AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

Reitings 2511
Reģ: 09.06.2024
Hmmm1 @ 07.08.2024 16:37

Saprotu, ka Jānim ir mīļš tas dzīvoklis.
Bet vai tik tiešām tur baigie tēriņi ir par to dzīvokli, ja tur neizmanto elektrību, ūdeni u.t.t?
Noteikti var ar dzīvokļa saimnieci sarunāt, ka lai samazina īres maksu, jo tur pagaidām neviens nedzīvo.
Tik tiešām gribētu redzēt cik kopā ir saziedots un cik jau ir iztērēts.
Tā atskaite gan būtu vajadzīga, ticamībai. Bet ko nozīmē sarunāt?😳 Nu man ir vienalga vai manā izīrētajā dzīvoklī dzīvo vai nedzīvo! Grib īrēt lai maksā un nav ko runāt.
07.08.2024 16:47 |

10 gadi
Reitings 8431
Reģ: 17.09.2009
Es labprāt ziedotu Jāņa rehabilitācijai. Bet nejau tukšam dzīvoklim un Amunas izklaidēm.
07.08.2024 16:47 |

Reitings 18
Reģ: 03.07.2024
Vai gadījumā vienā reizē Dāvis neminēja, ka tā māja kur ir viņa dzīvoklis esot pārdota, un ka viņš minēja, ka nezin ko darīt, palikt vai meklēt citu mājokli. Man liekas kaut kas tāds bija. Lai abi dzīvo Jāņa dzīvoklī, būs blakus un palīdzēs. Vienīgi tas Jāņa dzīvoklis izskatās daudz mazāks kvadratūrā nekā Dāvja.
Drīzāk naudu vajadzētu prasīt rehabilitācijai piemēram Vaivaros, tur jau bieži daudzi nonāk pēc smagām avārijām. Tik nezinu tur var tā uzreiz tikt vai jāgaida rindās. Bet bija paziņa, kurš man liekas divas reizes brauca uz turieni.
07.08.2024 16:58 |

Reitings 191
Reģ: 03.08.2024
Jā, es labprāt ziedotu Jāņa atbalstam, bet, jā, man nešķiet īsti ok, ja ziedotā nauda aizietu tukša dzīvokļa uzturēšanai vai Dāvja ikdienas vajadzībām. Protams, tā ir katra ziedotāja paša izvēle, bet tā vietā tad es izvēlos ikmēneša summu dot kādam, kur skaidri redzams - tas un tas maksā tik un tik, vajag tik un tik. Es ceru gan, ka Dāvim ir iekrājumi saviem tēriņiem, kas ļauj samazināt darba apjomu vai kādu laiku nestrādāt, un ziedojumi tiek virzīti Jānim.
07.08.2024 17:40 |

Reitings 2307
Reģ: 27.04.2023
Hyrte @ 07.08.2024 16:31

Iepriekš taču runāja par to,ka darbus atlikšot malā,protams,kāpēc ne,Ja ziedojumi nosedz visas izmaksas.
Es neticu viņam līdz galam,nezinu kāpēc,bet ticības nav. Arī tagad,kad runāja par izrakstīšanu no slimnīcas diži priecīgs neizskatījās,bet cik laimīgs pasākumos. Neiet tas viss kopā.

Ko tad vinjam darit ar savu dzivi? Nekur neiet un raudat nonstop? Draugs ir slims, vinja palidz ka vien var, bet tas jau nenozime, ka Davis nedrikst smaidit un priecaties.
07.08.2024 18:58 |

Reitings 3526
Reģ: 03.06.2023
KrūzīteDūzīte @ 07.08.2024 18:58

Ko tad vinjam darit ar savu dzivi? Nekur neiet un raudat nonstop? Draugs ir slims, vinja palidz ka vien var, bet tas jau nenozime, ka Davis nedrikst smaidit un priecaties.

