AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

10 gadi
Reitings 158
Reģ: 13.02.2013
Lai katrs dara kā grib - ja vēlies ziedo, ja nē, tad neviens jau nespiež..👍
Bet….vai Dāvis ir kaut vienu reizi ieminējies:”mīļie sekotāji, nu nebrauciet bez ķiverēm”. Kā tur ir? Šķiet, ka nevienu vārdu nav teicis un uzsvēris, cik ļoti svarigi tas ir, lai sevi pasargātu no tik ļoti lietām traumām, kādas ir Jānim.
Viņa atbalsts un iesaistīšanās tiešām ir apsveicama, bet viņš varētu arī tomēr runāt par drošību izvēloties tos braucamos. 🤷‍♀️
15.08.2024 11:33 |

Reitings 24537
Reģ: 16.04.2023
akul12 @ 15.08.2024 09:44
Interesanti, ar ko Jānis nodarbojās pirms nelaimes gadījuma?
Laikam algotu darbu nav strādājis un pirms negadījuma dzīvojis uz kaut kādiem ziedojumiem, nekādu iekrājumu arī nav.
Būtu strādājis vismaz algotu darbu saņemtu slimības lapas naudu vismaz 6 mēnešus vēlāk varētu stāties bezdarbniekos saņemot vēl 9 mēnešus naudu.

Latvijā ļoti daudzi dzīvo bez jebkādiem iekrājumiem, no algas līdz algai.
Nav jau arī teikts, ka viņam algu oficiāli maksāja. Citi pat daļu saņem oficiāli, daļu aploksnē. Tāda ir tā realitāte Latvijā, diemžēl.
Jāņa tukšo dzīvokli uzturēt mēnešiem, iespējams pat gadu nav loģisks lēmums. Lai Dāvis paņem Jāņa antikvariātus pie sevis un atsakās no tā dzīvokļa. Stipri šaubos, ka cilvēki gribēs maksāt par dzīvokli kurā Jānis nemaz nedzīvo un tuvākajā laikā vis drīzāk nedzīvos.
No Dāvja nav bijusi pilnīgi neviena atskaite, kur saziedotā nauda tiek iztērēta, bet nauda tiek prasīta visu laiku. Tajā pašā laikā pats braukā pa koncertiem utt un nestrādā. Man šis nelīmējas kopā. Neticu, ka Dāvim pašam ir lieli iekrājumi. Tagad gan dzīvo kā niere taukos.
Dāvi, uztaisi ziedojumu kontu caur ziedot.lv, lai viss ir tīrs!
15.08.2024 12:58 |

Reitings 1185
Reģ: 26.02.2022
SantaC @ 15.08.2024 12:58

Latvijā ļoti daudzi dzīvo bez jebkādiem iekrājumiem, no algas līdz algai.
Nav jau arī teikts, ka viņam algu oficiāli maksāja. Citi pat daļu saņem oficiāli, daļu aploksnē. Tāda ir tā realitāte Latvijā, diemžēl.
Jāņa tukšo dzīvokli uzturēt mēnešiem, iespējams pat gadu nav loģisks lēmums. Lai Dāvis paņem Jāņa antikvariātus pie sevis un atsakās no tā dzīvokļa. Stipri šaubos, ka cilvēki gribēs maksāt par dzīvokli kurā Jānis nemaz nedzīvo un tuvākajā laikā vis drīzāk nedzīvos.
No Dāvja nav bijusi pilnīgi neviena atskaite, kur saziedotā nauda tiek iztērēta, bet nauda tiek prasīta visu laiku. Tajā pašā laikā pats braukā pa koncertiem utt un nestrādā. Man šis nelīmējas kopā. Neticu, ka Dāvim pašam ir lieli iekrājumi. Tagad gan dzīvo kā niere taukos.
Dāvi, uztaisi ziedojumu kontu caur ziedot.lv, lai viss ir tīrs!

Ziedot.lv ļoti pārbauda, vai ziedojumi tiešām nepieciešami, vai nav vnk uzvārīšanās mērķī prasīti ziedojumi, prasa atskaites un čekus. Amunas gadījumā ziedot.lv pat nepiekristu viņam vērt vaļā kampaņu, jo tas ir totāls app*siens - kā lietotāja iepriekš minēja, naudas trūkumam šādā gadījumā ar visiem pabalstiem nebūtu jābūt + cilvēkam ir ģimene un draugi, kas var palīdzēt.
15.08.2024 13:10 |

Reitings 2719
Reģ: 15.09.2023
Burberry @ 15.08.2024 11:33
Lai katrs dara kā grib - ja vēlies ziedo, ja nē, tad neviens jau nespiež..?
Bet….vai Dāvis ir kaut vienu reizi ieminējies:”mīļie sekotāji, nu nebrauciet bez ķiverēm”. Kā tur ir? Šķiet, ka nevienu vārdu nav teicis un uzsvēris, cik ļoti svarigi tas ir, lai sevi pasargātu no tik ļoti lietām traumām, kādas ir Jānim.
Viņa atbalsts un iesaistīšanās tiešām ir apsveicama, bet viņš varētu arī tomēr runāt par drošību izvēloties tos braucamos. ?‍♀️

Tas idiots ne tikai neaicina citus aizdomāties par drošību ar ķiverēm, bet viņš vēl filmē storijus, turot telefonu rokā, braucot pie automašīnas stūres. Totāls idiots!
15.08.2024 14:25 |

Reitings 2719
Reģ: 15.09.2023
Hmmm1 @ 15.08.2024 10:07

Man liekas, ka Jānis strādāja par tortes cepēju.
Jo sākumā Dāvis teica, ka no Jāņa darba aiznesa māsiņām kūciņas.

