Tā atskaite gan būtu vajadzīga, ticamībai. Bet ko nozīmē sarunāt?😳 Nu man ir vienalga vai manā izīrētajā dzīvoklī dzīvo vai nedzīvo! Grib īrēt lai maksā un nav ko runāt.Hmmm1 @ 07.08.2024 16:37
Saprotu, ka Jānim ir mīļš tas dzīvoklis.
Bet vai tik tiešām tur baigie tēriņi ir par to dzīvokli, ja tur neizmanto elektrību, ūdeni u.t.t?
Noteikti var ar dzīvokļa saimnieci sarunāt, ka lai samazina īres maksu, jo tur pagaidām neviens nedzīvo.
Tik tiešām gribētu redzēt cik kopā ir saziedots un cik jau ir iztērēts.
Hyrte @ 07.08.2024 16:31
Iepriekš taču runāja par to,ka darbus atlikšot malā,protams,kāpēc ne,Ja ziedojumi nosedz visas izmaksas.
Es neticu viņam līdz galam,nezinu kāpēc,bet ticības nav. Arī tagad,kad runāja par izrakstīšanu no slimnīcas diži priecīgs neizskatījās,bet cik laimīgs pasākumos. Neiet tas viss kopā.
KrūzīteDūzīte @ 07.08.2024 18:58
Ko tad vinjam darit ar savu dzivi? Nekur neiet un raudat nonstop? Draugs ir slims, vinja palidz ka vien var, bet tas jau nenozime, ka Davis nedrikst smaidit un priecaties.
Hyrte @ 07.08.2024 19:15
Neviens jau nesaka,ka jāsēž četrās sienās un jāraud,bet dīvaini Jau izskatās- nestrādāšu,man jābūt ar Jāni. Tas ir kā? Strādāt nevar,bet uz pasākumiem iet gan. Pretrunas jau sanāk!
Un pamēģiniet kāds pajautāt par ziedojumiem,nobloķēs uzreiz un storijos raudās par ļaunajiem cilvēkiem. Nesaprotu,kāpēc ziedojumus nevāc caur ziedot.lv,nebūtu nekādu jautājumu.
Mc.Queen @ 08.08.2024 12:51Zinot, ka Latvijā mēs varam saziedot lielas summas arī sabiedrībā nepazīstamiem cilvēkiem, tad ticu,ka Amunai (Jānim) ar viņu atpazīstamību, preses uzmanību, tie ziedojumi tiešām bija ļoti dāsni
Es teiktu,ka nav runa vairs par dažiem tūkstošiem, bet ļoti iespaidīgu summu.
Un vēl tiek runāts par papildus ziedojumiem?
Tas viņa, storijs. Kur teica SAZIEDOSIM ja vajadzēs mājās fizioterapeitu utt. Sajūta, ka viņš domā ka visam var saziedot. Es saprotu, ka Jānim ir vajadzīga palīdzība, protams, cilvēks ir lielā nelaimē. Bet sajūta, ka Dāvis nedaudz uz to jau spekulē. Iesaku vākt ziedojumus caur ziedot.lv kad Jānim būs zināmi kādi rehabilitācijas izdevumi.Hyrte @ 08.08.2024 14:21Ziniet,man tiešām kaitina,ziedojiet naudu,lai nomaksātu par dzīvokli un visu pārējo,bet pats brauc atpūsties un uz kafejnīcu aizšļūkt arī pamanās.Tas nav pareizi!
Ja jau tik slikti ar tām naudām,ka pat komunālie jāmaksā svešiem cilvēkiem,tad dīvaini,ka citam nauda atrodas. :)
Ja,man nav naudas,tad nav. Nevis kā šeit.
Zinu ģimeni, kur vāca naudu slimam bērnam caur Ziedot.lv, bet paši regulāri ceļoja un dzīvoja dārgās viesnīcās, iepirkās zīmolu veikalos un kopumā dzīvoja ļoti turīgi.Hyrte @ 08.08.2024 14:21Ziniet,man tiešām kaitina,ziedojiet naudu,lai nomaksātu par dzīvokli un visu pārējo,bet pats brauc atpūsties un uz kafejnīcu aizšļūkt arī pamanās.Tas nav pareizi!