Neviens jau nesaka,ka jāsēž četrās sienās un jāraud,bet dīvaini Jau izskatās- nestrādāšu,man jābūt ar Jāni. Tas ir kā? Strādāt nevar,bet uz pasākumiem iet gan. Pretrunas jau sanāk!
Un pamēģiniet kāds pajautāt par ziedojumiem,nobloķēs uzreiz un storijos raudās par ļaunajiem cilvēkiem. Nesaprotu,kāpēc ziedojumus nevāc caur ziedot.lv,nebūtu nekādu jautājumu.
07.08.2024 19:15 |

Patīk
Reitings 3556
Reģ: 09.08.2016
Zinot, ka Latvijā mēs varam saziedot lielas summas arī sabiedrībā nepazīstamiem cilvēkiem, tad ticu,ka Amunai (Jānim) ar viņu atpazīstamību, preses uzmanību, tie ziedojumi tiešām bija ļoti dāsni
Es teiktu,ka nav runa vairs par dažiem tūkstošiem, bet ļoti iespaidīgu summu.
Un vēl tiek runāts par papildus ziedojumiem?
08.08.2024 12:51 |

Reitings 624
Reģ: 09.02.2024
Hyrte @ 07.08.2024 19:15

Neviens jau nesaka,ka jāsēž četrās sienās un jāraud,bet dīvaini Jau izskatās- nestrādāšu,man jābūt ar Jāni. Tas ir kā? Strādāt nevar,bet uz pasākumiem iet gan. Pretrunas jau sanāk!
Un pamēģiniet kāds pajautāt par ziedojumiem,nobloķēs uzreiz un storijos raudās par ļaunajiem cilvēkiem. Nesaprotu,kāpēc ziedojumus nevāc caur ziedot.lv,nebūtu nekādu jautājumu.

Nu paga, neiet jau viņš uz nekādiem tusiņiem ikdienā. Tie visi jau sen ieplānoti, koncerts, SS, kāzas.. ar plostu pabrauca, vairāk jau nekas nav bijis pa šiem 2 mēnešiem-vasarā!
Vienīgais es nesaprotu-viņš ar to friziera darbu tiešām tik labi pelnīja, ka var tagad nestrādāt vairākus mēnešus? Riskēt pazaudēt klientūru?
No vienas puses es saprotu, viņš pateica ļoti pareizi-darbs nekur nepazudīs, tagad vajag būt blakus cilvēkam. Un cilvēks ir svarīgāks par jebkuru darbu.
Ja ir nauda, tad, protams.
08.08.2024 13:20 |

Reitings 3526
Mc.Queen @ 08.08.2024 12:51
Zinot, ka Latvijā mēs varam saziedot lielas summas arī sabiedrībā nepazīstamiem cilvēkiem, tad ticu,ka Amunai (Jānim) ar viņu atpazīstamību, preses uzmanību, tie ziedojumi tiešām bija ļoti dāsni
Es teiktu,ka nav runa vairs par dažiem tūkstošiem, bet ļoti iespaidīgu summu.
Un vēl tiek runāts par papildus ziedojumiem?

Tieši tā. Jau tiek runāts par jauniem ziedojumiem,tas tiešām izskatās aizdomīgi,ņemot vērā,ka nekādas ārpātīgi lielas izmaksas pa šo visu laiku nevarēja būt un no ziedojumiem,visticamāk, iztērēta ir niecīga daļa. Pat ar visu dzīvokli un slimnīcu!
08.08.2024 14:15 |

Reitings 3526
Ziniet,man tiešām kaitina,ziedojiet naudu,lai nomaksātu par dzīvokli un visu pārējo,bet pats brauc atpūsties un uz kafejnīcu aizšļūkt arī pamanās.Tas nav pareizi!
Ja jau tik slikti ar tām naudām,ka pat komunālie jāmaksā svešiem cilvēkiem,tad dīvaini,ka citam nauda atrodas. :)
Ja,man nav naudas,tad nav. Nevis kā šeit.
08.08.2024 14:21 |

10 gadi
Reitings 8431
Reģ: 17.09.2009
Hyrte @ 08.08.2024 14:21
Ziniet,man tiešām kaitina,ziedojiet naudu,lai nomaksātu par dzīvokli un visu pārējo,bet pats brauc atpūsties un uz kafejnīcu aizšļūkt arī pamanās.Tas nav pareizi!
Ja jau tik slikti ar tām naudām,ka pat komunālie jāmaksā svešiem cilvēkiem,tad dīvaini,ka citam nauda atrodas. :)
Tas viņa, storijs. Kur teica SAZIEDOSIM ja vajadzēs mājās fizioterapeitu utt. Sajūta, ka viņš domā ka visam var saziedot. Es saprotu, ka Jānim ir vajadzīga palīdzība, protams, cilvēks ir lielā nelaimē. Bet sajūta, ka Dāvis nedaudz uz to jau spekulē. Iesaku vākt ziedojumus caur ziedot.lv kad Jānim būs zināmi kādi rehabilitācijas izdevumi.
Es personīgi neesmu tik bagāta lai ik pēc pāris mēnešiem papildinātu Dāvja bankas kontu. Atvainojiet.
08.08.2024 15:55 |