Jānis stādā Mulberry. https://mulberry.lv/
15.08.2024 14:26 |

Reitings 9599
Reģ: 14.04.2023
Dāvis tiešām pamatīgi iebrauca auzās par to Lienes ielu. Vienu dienu saka,ka visi klienti un darbs pieriebušies, otru dienu jau kaut ko pavisam citu. Ja viņš rautos pa darbiem,lai Jānim viss būtu ,tad saprastu,ka tā joko par Lienes ielu. Savādāk sanāk visu laiku tāda tukša iršana- es ,es ,es , cik grūti… Man ir ļoti liels prieks,ka Jānis veiksmīgi veseļojas,bet Dāvis atstāj iedomīga cilvēka iespaidu,kas tagad uz šī visa tēlo cietēju.
15.08.2024 15:08 |

Patīk
Reitings 2880
Reģ: 03.11.2023
Jūs kāda esat IG prasījusi viņam, lai pastāsta cik saziedots un kur tiek tērēts?
15.08.2024 15:31 |

Reitings 1198
Reģ: 13.03.2024
Džinga @ 15.08.2024 15:31
Jūs kāda esat IG prasījusi viņam, lai pastāsta cik saziedots un kur tiek tērēts?

Te bija minēts, ka visi, kas prasa tiek nobloķēti.
15.08.2024 15:44 |

Reitings 4049
Reģ: 30.07.2023
Lola Lō @ 15.08.2024 15:44

Te bija minēts, ka visi, kas prasa tiek nobloķēti.

Nu ja tiek bloķēti, tad jau skaidrs, kur tā nauda aiziet...
15.08.2024 15:58 |

Reitings 639
Reģ: 17.06.2024
Šitāda cilvēku čakarēšana, neprasīt ziedojumus caur ziedot.lv, neatskaitīties par izmaksām un cilvēku bloķēšana, kuri uzraksta taisnību, ka nav ok, prasīt ziedojumus un par to neatskaitīties. Vai kāds tiešām nevar paņemt viņu pie dziesmas? Tas nav normāli.
15.08.2024 17:41 |

Reitings 4049
Reģ: 30.07.2023
smūtijs @ 15.08.2024 17:41
Šitāda cilvēku čakarēšana, neprasīt ziedojumus caur ziedot.lv, neatskaitīties par izmaksām un cilvēku bloķēšana, kuri uzraksta taisnību, ka nav ok, prasīt ziedojumus un par to neatskaitīties. Vai kāds tiešām nevar paņemt viņu pie dziesmas? Tas nav normāli.

Nu uzskatu, ka viņam ir jāatskaitās saviem sekotājiem/ziedotājiem, kur ir iztērējis to ziedoto naudiņu.
Cilvēki no labas sirsniņas ziedoja Jānim, bet kur ir tā nauda aizgājusi, to nu mums nezināt.
Visi cilvēki kam vajadzīgs ziedojums veselībai prasa caur ziedot.lv
Tur es 100% zinu, ka nonāks tā nauda cilvēka veselībai.
Šeit es nevienu centu Dāvim neieskaitīju, tikai tpc, ka jau likās dīvaini.
Grib uzpelnīties uz drauga nelaimes.
FUJ.
15.08.2024 17:47 |

Reitings 2771
Reģ: 04.07.2024
Ja kādam patīk apmaksāt kentaura pakaļas plastiskās operācijas, sejas injekcijas, zobu venīrus, izklaides, koncertus, ceļojumus, restorānus, tad protams lai sūta, jo vairāk jo labāk, lai kentaurs par tādiem pasmejas špricējot filllerīti lūpās.... Neparvelti jau no laika gala ir bijis tāds teiciens - Ir aitas, būs cirpēji.😁
15.08.2024 17:54 |

Patīk
Reitings 2880
Reģ: 03.11.2023
Hmmm1 @ 15.08.2024 15:58

Nu ja tiek bloķēti, tad jau skaidrs, kur tā nauda aiziet...

