Zilais Valis @ 22.05.2024 10:48Tāpēc, ka iepazīšanās saitos cilvēki lielākoties meklē sev otrās pusītes, nevis vēstuļdraugu. Ja Tev ir zem 25, tad varbūt vēstuļdraugs noder. Bet, kā pats minēji, 30+ gados nav laika bezjēdzīgām sarakstēm, kas ne pie kā nenovedīs. Ja tev tomēr ir doma saraksti laika gaitā novest pie attiecībām, tad labāk maini savu profila informāciju, un pieraksti, ka vēlies veidot attiecības. Sarakstes beztolkā 30+ gados ir lieks laika tēriņš. Šajā vecumā parasti draugi jau noteikti ir, ar ko vienkārši tāpat parunāties. Nav nepieciešamība meklēt jaunus.
iepazīšanas saitos ir iespējas izvēlēties, ko tu meklē. Piemēram Tinderī, ir opcijas "īslaicīgu izklaidi", "kautko nopietnu vai izklaidi", "ilgtermiņa partneri" kā arī "jaunus draugus". Tākā iepazīšanās saiti nav domāti tikai un vienīgi dzīves biedra meklēšanai.mrthkjj @ 22.05.2024 10:49Kādēļ, lai vēlētos, ja tas nav sieviešu mērķis attiecīgajos portālos?
Min91 @ 22.05.2024 11:19iepazīšanas saitos ir iespējas izvēlēties, ko tu meklē. Piemēram Tinderī, ir opcijas "īslaicīgu izklaidi", "kautko nopietnu vai izklaidi", "ilgtermiņa partneri" kā arī "jaunus draugus". Tākā iepazīšanās saiti nav domāti tikai un vienīgi dzīves biedra meklēšanai.
nu simpi ir pavisam cits slānis. Simpi patiesībā vēlās būt kas vairāk par draugiem bet nevar, bet tomer ceriba ir, tapēc visādi cenšās pielabināties sievietēm, darot visu priekš viņām pērkot, dāvinot lietas viņāmElīzīte12345 @ 22.05.2024 11:03Man arī šis liekas nedaudz jocīgi. Agrāk tak daudzas tur reģistrējās, lai čatotu, "dejotu" ar simpiem riņķu dejas un saņemtu dopamīna devu savas vērtības "celšanai". Turklāt to piekopa daudzas arī 30+ sievietes.
Min91 @ 22.05.2024 12:05nu simpi ir pavisam cits slānis. Simpi patiesībā vēlās būt kas vairāk par draugiem bet nevar, bet tomer ceriba ir, tapēc visādi cenšās pielabināties sievietēm, darot visu priekš viņām pērkot, dāvinot lietas viņām
darbā jau gana ar vīriešiem komunicēju, vajag dažādību. 😁Džinga @ 22.05.2024 13:02
Atbildēsi kāpēc meklē draudzību tieši ar sievietēm, un gribi tikai čatot?
Min91 @ 22.05.2024 12:05nu simpi ir pavisam cits slānis. Simpi patiesībā vēlās būt kas vairāk par draugiem bet nevar, bet tomer ceriba ir, tapēc visādi cenšās pielabināties sievietēm, darot visu priekš viņām pērkot, dāvinot lietas viņām
Min91 @ 22.05.2024 11:15
Nu laikam to velmi un skriešanu pēc attiecibām piebremzē tas, ka personīgi es, atšķiribā no daudziem cilvēkiem nevēlos laulību, trīs sīkos un māju privātmāju rajonā ar balto žodziņu hipotekārajā kredītā, uz ko visi dzīvē tā steidzās. Tādēļ personīgi man, nav problēmu vienkārši pakomunicēt bez nopietna iznākuma. Laikam arī tādēļ man nesaprast tos kas ļoti steidzās stumt tos ratiņus un doties zaksa (vai zagsa?) virzienā.
Min91 @ 22.05.2024 13:09darbā jau gana ar vīriešiem komunicēju, vajag dažādību. ?
tam ka strādāju vīriešu kolektīvā? Es ražošanā pa operatoru strādāju nevis ofisā vai klientu apkalpošanā.Džinga @ 22.05.2024 13:53
neticu
Min91 @ 22.05.2024 14:10tam ka strādāju vīriešu kolektīvā? Es ražošanā pa operatoru strādāju nevis ofisā vai klientu apkalpošanā.
Neņemu pie sirds. vienkārši šitas ir no tēmas "kādreiz bija savādāk"Džinga @ 22.05.2024 14:21
Neticu tam, ka apzināti piereģistrējies iepazīšanās portālā, jo juti vēlmi pļāpāt ar sievietēm. Un pēc tam ņēmi pie sirds, ka viņas to nevēlas.
Ķip, ja es nevēlos attiecības tad es nedrīkstu ar sievietēm runāt un jaiet kautkur ķinas kalnos par mūku dzīvot?Elīzīte12345 @ 22.05.2024 13:45
..., bet tas tāpat neizskaidro Tavu vēlmi komunicēt tieši ar sievietēm.
Min91 @ 22.05.2024 20:07Ķip, ja es nevēlos attiecības tad es nedrīkstu ar sievietēm runāt un jaiet kautkur ķinas kalnos par mūku dzīvot?