Kā atrast jaunus draugus?

Reitings 74
Reģ: 20.06.2024
Čau..
Gribas uzzināt ko dara citi cilēki, kā veido kaut kādas ajunas attiecības- šoreiz ne romantiskas..
Pēdejo 3 gadu laikā man beigušās 4as draudzības ar draudzenēm, long story short- kad pašam nebija ko darīt, vai bja vajadzīgs atbalsts, laiks , utt- viss bija super bet parādoties attiecībam utt, sis kontakts saruka uz 0..
Mana darba specifika ir, ka stādāju kā konkrētas nozares speciāliste un ar klientēm jau uz barčiku neiešu vai Jāņujs nesvinēšu 😬
Negribu iztirzāt kādēļ beiguas sšis draudzibas, tās bija manas izvēles, jo būt "draudzene" kd tikai izsķirušas no kārtējām attiecībām, uz to laiku- man nav interesanti būt..
Apārt skatoties visiem ir tik daudz draugi, n-tie piedavājumi uz svētkiem utt, ka.. jūtos ļoti vientuļa un nospiedoši...
Kur atrast jaunuas draugus, paziņas, domubiedrus kad Tev ir 30+?
Sanāca kā grēksūdze 😁 bet gribas parunāties...
20.06.2024 13:31 |

Reitings 74
Spooky1070 @ 21.06.2024 12:30
Gadiem ejot un paliekot vecākam, man ir tieši otrādi, ka nekādas baigās draudzības vairs neprasās, drīzāk gribās pa gabalu no visiem. Galvenais ka ir mājās miers un neviens neiznes nervus ikdienā, baudu brīvību.

Nu Tev savadak.. Ka jau teicu pašpietiekama es arī esmu, bet ja velos aziet uz festivalu, iedzert kādu drinku, pārgājienu utt- man nav ar ko. Un tās nav velmes katram vakaram.
21.06.2024 12:36 |

10 gadi
Reitings 685
Reģ: 29.01.2009
Saprotu 🙂Skatos uz citām,ka tik forši,ka ir laba draudzība un kopā viss kaut ko dara,kaut kā ar nav tā draudzība saglabājusies 🙁 Grūti arī tā iepazīties,šķiet,ta jau vieglāk ar vīrieti iepazīties nevis atrast draudzeni vai vismaz kompanjonu kaut kur doties 😀 Ir gan otra pusīte,bet mēnesi ir prom un tad ir tā,ka nav ar ko 🙁
22.06.2024 20:02 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Meklēju draudzeni no Rīgas ar ko pavadīt forši laiku. Ir bērni, līdz ar to man draudzenes 'pazuda', būtu forši jaunus kontaktus nodibināt
22.06.2024 22:54 |

Reitings 74
sla @ 22.06.2024 22:54
Meklēju draudzeni no Rīgas ar ko pavadīt forši laiku. Ir bērni, līdz ar to man draudzenes 'pazuda', būtu forši jaunus kontaktus nodibināt

Uzraksti man ;)
22.06.2024 23:06 |

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Vari uzrakstīt man. Esmu jauns puisis. Man līdzīgi kā tev, man 31 gads. Esmu brīvs, jauns simpātisks, 1.80 garš. Man arī gribas atrast domu biedrus. Pačilot. Vai vienkārši parunāt. 🙃 ja ta Tu domā, bet ja es pārpratu. Un tu meklē šeit tikai draudzenes. . Bet, es arī meklēju attiecības. Ja sanāk..patīk man ceļot, aktīvās atpūtas pie dabas. Vai vienkārši romantiski vakari.
18.01.2026 12:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits