akul12 @ 06.06.2024 09:27Izklausās pēc neesošas komunikācijas, 10 gadu laikā vajadzēja nonākt pie cēloņiem un iespējamiem risinājumiem.
Ja sievai nav ginekoloģisku problēmu, tad sāc strādāt pie emocionālās saiknes un labot attiecības ārpus seksa, tad arī sekss nāks.
Meginaju pierunat, itka piekrita bet ar tadu atieksmi, nu tev to tik vajag ted es pacietisos tavas vajadzibas del.
Ar to ari ir problema. Es vinu visu laiku meginu samilot, bet neka nav preti. Vienreiz parmetu vinai ka nav neviena apskaviena no vina puses. Atnaca, apnema ar tadu seju itka izdarija lielu pakalpojumu. Un tagad dara to reiz nedela, labaka gadijuma 2 reizes nedela. Un tagad ari parmest nevar - daru tacu.akul12 @ 06.06.2024 09:27Izklausās pēc neesošas komunikācijas, 10 gadu laikā vajadzēja nonākt pie cēloņiem un iespējamiem risinājumiem.
Ja sievai nav ginekoloģisku problēmu, tad sāc strādāt pie emocionālās saiknes un labot attiecības ārpus seksa, tad arī sekss nāks.
lai aiziet pie ginekologa un lai tas izraksta hormonus. Ne pirmā, ne pēdējā sieviete, kurai līdz ar menopauzi pazūd libido. Cita lieta, vai tā sieva tur sasakata problēmu un vai to gatava risināt. Es vīra vietā tā arī pateiktu, ka sekss ir svarīga laulības sastāvdaļa un bez tā es negrasos dzīvot. Vai nu risinām jautājumu, vai šķiramies.Spooky1070 @ 06.06.2024 11:22Šitā ir žanra klasika, sievai laikam ir menopauze iestājusies
Veiksme @ 06.06.2024 11:52lai aiziet pie ginekologa un lai tas izraksta hormonus. Ne pirmā, ne pēdējā sieviete, kurai līdz ar menopauzi pazūd libido. Cita lieta, vai tā sieva tur sasakata problēmu un vai to gatava risināt. Es vīra vietā tā arī pateiktu, ka sekss ir svarīga laulības sastāvdaļa un bez tā es negrasos dzīvot. Vai nu risinām jautājumu, vai šķiramies.
10 gadi ir ilgs laiks, pat smagai menopauzei varētu atrast risinājumusSpooky1070 @ 06.06.2024 11:22Šitā ir žanra klasika, sievai laikam ir menopauze iestājusies
Krish @ 07.06.2024 11:51Nu skaidrs. Sieva visu laiku man saka ka es neko neprotu un negrib neko stastit kas jadara. Tipa tu esi virietis, tev pasam jazin. Bet no kurienes es uzzinasu ja vina man neko nestasta. Klausijos veselu stundu lekciju aleksa meja. Veselu stundu tas stastija cik vins ir kruts un kadi lohi ir visi pareie. Un te ir viss tas pats, nekadas palidzibas, atkal tu esi lohs.
Ka izdzest so temu?