Bet tiešām tiek bloķēti vai kāda te tikai izmeta minèjumu?
Es tāpēc prasu, vai kāda no šejienes ir rakstījusi
15.08.2024 19:44 |

Reitings 3886
Reģ: 10.04.2022
Nešaubos ka rīt kāds satiekot tajā parkā arī aci pret aci pajautās kur tā nauda ir izlietota. Ja kāda no foruma lietotājām ies, nekautrējaties un pajautājat.
15.08.2024 21:23 |

Patīk
Reitings 3564
Reģ: 09.08.2016
Ticiet man, Jānim saziedotā summa ir liela. Paies laiks, viss noklusīs, Jānis atveseļosies un tad pēkšņi hopā - Dāvim jaunas krūtis, tauku atsūkšanas un citas procedūras, kurām naudu būs “sapelnījis” tagad nestrādājot. 😁
Čalis saprata, ka labāka nauda nāk no ziedotājiem nekā no klientiem.
16.08.2024 07:33 |

Patīk
Reitings 3564
Reģ: 09.08.2016
Godīgi sakot, esmu domājusi, ko darītu, ja tā gadītos manā ģimenē. Es turpinātu strādāt, bet nevis vāktu ziedojumus, bet darītu citādāk - mudinātu, lai vairāk izmanto manus pakalpojumus, varbūt uzmet kādu “čaju” pa virsu, tādejādi atbalstot.
Būtu gan klientam labi (prece, pakalpojums), gan cietušajam - naudiņa.
Arī Dāvis varēja turpināt pieņemt savus klientus un ticu, ka daudzas viņa pakalpojumam vēl uzmestu pa virsu. 😊
16.08.2024 07:37 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Jums nav kauns pašām par sevi? Jā, Jānim ir ģimene, kas var palīdzēt, bet ģimene nedzīvo Rīgā, kas apgrūtina būšanu blakus. Kāda starpība, cik saziedoja? Jānim kaut kas trūkst? Dāvis dara visu, lai palīdzētu, bet jūs te diršat!
16.08.2024 07:58 |

Reitings 2771
brunettte @ 16.08.2024 07:58
Jums nav kauns pašām par sevi? Jā, Jānim ir ģimene, kas var palīdzēt, bet ģimene nedzīvo Rīgā, kas apgrūtina būšanu blakus. Kāda starpība, cik saziedoja? Jānim kaut kas trūkst? Dāvis dara visu, lai palīdzētu, bet jūs te diršat!
Kad dāvim kentaura dirsu pielika, Jānis viņu kopa un darīja to nesavtīgi, kā īstiem draugiem pienākas. Bet te dāvis mazliet pakust priekšs Jančuka, tā internetā visu laiku - es es un ziedojiet. Tādat dara savtīgu nolūku vadīts.
Un kentauram auditorija liela, ja katrs kaut pa 5 eu nosūtījis atbalstam, tad atvainojos cik Jāņa dzīvokļus var par to naudu jau nopirkt, ne tikai īri nomaksāt.
16.08.2024 09:48 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Anna.Boleina @ 16.08.2024 09:48
Kad dāvim kentaura dirsu pielika, Jānis viņu kopa un darīja to nesavtīgi, kā īstiem draugiem pienākas. Bet te dāvis mazliet pakust priekšs Jančuka, tā internetā visu laiku - es es un ziedojiet. Tādat dara savtīgu nolūku vadīts.
Un kentauram auditorija liela, ja katrs kaut pa 5 eu nosūtījis atbalstam, tad atvainojos cik Jāņa dzīvokļus var par to naudu jau nopirkt, ne tikai īri nomaksāt.
Izdari kaut pusi no tā, ko viņš ir izdarījis Jānim un tad ver muti vaļā! Viņš viņam ir blakus, palīdz attīstībā un veselības uzlabošanā, kamēr Tu sēdi un tupi pat nemācētu pamperu nomainīt pieaugušam cilvēkam. Uz ko tieši viņš uzdzīvojas? Uz to, ka tagad speciālisti jāmeklē, jāpakārto sava dzīvesvieta viņam? Puse no jums mūžā nespētu uzņemt invalīdu savās mājās, mazgāt viņam dibenu, čurināt un barot. Viņš pie viņa iet no pašas pirmās dienas! Bet te vienīgais, ko ar dzīvi neapmierinātas blozgas prot ir dirst par to, ka viņš izklaidējas, lai attietu no visa nedaudz, saņem ziedojumus, nestrādā pilnu laiku, uztaisījis operācijas. Jebal. Skumja dzīve jums
16.08.2024 10:36 |

Reitings 2771
brunettte @ 16.08.2024 10:36
Izdari kaut pusi no tā, ko viņš ir izdarījis Jānim un tad ver muti vaļā! Viņš viņam ir blakus, palīdz attīstībā un veselības uzlabošanā, kamēr Tu sēdi un tupi pat nemācētu pamperu nomainīt pieaugušam cilvēkam. Uz ko tieši viņš uzdzīvojas? Uz to, ka tagad speciālisti jāmeklē, jāpakārto sava dzīvesvieta viņam? Puse no jums mūžā nespētu uzņemt invalīdu savās mājās, mazgāt viņam dibenu, čurināt un barot. Viņš pie viņa iet no pašas pirmās dienas! Bet te vienīgais, ko ar dzīvi neapmierinātas blozgas prot ir dirst par to, ka viņš izklaidējas, lai attietu no visa nedaudz, saņem ziedojumus, nestrādā pilnu laiku, uztaisījis operācijas. Jebal. Skumja dzīve jums
Ļoti labi ka zini par mani visu. :)
16.08.2024 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits