsivitāte,apvainojās par sīkumiem utt… Vēlāk,analizējot tās attiecības,es sapratu,ka tur bija īsts Narciss. Tāpēc attiecības bija īsas un es no tām aizgāju. Tādēļ nevajag …irst,ka es attaisnoju vardarbību vai vēl ko. Katrai var gadīties dzīvē tāds vīrietis.Ne katra pamanīs uzreiz vardarbību un manipulēšanu. Var iestrēgt attiecībās uz ilgu laiku un tur arī palikt. No malas ļoti vienkārši spriest un komentēt. Padalījos ar savu pieredzi un man ir viss ok ar pašvērtējumu utt,lai tādas attiecības izbeigtu,kad tās ir tikai sākušās.
gii_star @ 08.07.2024 09:10Sievai nevajag maukoties vnk. Ja kājstarpe niez, lai šķiras, nevis viņa gultā ņemas ar citu!?!
Protams, sist nav labi. Vislabāk vnk izmest viņu no mājām ar visām panckām un nekomunicēt. ''Piekāvis'' arī tāds nedefinēts jēdziens - kādu var pavilkt aiz rokas stingrāk vai paraut aiz matiem no gultas ārā un šī jau teiks ka piekāvis, un var arī reāli pieklapēt - ir atšķirība. Vnk tik daudzas pataisa sevi par upuriem un pārspīlē.
Naomi* @ 08.07.2024 09:59Man, laikam, pirmais sarkanais karogs bija, kad uzzināju, ka drauga tēvs ir sitis bērnus un savu sievu. Tas bija brīdis, kad paliku aizdomīga, protams, tas nenozīmē, ka dēls būs tāds pats kā tēvs. Nākošais moments bija, kad viņš atzina, ka esot gulējis ar savu, tā brīža meitenes, labāko draudzeni, lai atriebtos, jo viņa viņu pameta. Un tad laivu braucienā viņš dzērumā mani asi pagrūda, tajā brīdī es sapratu, ka viņš pilnīgi noteikti, attiecīgā brīdī varētu arī kļūt vardarbīgs. Kad mēs izšķīrāmies viņš sāka satikties ar manu kolēģi, ironoiskākais bija tas, ka viņa man stāstijusi bija, ka mēdz uzaicināt draudzeņu puišus, sarunāt melus par savām draudzenēm ar mērķi pārgulēt. Principā abi vienādi. ? Bet man lieliski parādija, ka es izdarīju pareizu lēmumu šķiroties.
Altra @ 07.07.2024 23:51Visām,kuras atbildēja uz manu komentāru došu vienu atbildi. Pret mani nekad nav bijis vardarbīgs! Jumtu var nonest,ja atbrauc mājās un savā gultā atrodi sievu ar citu vīrieti. Nekurā bridī neattaisnoju viņa rīcību. Tas notika,kad viņš bija ļoti jauns. Ar vēsu prātu nozimē,ka attiecībās skatos/vēroju/vērtēju kā vinš uzvedas pie sīkiem konfliktiem. Man nepatika viņa impulsivitāte,apvainojās par sīkumiem utt… Vēlāk,analizējot tās attiecības,es sapratu,ka tur bija īsts Narciss. Tāpēc attiecības bija īsas un es no tām aizgāju. Tādēļ nevajag …irst,ka es attaisnoju vardarbību vai vēl ko. Katrai var gadīties dzīvē tāds vīrietis.Ne katra pamanīs uzreiz vardarbību un manipulēšanu. Var iestrēgt attiecībās uz ilgu laiku un tur arī palikt. No malas ļoti vienkārši spriest un komentēt. Padalījos ar savu pieredzi un man ir viss ok ar pašvērtējumu utt,lai tādas attiecības izbeigtu,kad tās ir tikai sākušās.
IceCream @ 08.07.2024 11:55Nu nez, ja es pieķertu savu vīrieti savā gultā ar citu, es jau nu arī rokas klēpī neturētu. Gāztu, kā saka mana ome - galva vai acs.
Bet nu man jau būtu red flag arī tikties ar tādu piekrāpto, jo parasti cilvēki tad paliek mega greizsirdīgi un kontrolējoši, viņiem liekas, ka gadījums atkārtosies.
Man pašai personīgi pēdējās attiecības beidzās, jo cilvēks ļoti piekopa blame shifting. Vienmēr viss tika tā pavērsts, pat nevainīgs sīkums, ka patiesībā tā mana vaina. Es pilnīgi redzēju kāds viņam apmierinājums sejā parādījās, ka varēja izgudrot kā tieši tā visa ir mana atbildība, bet viņš balts un pūkains.
Apnika ņemties ar tādu.