mrthkjj @ 27.05.2024 17:49
Es nepiešķiru, jo tas ir tavs viedoklis un tev ir tiesības uz to. Vārdu izvēle, varētu būt nedaudz korektāka, bet tas jau tikai parāda to, kādā vidē esi augusi un uzturējusies.
ir jau dažādi veidi kā draudzenei pateikt, ka esi resna. Var brutāli pateikt, tu resna, bet vai, tad esi laba draudzene? Nedomāju. Protams, ka piekrītu, ka nav jāmelo , bet var jau pateikt nu ja esi apaļāka palikusi. Tu domā cilvēks, ka ir resns viņš to neredz, tas obligāti ir jāsaka. Redz jau gan un tāpēc nav jāatgādina. Ja man draudzene resna visu laiku, tad es neteiktu neko, jo tak pati redz. Ja tieva draudzene paliktu resnāka un jautātu vai esmu palikusi apaļāka, tad arī godīgi pateiktu kā ir. Komentāros tomēr cits stāsts, jo parasti komentāru rakstītāji ir sveši cilvēki un tāpēc šādus komentārus nevajadzētu rakstīt.mrthkjj @ 27.05.2024 17:36
Bet kāpēc, lai par to apvainotos, ja tāds tu esi? Viens ir garāks, otrs tievāks, cits resnāks, cits īsāks... Tas taču ir dabiski un normāli. Kā jau teicu, vārdu emocionālo nokrāsu paši piešķiram.
Atbildot uz tavu jautājumu, nē es neteiktu "čau resnā", bet ja mana draudzene uzkrītši stāstītu par savu svaru, parametriem, savu izskatu utt. un ik pa laikam gaidītu, novērtējumu - tas būtu tiešss, jo liekulību neatbalstu.
Kā jau arī iepriekš savā komentārā minēju, ka apvainojumus - stulbene, cūka utt., neatbalstu, bet faktu konstatāciju gan.
Ensha @ 28.05.2024 06:41
Es īsti nesapratu to domu. Nu ok, tas cilvēks ir apaļīgs, bet kas tieši tas komentētājs tāds ir, ka viņam ir tiesības spriest un bakstīt kādam vizuālās nepilnības? Tieši kas? Par pieņemšanu, nu to lai tas cilvēks pats izlemj, kad sevi pieņems, vai kad psihologs, psihotareips tam palīdzēs nonākt līdz kadam punktam savā dzīvē.
Kāpēc cilvēkiem šķiet, ka viņš ir tik varens, ka viņam pilnīgi ir pienākums kādam bakstīt, ka kāds ir resns, pārāk tievs, ne tada sejas forma, deguns pa šķibu, pa lielu utt. ? Vēl nedod Dievs, kad ir cilvēks tiešām ar garīgiem traucejumiem, invaliditati un nē, redziet, kadam vajag kaut ko "iepļūtīt".
mrthkjj @ 27.05.2024 10:04protams, daži komentāri tur bija par daudz, bet kā jau te viena minēja, ja ir resna tad kāpēc to nepieņemt un neatzīt, ka ir resna? Viņa sevi izrāda un vienlaicīgi grib, ka visi glauda pa spalvai.
Vārds "resna" vispār nav apvainojošs, jo izsaka faktu- tievs / resns / blonds/ tumšs utt.
Protams, par cūku utt. saukt - tie jau ir apvainojumi, bet norādīt uz fiziskā ķermeņa iezīmēm, tas manuprāt, ir tikai normāli, jo raksturojoši. Tas, ka cilvēki paši ir piešķīruši konkrētu negatīvu emocionālu nokrāsu noteiktām iezīmēm ir cits stāsts, bet, manuprāt, publiskai personai būtu jābūt ar biezāku ādu, vai vismaz lielāku pašapziņu, uztvert konkrētās norādes adekvāti, ne kā šajā gadījumā.
Tad jau visiem var teikt da jebko ? Ja vīrietim nav garš augums ,čau liliput. Ja sievietei mazas krūtis, čau bezpupainā, čau skelets, čau plikpauri , kobra briļļainā , invalīdam. - čau kropli.Tā tagad ok runāt ar citiem ? Tiešām, tiešām?Lauva1994 @ 27.05.2024 17:17Tu savai draudznei arī teiktu čau, resnā un viņa tiešām neapvainotos???Neticu! Nu nezinu man neliekas korekti komentāros norādīt auguma parametrus.
Džinga @ 27.05.2024 17:42
Es biju pret lamāšanos, bet nu tu runā pilnīgu huiņu. ?
Tikai neapvainojies, tas ir tiešs novērojums, nepiešķir tam emocionālu nokrāsu.
mrthkjj @ 27.05.2024 17:36
Bet kāpēc, lai par to apvainotos, ja tāds tu esi? Viens ir garāks, otrs tievāks, cits resnāks, cits īsāks... Tas taču ir dabiski un normāli. Kā jau teicu, vārdu emocionālo nokrāsu paši piešķiram.
Atbildot uz tavu jautājumu, nē es neteiktu "čau resnā", bet ja mana draudzene uzkrītši stāstītu par savu svaru, parametriem, savu izskatu utt. un ik pa laikam gaidītu, novērtējumu - tas būtu tiešss, jo liekulību neatbalstu.
Kā jau arī iepriekš savā komentārā minēju, ka apvainojumus - stulbene, cūka utt., neatbalstu, bet faktu konstatāciju gan.
Lauva1994 @ 27.05.2024 17:17Tu savai draudznei arī teiktu čau, resnā un viņa tiešām neapvainotos???Neticu! Nu nezinu man neliekas korekti komentāros norādīt auguma parametrus.
Tu savai draudznei arī teiktu čau, resnā un viņa tiešām neapvainotos???Neticu! Nu nezinu man neliekas korekti komentāros norādīt auguma parametrus.mrthkjj @ 27.05.2024 10:04protams, daži komentāri tur bija par daudz, bet kā jau te viena minēja, ja ir resna tad kāpēc to nepieņemt un neatzīt, ka ir resna? Viņa sevi izrāda un vienlaicīgi grib, ka visi glauda pa spalvai.
Vārds "resna" vispār nav apvainojošs, jo izsaka faktu- tievs / resns / blonds/ tumšs utt.
Protams, par cūku utt. saukt - tie jau ir apvainojumi, bet norādīt uz fiziskā ķermeņa iezīmēm, tas manuprāt, ir tikai normāli, jo raksturojoši. Tas, ka cilvēki paši ir piešķīruši konkrētu negatīvu emocionālu nokrāsu noteiktām iezīmēm ir cits stāsts, bet, manuprāt, publiskai personai būtu jābūt ar biezāku ādu, vai vismaz lielāku pašapziņu, uztvert konkrētās norādes adekvāti, ne kā šajā gadījumā.
Vislabāk būtu dzeltenajai presei un medijiem nerakstīt par influenceriem, bet tad pašiem būtu bēda, jo vairs nejustos slaveni. Nereti redzu komentārus, kur cilvēki raksta, ka pat nezin, kas tie tādi un kāpēc par viņiem ir jāraksta.Kyles @ 24.05.2024 23:16
Es raidījumu neskatījos, taču man ir radušās pārdomas par šiem komentētājiem. Tas vien, ka cilvēks ir sabiedrībā zināma persona, "cilvēkam parastajam" nedod tiesības izgāzt savu žulti pār viņu. Es nerunāju par pretēja vai atšķirīga viedokļa paušanu, bet rupjiem, cieņu aizskarošiem vai pārmetošiem komentāriem. Mana pārliecība ir, ka šos komentētājus vienkārši trigerē kaut kas, ko attiecīgā persona dara vai kāda šī persona ir. Proti, šie komentētāji paši nedzīvo savu dzīvi, neļauj būt sev pašiem un savu neapmierinātību izgāž uz citiem. Nesaku, ka tā ir skaudība, bet šādu rīcību pamatā ir neapmierinātība ar sevi un/vai savu dzīvi kopumā.