Reitings 115
Reģ: 30.03.2023
Zinu ģimeni, kur vāca naudu slimam bērnam caur Ziedot.lv, bet paši regulāri ceļoja un dzīvoja dārgās viesnīcās, iepirkās zīmolu veikalos un kopumā dzīvoja ļoti turīgi.
08.08.2024 16:12 |

10 gadi
Reitings 5367
Reģ: 09.07.2011
Mani arī nedaudz izbrīnīja tā jauno ziedojumu vākšana it kā rehabilitācijai. Kur tad palika visa iepriekšējā nauda? Tiešām lai Dāvi uzturētu un tukšu dzīvokli nomaksātu? Baigā loģika. Ja jau var braukt ballēties un ntos tērpus sev šūt, tad lai arī atrod laiku kaut vai pāris klientiem dienā, lai kaut ko arī pats nopelnītu. Tās dažas h, ko viņš pie Jāņa slimnīcā ciemos pavada neaizņem visu dienu. Ko viņš dara pārējo laiku? Montē video un kaļ plānus nākamajiem ziedojumiem, par ko pat atkaitīties nevienam netaisās? Ar tādu attieksmi varēs vien pats no sava konta sākt par visu maksāt, kas, protams, nenotiks, lai gan tas būtu loģiskākais variants tādā situācijā. Ziedojumus var vākt tad, kad ar tuvāko līdzekļiem vairs nepietiek.
08.08.2024 16:12 |

Reitings 9568
Reģ: 14.04.2023
Pilnībā piekrītu! Labprāt ziedotu Jāņa rehabilitācijai,bet pats braukā pa festivāliem un atpūšas. Ja būs caur ziedot.lv , tad jā, ziedošu
08.08.2024 16:29 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Hyrte @ 08.08.2024 14:15

Tieši tā. Jau tiek runāts par jauniem ziedojumiem,tas tiešām izskatās aizdomīgi,ņemot vērā,ka nekādas ārpātīgi lielas izmaksas pa šo visu laiku nevarēja būt un no ziedojumiem,visticamāk, iztērēta ir niecīga daļa. Pat ar visu dzīvokli un slimnīcu!
Amuna ir Dāvis. :)
08.08.2024 19:19 |

Reitings 2771
Reģ: 04.07.2024
Vēl tak ir vainīgā puse, kuram būs jāsedz visi medicīniskie izdevumi. Ari rehabilitācija. Plus par morālo kaitējumu. Un klāt taču iet slimības lapa, ko jāapmaksā. Un Jānim arī tiks nokārtota invaliditāte, vismaz kādu mirkli. Tad jau tās medicīnas maksas vispār samazināsies, jo valsts jau sedz patiesībā šāda veida rehabilitācijas + invaliditātes pensija. Tamdēļ nesaprotu, ko vēl ziedot un pie tam uz drauga konta.
Lai atver ziedot.lv, noziedošu. Un man tāds prieks, ka Jānis izdzīvoja un to cik labi atguvis savas funkcijas. Tas ir brīnums pēc tādām traumām.
08.08.2024 20:18 |

Reitings 488
Reģ: 16.06.2024
Es gan saprotu to dzīvokļa lietu, Jānim labāk veselībai būs atgriezties zināmā vietā/ telpā, tas palīdzēs gan atmiņai gan visam citam, iesviest viņu svešā telpā pēc galvas traumas būtu muļķīgi, nav jau nekāds penthaus , nezinu vik viņam īre, bet pieļauju ka normas robežās, vienīgi nezinu kurā stāvā tas dzīvokli un kā būs ar pārvietošanos uz / no turienes, bet ja būs jāmeklē jauna dzīvesvieta , tad noteikti labāk , ka pats Jānis tajā procesā piedalīsies, kaut vai mantas kastēs liekot, atcerēsies dažādus dzīves notikumus utt.
Par kontu ziedošanai gan piekrītu, varēja tik pat labi tad ziedojumi iet uz Jāņa konta tagat , kad redzams ka cilvēks ir dzīvotājs, lai viņam tur krājas, domāju Amunai ir arī dažādi kredīti, parādi, viņš tomēr tāds nahaļavijs ir, Jānis šķiet ir piezemētāks un prātīgāks ar naudas lietām, vismaz man tāds iespaids ir radies.
08.08.2024 20:30 |