Ja jau tik slikti ar tām naudām,ka pat komunālie jāmaksā svešiem cilvēkiem,tad dīvaini,ka citam nauda atrodas. :)
Pilnībā piekrītu! Labprāt ziedotu Jāņa rehabilitācijai,bet pats braukā pa festivāliem un atpūšas. Ja būs caur ziedot.lv , tad jā, ziedošuHyrte @ 08.08.2024 14:21Ziniet,man tiešām kaitina,ziedojiet naudu,lai nomaksātu par dzīvokli un visu pārējo,bet pats brauc atpūsties un uz kafejnīcu aizšļūkt arī pamanās.Tas nav pareizi!
Amuna ir Dāvis. :)Hyrte @ 08.08.2024 14:15
Tieši tā. Jau tiek runāts par jauniem ziedojumiem,tas tiešām izskatās aizdomīgi,ņemot vērā,ka nekādas ārpātīgi lielas izmaksas pa šo visu laiku nevarēja būt un no ziedojumiem,visticamāk, iztērēta ir niecīga daļa. Pat ar visu dzīvokli un slimnīcu!
Mashka Kakashka @ 12.08.2024 01:13Ha! Nebija ilgi jāgaida! Nabaga Dāvītis piekusis no Jāņa, no dzīves, no darba, negrib vairs strādāt ar saviem klientiem! Dāvīt, tu sīkais šmurguli un ziedojumu kļančītāj, labāk atskaities kur izlietoji pirmos ziedojumus Jānim, ka jau prasi un ubago jaunus? Zinu, ka privāti nav jēgas prasīt, jo bloķēsi tāpat kā toreiz, kad sēdēji uz kakla Stefai un Jānim, prasīji ziedojumus savai muguras operācijai. Ne atskaitījies cik saziedots, ne kur un cik iztērēts.
Lai Jānis iet caur ziedot.lv un prasa naudu, nevis caur šito pabiru, kur visa nauda aziet viņa personīgajām vajadzībām. Kā arī, "dārgie" ziedotāji, neaizmirstie, ka negadījumu izraisīja autovadītājs, kuram ir OCTA. Caur OCTA var piedzīt visus rehabilitācijas izdevumus, morālo kompensāciju caur tiesu, utt. Dāvītis nabadziņš, kurš tagad piekusis no visa un negrib strādāt, jūs skaisti tin ap pirkstu ar jūsu naudu. Ja cilvēkam nebūtu nekas slēpjams, viņš bez iebildumiem parādītu saziedoto summu un čekus ar izlietojumu.
Mashka Kakashka @ 12.08.2024 01:13Ha! Nebija ilgi jāgaida! Nabaga Dāvītis piekusis no Jāņa, no dzīves, no darba, negrib vairs strādāt ar saviem klientiem! Dāvīt, tu sīkais šmurguli un ziedojumu kļančītāj, labāk atskaities kur izlietoji pirmos ziedojumus Jānim, ka jau prasi un ubago jaunus? Zinu, ka privāti nav jēgas prasīt, jo bloķēsi tāpat kā toreiz, kad sēdēji uz kakla Stefai un Jānim, prasīji ziedojumus savai muguras operācijai. Ne atskaitījies cik saziedots, ne kur un cik iztērēts.
Lai Jānis iet caur ziedot.lv un prasa naudu, nevis caur šito pabiru, kur visa nauda aziet viņa personīgajām vajadzībām. Kā arī, "dārgie" ziedotāji, neaizmirstie, ka negadījumu izraisīja autovadītājs, kuram ir OCTA. Caur OCTA var piedzīt visus rehabilitācijas izdevumus, morālo kompensāciju caur tiesu, utt. Dāvītis nabadziņš, kurš tagad piekusis no visa un negrib strādāt, jūs skaisti tin ap pirkstu ar jūsu naudu. Ja cilvēkam nebūtu nekas slēpjams, viņš bez iebildumiem parādītu saziedoto summu un čekus ar izlietojumu.