Kāda starpība, ja kāds ir resns, pāršpricējies ar botoksu utt.? Manu dzīvi tas nekādi neietekmē. Kāda jēga tērēt savu laiku un enerģiju un atstāt savu verbālo caureju komentāru sadaļā? Viens ir "uzsist klačiņu" ar draudzenēm (kam arī ir robežas, protams), bet iet un kādam kaut ko rakstīt... nu nē, es nesaprotu kāpēc tas ir nepieciešams.
Mangosaldejums @ 22.05.2024 15:00raidījumā pati Indra teica, ka runa nav par komentāru aizliegšanu kā tādu vispār un, ka viedokļu dažādībai arī ir jābūt. Runa ir par rupjībām un cieņu aizskarošiem komentāriem, kas ir ar lamuvārdiem un nomelnošanu. Neviens nesaka, ka visiem visi ir jāpatīk, bet arī nepatiku pret kādu var izpaust cieņpilni.
Tas tik būtu skats, bet kā tā poda birste dabūja sev veselu raidījumu?🤔sidzha @ 24.05.2024 17:47kā tiesa pārbaudīs to- ir pistas labākas vai nav? ?
kā tiesa pārbaudīs to- ir pistas labākas vai nav? 😂Gardenia @ 24.05.2024 16:40viņai pašai tak to neraksta, bet noteikti zem tām bildēm komentē kas izlikti par viņu internetā. Tagad jau arī salikts viss pēc kārtas nu un pareizi ir! Grib uzmanību par katru cenu tur bāžās un tad cilvēki nevar pateikt ko domā. Nu ko Austris uzrakstīja ir pistas labākas. Nu, bet tak ir arī! Kāda tur apmelošana viss ir pilnīga taisnība!
Vispār viņa ir tik pretīga vecene🙈 mani jau koferos viņa besīja! Citreiz paskaties tik forši cilvēki, bet tur salceviča fui. Par savu veci viņa redz aizmirsachihiro @ 23.05.2024 22:01Indra Aizliegtajā paņēmienā sašuta par Riepu Austra komentāru un teica, ka tiesāsies, jo tur ne tikai aizvainojums, bet arī apmelojums.
Šis gan laikam Indrasprāt neskaitās apmelojums.. tāpēc, ka negribēja publiski atklāt, ka viņu krāpa, viņa nevis neteica neko vai pateica vispārīgu "nesaderīgi raksturi", bet gan - viņam besīja mani bērni utt.
https://www.apollo.lv/7202761/indra-salcevica-atklaj-patieso-skirsanas-iemeslu-bijusajam-viram-kasparam-berzinam-besijusi-vinas-berni
https://izklaide.tv3.lv/slavenibas/pasmaju-slavenibas/indra-salcevica-atklaj-isto-iemeslu-kadel-izjuka-vinas-otra-lauliba/
viņai pašai tak to neraksta, bet noteikti zem tām bildēm komentē kas izlikti par viņu internetā. Tagad jau arī salikts viss pēc kārtas nu un pareizi ir! Grib uzmanību par katru cenu tur bāžās un tad cilvēki nevar pateikt ko domā. Nu ko Austris uzrakstīja ir pistas labākas. Nu, bet tak ir arī! Kāda tur apmelošana viss ir pilnīga taisnība!Lauva1994 @ 23.05.2024 12:31bet kāpēc vispār viņai kaut kas tāds jāraksta. Komentētājs ir svešs cilvēk nu kāpēc komentārā jāraksta resna utt. Es piekrītu te vienai, kura teica, ka jāprot filtrēt, ko runā. Un nevjag šos te pati vainīga, ka bāžas visur, bet tas automātiski nenozīmē, ka var apsaukāt. Ja nepiekrīt viedoklim, tad tad tā arī raksti , nevis sāc apspriest izskatu. Kaut vai par to pašu Lieni jūs sakiet viņa ganās uz bijušo, tad pelnījusi. Iespējams, ka ir, bet nevajag tāpēc nolaisties līdz viņas līmenim. Es ar viņai esmu rakstījusi vēstuli bez apsaukāšanās, tad viņa to izlika publiski. Nu nerakstīju viņai stulbene aizvāc, bet pieklājīgi un reizē stingri pateicu, lai aizvāc manu vēstuli no sava storija. Izdarīja un mani nobloķēja mani.