Reitings 2719
Reģ: 15.09.2023
Ha! Nebija ilgi jāgaida! Nabaga Dāvītis piekusis no Jāņa, no dzīves, no darba, negrib vairs strādāt ar saviem klientiem! Dāvīt, tu sīkais šmurguli un ziedojumu kļančītāj, labāk atskaities kur izlietoji pirmos ziedojumus Jānim, ka jau prasi un ubago jaunus? Zinu, ka privāti nav jēgas prasīt, jo bloķēsi tāpat kā toreiz, kad sēdēji uz kakla Stefai un Jānim, prasīji ziedojumus savai muguras operācijai. Ne atskaitījies cik saziedots, ne kur un cik iztērēts.
Lai Jānis iet caur ziedot.lv un prasa naudu, nevis caur šito pabiru, kur visa nauda aziet viņa personīgajām vajadzībām. Kā arī, "dārgie" ziedotāji, neaizmirstie, ka negadījumu izraisīja autovadītājs, kuram ir OCTA. Caur OCTA var piedzīt visus rehabilitācijas izdevumus, morālo kompensāciju caur tiesu, utt. Dāvītis nabadziņš, kurš tagad piekusis no visa un negrib strādāt, jūs skaisti tin ap pirkstu ar jūsu naudu. Ja cilvēkam nebūtu nekas slēpjams, viņš bez iebildumiem parādītu saziedoto summu un čekus ar izlietojumu.
12.08.2024 01:13 |

Reitings 1089
Reģ: 13.07.2024
Mashka Kakashka @ 12.08.2024 01:13
Ha! Nebija ilgi jāgaida! Nabaga Dāvītis piekusis no Jāņa, no dzīves, no darba, negrib vairs strādāt ar saviem klientiem! Dāvīt, tu sīkais šmurguli un ziedojumu kļančītāj, labāk atskaities kur izlietoji pirmos ziedojumus Jānim, ka jau prasi un ubago jaunus? Zinu, ka privāti nav jēgas prasīt, jo bloķēsi tāpat kā toreiz, kad sēdēji uz kakla Stefai un Jānim, prasīji ziedojumus savai muguras operācijai. Ne atskaitījies cik saziedots, ne kur un cik iztērēts.
Lai Jānis iet caur ziedot.lv un prasa naudu, nevis caur šito pabiru, kur visa nauda aziet viņa personīgajām vajadzībām. Kā arī, "dārgie" ziedotāji, neaizmirstie, ka negadījumu izraisīja autovadītājs, kuram ir OCTA. Caur OCTA var piedzīt visus rehabilitācijas izdevumus, morālo kompensāciju caur tiesu, utt. Dāvītis nabadziņš, kurš tagad piekusis no visa un negrib strādāt, jūs skaisti tin ap pirkstu ar jūsu naudu. Ja cilvēkam nebūtu nekas slēpjams, viņš bez iebildumiem parādītu saziedoto summu un čekus ar izlietojumu.

Nekaunīgs bez gala viņš. Sliņķis . Spekulants .
Nabaga klienti, tā arī pasaka, ka riebjas ar tiem strādāt .
Tā arī taču pateica , ka mierizlīgums nebūs. Bet nu kamēr tos līdzekļus piedzīs padzīvos uz ziedojumiem un tad jau tālāk …..
12.08.2024 07:52 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Mashka Kakashka @ 12.08.2024 01:13

Man pazīstams draugs, kurš cieta avārijā, līdz šim posmam kur ir Jānis, nesamaksāja neko. Varbūt kādu nenozīmīgu summu. Es to zinu, jo mēs gribējām mesties slimīcai un rehabilitācijai, bet tēvs pateica, ka nevajag, jo tur jau nekas nav jāmaksā. Arī bija koma, rehabilitācija. Uz rehabilitāciju nosūtīja ārsts no slimnīcas un tā bija bezmaksas. Jā, pēc tam bija izdevumi, kad ej pie ārstiem ambulatori. Nu to jau mēs visi zinam. Gribi neirologu ātri, maksā attiecīgi. Gribi labāko neirologu, maksā vēl vairāk. Turklāt, kā beidzās slimības lapa, sākās invaliditātes grupas nauda. Viņš nevienā brīdī nepaņēma naudu no draugiem.
12.08.2024 08:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits