akul12 @ 15.08.2024 09:44Interesanti, ar ko Jānis nodarbojās pirms nelaimes gadījuma?
Laikam algotu darbu nav strādājis un pirms negadījuma dzīvojis uz kaut kādiem ziedojumiem, nekādu iekrājumu arī nav.
Būtu strādājis vismaz algotu darbu saņemtu slimības lapas naudu vismaz 6 mēnešus vēlāk varētu stāties bezdarbniekos saņemot vēl 9 mēnešus naudu.
SantaC @ 15.08.2024 12:58
Latvijā ļoti daudzi dzīvo bez jebkādiem iekrājumiem, no algas līdz algai.
Nav jau arī teikts, ka viņam algu oficiāli maksāja. Citi pat daļu saņem oficiāli, daļu aploksnē. Tāda ir tā realitāte Latvijā, diemžēl.
Jāņa tukšo dzīvokli uzturēt mēnešiem, iespējams pat gadu nav loģisks lēmums. Lai Dāvis paņem Jāņa antikvariātus pie sevis un atsakās no tā dzīvokļa. Stipri šaubos, ka cilvēki gribēs maksāt par dzīvokli kurā Jānis nemaz nedzīvo un tuvākajā laikā vis drīzāk nedzīvos.
No Dāvja nav bijusi pilnīgi neviena atskaite, kur saziedotā nauda tiek iztērēta, bet nauda tiek prasīta visu laiku. Tajā pašā laikā pats braukā pa koncertiem utt un nestrādā. Man šis nelīmējas kopā. Neticu, ka Dāvim pašam ir lieli iekrājumi. Tagad gan dzīvo kā niere taukos.
Dāvi, uztaisi ziedojumu kontu caur ziedot.lv, lai viss ir tīrs!
Burberry @ 15.08.2024 11:33Lai katrs dara kā grib - ja vēlies ziedo, ja nē, tad neviens jau nespiež..?
Bet….vai Dāvis ir kaut vienu reizi ieminējies:”mīļie sekotāji, nu nebrauciet bez ķiverēm”. Kā tur ir? Šķiet, ka nevienu vārdu nav teicis un uzsvēris, cik ļoti svarigi tas ir, lai sevi pasargātu no tik ļoti lietām traumām, kādas ir Jānim.
Viņa atbalsts un iesaistīšanās tiešām ir apsveicama, bet viņš varētu arī tomēr runāt par drošību izvēloties tos braucamos. ?♀️
Hmmm1 @ 15.08.2024 10:07
Man liekas, ka Jānis strādāja par tortes cepēju.
Jo sākumā Dāvis teica, ka no Jāņa darba aiznesa māsiņām kūciņas.
Džinga @ 15.08.2024 15:31Jūs kāda esat IG prasījusi viņam, lai pastāsta cik saziedots un kur tiek tērēts?
Lola Lō @ 15.08.2024 15:44
Te bija minēts, ka visi, kas prasa tiek nobloķēti.
smūtijs @ 15.08.2024 17:41Šitāda cilvēku čakarēšana, neprasīt ziedojumus caur ziedot.lv, neatskaitīties par izmaksām un cilvēku bloķēšana, kuri uzraksta taisnību, ka nav ok, prasīt ziedojumus un par to neatskaitīties. Vai kāds tiešām nevar paņemt viņu pie dziesmas? Tas nav normāli.
Hmmm1 @ 15.08.2024 15:58
Nu ja tiek bloķēti, tad jau skaidrs, kur tā nauda aiziet...
Kad dāvim kentaura dirsu pielika, Jānis viņu kopa un darīja to nesavtīgi, kā īstiem draugiem pienākas. Bet te dāvis mazliet pakust priekšs Jančuka, tā internetā visu laiku - es es un ziedojiet. Tādat dara savtīgu nolūku vadīts.brunettte @ 16.08.2024 07:58Jums nav kauns pašām par sevi? Jā, Jānim ir ģimene, kas var palīdzēt, bet ģimene nedzīvo Rīgā, kas apgrūtina būšanu blakus. Kāda starpība, cik saziedoja? Jānim kaut kas trūkst? Dāvis dara visu, lai palīdzētu, bet jūs te diršat!
Izdari kaut pusi no tā, ko viņš ir izdarījis Jānim un tad ver muti vaļā! Viņš viņam ir blakus, palīdz attīstībā un veselības uzlabošanā, kamēr Tu sēdi un tupi pat nemācētu pamperu nomainīt pieaugušam cilvēkam. Uz ko tieši viņš uzdzīvojas? Uz to, ka tagad speciālisti jāmeklē, jāpakārto sava dzīvesvieta viņam? Puse no jums mūžā nespētu uzņemt invalīdu savās mājās, mazgāt viņam dibenu, čurināt un barot. Viņš pie viņa iet no pašas pirmās dienas! Bet te vienīgais, ko ar dzīvi neapmierinātas blozgas prot ir dirst par to, ka viņš izklaidējas, lai attietu no visa nedaudz, saņem ziedojumus, nestrādā pilnu laiku, uztaisījis operācijas. Jebal. Skumja dzīve jumsAnna.Boleina @ 16.08.2024 09:48Kad dāvim kentaura dirsu pielika, Jānis viņu kopa un darīja to nesavtīgi, kā īstiem draugiem pienākas. Bet te dāvis mazliet pakust priekšs Jančuka, tā internetā visu laiku - es es un ziedojiet. Tādat dara savtīgu nolūku vadīts.
Un kentauram auditorija liela, ja katrs kaut pa 5 eu nosūtījis atbalstam, tad atvainojos cik Jāņa dzīvokļus var par to naudu jau nopirkt, ne tikai īri nomaksāt.
Ļoti labi ka zini par mani visu. :)brunettte @ 16.08.2024 10:36Izdari kaut pusi no tā, ko viņš ir izdarījis Jānim un tad ver muti vaļā! Viņš viņam ir blakus, palīdz attīstībā un veselības uzlabošanā, kamēr Tu sēdi un tupi pat nemācētu pamperu nomainīt pieaugušam cilvēkam. Uz ko tieši viņš uzdzīvojas? Uz to, ka tagad speciālisti jāmeklē, jāpakārto sava dzīvesvieta viņam? Puse no jums mūžā nespētu uzņemt invalīdu savās mājās, mazgāt viņam dibenu, čurināt un barot. Viņš pie viņa iet no pašas pirmās dienas! Bet te vienīgais, ko ar dzīvi neapmierinātas blozgas prot ir dirst par to, ka viņš izklaidējas, lai attietu no visa nedaudz, saņem ziedojumus, nestrādā pilnu laiku, uztaisījis operācijas. Jebal. Skumja dzīve jums