Diabolus @ 21.07.2024 21:09
Ja tev kādudien mēneša beigās kontā būs 2K, domā, ka tu vairs negribēsi paskrullēt forumu, kamēr gatavojas kafija vai sēdi uz poda? ??
law7 @ 21.07.2024 21:24
Tēma vispār ir par naudas daudzumu pēc komunālo maksājumu un īres nomaksas.
Krišjānis Kariņš @ 22.07.2024 12:30Ja atbild šādās tēmās, būtu arī vērts ierakstīt vai dzīvo vai nedzīvo Latvijā. Jo 2k uz rokas LV ir gana daudz, bet ja tālāk uz rietumiem, tas jau tāds viduvējais spektrs sanāk, ja pat ne viduvējā spektra zemais gals. Neredzu jēgu ''speciāli rakstīt'' to, lai kādai ieriebtu.
Kādreiz arī lasīju šādas tēmas un šķita, ka kāda ļoti labi pelna, bet beigās izrādās kādā bagātā valstī vnk dzīvo un pelna kaut ko viduvēju.
SarmaD @ 22.07.2024 12:41
Arī sasāpēja ?
Diabolus @ 21.07.2024 21:09
Ja tev kādudien mēneša beigās kontā būs 2K, domā, ka tu vairs negribēsi paskrullēt forumu, kamēr gatavojas kafija vai sēdi uz poda? ??
KleraMarta @ 22.07.2024 14:26Šeit patiesi ir daudz infantīlu cilvēku, kuriem skauž citas dāmas, kas reāli pelna uz rokas virs 2-3k. Jā, LV tas ir iespējams, ja galva strādā. :) Ir tikai jāiet un jādara! Vienmēr pasmejos par cilvēkiem, kuri sūdzas, cik LV viss ir slikti, bet neko nedara lietas labā, lai kko uzlabotu savā dzīvē. Varbūt pārmaiņas pēc forumu nomaini uz kādu jaunu kursu, kuru iziet, lai darba tirgū būtu nedaudz pieprasītāka?? Mani pat nepārsteidz tie daudzie īkšķīši uz leju, jo tā jau laikam sabiedrībā izplatīta problēma - skaudība, slinkums un citu nodiršana, neveiksminieku domāšana. ?
KleraMarta @ 22.07.2024 14:26Šeit patiesi ir daudz infantīlu cilvēku, kuriem skauž citas dāmas, kas reāli pelna uz rokas virs 2-3k. Jā, LV tas ir iespējams, ja galva strādā. :) Ir tikai jāiet un jādara! Vienmēr pasmejos par cilvēkiem, kuri sūdzas, cik LV viss ir slikti, bet neko nedara lietas labā, lai kko uzlabotu savā dzīvē. Varbūt pārmaiņas pēc forumu nomaini uz kādu jaunu kursu, kuru iziet, lai darba tirgū būtu nedaudz pieprasītāka?? Mani pat nepārsteidz tie daudzie īkšķīši uz leju, jo tā jau laikam sabiedrībā izplatīta problēma - skaudība, slinkums un citu nodiršana, neveiksminieku domāšana. ?
Džinga @ 22.07.2024 14:45
Kāda tu toties forša un inteliģenta, aplausi un cepumi. ☺️
Neredzu, ka te kāda sūdzētos vai skaustu, tikai konstatē faktu, ka Latvijā tos pašus 2k nopelnīt ir daudz grūtāk kā citur Eiropā. Nav neiespējami, bet statistika gan parāda, ka nav tas vienkārši.
Bet tu, krutā, gudrā pelnītāja tikko ienāci un nosauci visus par neveiksminiekiem. Bravo
Diabolus @ 22.07.2024 14:57
Izlasi vēlreiz un rūpīgi komentāru, uz kuru atbildi. Alga kā tāda neko neliecina par cilvēku; alga mainās, ir arī daudz cienījamu profesiju ar zemu atalgojumu. Tas cilvēku nepadara par neveiksminieku. Viņa runā par to domāšanu, ka, ja kāds saka, ka viņam finansiāli ir labāk nekā man, tad droši vien melo, jo nekas tāds nav iespējams. Vot, tas gan ir izteikts neveiksminieka sindroms.
Diabolus @ 22.07.2024 14:57
Izlasi vēlreiz un rūpīgi komentāru, uz kuru atbildi. Alga kā tāda neko neliecina par cilvēku; alga mainās, ir arī daudz cienījamu profesiju ar zemu atalgojumu. Tas cilvēku nepadara par neveiksminieku. Viņa runā par to domāšanu, ka, ja kāds saka, ka viņam finansiāli ir labāk nekā man, tad droši vien melo, jo nekas tāds nav iespējams. Vot, tas gan ir izteikts neveiksminieka sindroms.
Inna86 @ 22.07.2024 14:42Pagājušajā gadā vidējā neto alga LV bija 1119 eur. Virs 2000 eur uz rokas, oficiāli procentuāli ļoti maz saņem, nolaidietes uz zemes. Man kā vadītājai uz papīra šobrīd ir 2500 eur, un man vajadzēja vairākus gadus, lai līdz tam ciparam izaugtu. Un nekāds 2000 uz rokas nesanāk.
Inna86 @ 22.07.2024 14:42Pagājušajā gadā vidējā neto alga LV bija 1119 eur. Virs 2000 eur uz rokas, oficiāli procentuāli ļoti maz saņem, nolaidietes uz zemes. Man kā vadītājai uz papīra šobrīd ir 2500 eur, un man vajadzēja vairākus gadus, lai līdz tam ciparam izaugtu. Un nekāds 2000 uz rokas nesanāk.
akul12 @ 22.07.2024 14:11
Vai tad katru dienu caureja? Jo lielākās foruma pelnītājas te 24/7 drukā ?
mazakaija @ 22.07.2024 16:36B/d audzītēm, auklītēm, soc. aprūpētājām (nerunājot par citām vajadzīgām un cienījamām profesijām, kā apkopēji, sētnieki u.c.), gan jau tā arī ir, ka paliek 400 eur (ja ne mazāk) pēc komunālajiem maksājumiem. Ir pat sludinājumi, kur grāmatvežiem sola tikai 700 eur uz papīra diezgan palielos uzņēmumos, arī pašvaldībās pat atbildīgos amatos (ne jau deputāti) algas drusku virs 1000 eur vakancēs. bet pienākumu kalns aprakstīts liels. B/d audzītēm laikam pielika pie algas, varbūt tagad kāds sImtiņš vairāk paliek uz rokas, ne? Kā tur ir šo- meitenes- audzītes? Tāpat jau neko daudz gan jau nevar atļauties.