man ar viņu izveidojas ļoti laba komunikācija. Pie viņa iet daudz sievietes. Viņš komunikācijā ir ļoti saudzīgs , bet tai pašā laikā prfesionāls. Viņš kādreiz rīkoja grupu treniņus ārā, tur biju uz vairākiem, tad arī kādas 2x uz individuāliem. Pluss, tas kā arī grupu treniņos viņš skatās, lai tu izpildi pareizi. Toreiz uz grupu treniņiem nāca dāmas pēc 50+ un pret viņām arī izturējās ar cieņu.Juta11 @ 21.05.2024 22:36jā, šobrīd viņš jau prasa 95 eur tīri tikai par treniņu programmas izveidi. Skatos, ka viņš pieņem arī Myfitness, bet tad laikam izdevīgāk sanāk paņemt trīs privātos treniņus pa 105 eur, tur vismaz viņš uz vietas redz, kā es kustos un trenējos. Vienīgi es laikam raustos ņemt vīrieti treneri, laikam tā stereotipa dēļ, ka vīrietis sievieti nesapratīs tik labi kā sievieti.. nevaru izlemt
vai viņš treniņu plānu izveidoja jau pēc pirmās tikšanās reizes? Cik reizes kopā tu paņēmi?Lauva1994 @ 22.05.2024 12:15man ar viņu izveidojas ļoti laba komunikācija. Pie viņa iet daudz sievietes. Viņš komunikācijā ir ļoti saudzīgs , bet tai pašā laikā prfesionāls. Viņš kādreiz rīkoja grupu treniņus ārā, tur biju uz vairākiem, tad arī kādas 2x uz individuāliem. Pluss, tas kā arī grupu treniņos viņš skatās, lai tu izpildi pareizi. Toreiz uz grupu treniņiem nāca dāmas pēc 50+ un pret viņām arī izturējās ar cieņu.
man škiet, ka divas tikko. Viņš man pateica, kādi vingrojumi jāpilda, bet tad sākās kovid un zāles aizslēdza, un viss pajuka. Tu jau vari veidot sadarbību tā, ka vienu vai 2x satiecies, tad mēģini pati un, tad pēc mēneša atkal satiecies, lai paskatās kā iet.Juta11 @ 22.05.2024 20:15vai viņš treniņu plānu izveidoja jau pēc pirmās tikšanās reizes? Cik reizes kopā tu paņēmi?