Kāzu svinības/izmaksas/koncepti

Reitings 19
Reģ: 28.04.2023
Sveikas Dievietes!
Varbūt kāda var padalīties ar savu kāzu pieredzi?
Kur svinējāt, cik cilvēki un kādas bija izmaksas? Varbūt kāda ir svinējusi kāzas Abgunstes muižā/ Liepu Laipās vai kādā citā jaukā vietiņā- cik izmaksāja šīs vietas?
Saprotams, ka precīzu info var iegūt uzrakstot muižai, bet oficiāli kāzu plānošana vēl nav sākusies, tādēļ sākumā vēlējos dzirdēt vai šeit kāda varbūt ir svinējusi kāzas šajās vietās.
Būtu interesanti palasīt arī stāstus par dažādiem kāzu konceptiem.
Jau iepriekš pateicos par atbildēm un pieredzes stāstiem :)
26.04.2024 13:18 |

Reitings 141
Reģ: 31.10.2022
Pilns Pinterests ar paraugiem. Sāksim pat ar pašu elementārāko. Lūdzu, kur tad ir tas mega super grūtais un dārgais darbs salikt gaumīgu peoniju līgavas pušķi? Es tādu pati varu salikt, nopērkot ziedu bāzē peonijas un pārējos papildziediņus pušķim. Bet kāzu saloni par šādu elementāru līgavas pušķi pieprasa cik? Nu neadekvātu summu. :D
28.04.2024 22:23 |

Reitings 141
Atvēru pirmo linku google līgavu pušķiem
https://funflowers.lv/ligavas-puskis
Nu nopietni? Tādi elementāri ziedu pušķīši izmaksā tik daudz? Tas prasa TIK lielu laiku un galvenais, talantu, lai vienkārši saliktu ziedus kopā? :D
28.04.2024 22:30 |

Reitings 141
Šis man visvairāk patīk, 11 peoniju ziedi - 110 eur. 😁
https://funflowers.lv/ligavas-puskis-lov-28
Totāla ņirgāšanās, bet aitas tak pasūta, domā, ka 11 peonijas un to vienkārši salikšana kopā ir TĀĀĀĀDS darbs!
28.04.2024 22:47 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
ne nu ja precas pirmo reiz,var saprast velmi lielas kazas,baltu kleitu utt,man ar ta bija jauniba.
Tagad, ja kadreiz vel izdomatu otreiz preceties,tad tikai divata kautkur arzemes,visdrizak Lasvegasa,prikoligi tas man liekas.Un tad turpat pa ASV medusmenesa celojuma.
man ir pazistams paris,kas agrak prieks kazam nema kreditu,izskiras un vel vairakus gadus maksaja kreditu😀teica,kur esot varejusi but tik stulbi
29.04.2024 06:39 |

Patīk
Reitings 2904
Reģ: 03.11.2023
Upene36 @ 28.04.2024 22:47
Šis man visvairāk patīk, 11 peoniju ziedi - 110 eur. ?
https://funflowers.lv/ligavas-puskis-lov-28
Totāla ņirgāšanās, bet aitas tak pasūta, domā, ka 11 peonijas un to vienkārši salikšana kopā ir TĀĀĀĀDS darbs!

Es tiešām nesaprotu ko tu peries, tev kāds liek par viņa kāzām maksāt?
29.04.2024 07:15 |

Patīk
Reitings 2904
Reģ: 03.11.2023
pepija @ 29.04.2024 06:39
ne nu ja precas pirmo reiz,var saprast velmi lielas kazas,baltu kleitu utt,man ar ta bija jauniba.
Tagad, ja kadreiz vel izdomatu otreiz preceties,tad tikai divata kautkur arzemes,visdrizak Lasvegasa,prikoligi tas man liekas.Un tad turpat pa ASV medusmenesa celojuma.
man ir pazistams paris,kas agrak prieks kazam nema kreditu,izskiras un vel vairakus gadus maksaja kreditu?teica,kur esot varejusi but tik stulbi

Lasvegasā būtu kruti, labu fotogrāfu tikai līdzi 😄
29.04.2024 07:16 |

Reitings 14
Reģ: 27.04.2024
Izbraukāt veikalus priekš pušķa un to reāli salikt kopā, aptīt ar kādu smuku lentīti arī tomēr patērē laiku. Man tam realitātē nebūtu laiks dienu pirms. Man tajā dienā jānogādā uzkodas un šampis uz dzimtsarakstu, pirms tam vispār jābrauc tās uzkodas vispār savākt, manikīrs(2h), skropstu pieaudzēšana(2h), jāaizbrauc pakaļ kūkai, ar visu kūku un līdzpaķerto alko prom uz viesu māju tajā pat dienā. Man tur nebūtu laika ne dekorēt kaut ko, ne pušķi sev taisīt.
Ja par dzīvajiem ziediem dekoros, tad jā, gan jau ka veido arī no mākslīgajiem. Pa lielam visi dzīvie ziedi iet vāzēs.
Mums vedēji sev paši kāzas dekorēja pirms pāris gadiem. Viņi arī izteicās, ka noņemšanās baigā. Visa tā pirkšanās, ņemšanās. Es varbūt esmu gatava samaksāt dekoratoram gan tapēc, ka dzīvoju ārzemēs un man vienkārši tam nav laika jo pāris dienas pirms kāzām esmu tikai Latvijā, un tapēc, ka redzu bildēs jau gatavu rezultātu citās kāzās. Redzu ka ir meitenes kuras pēc tam pārdod savas pāri palikušās ploškas, galdautus utt. Nez vai tas ir priekš manis. Kāzu dienu gribas baudīt, nevis pirms tam testies kaut ko vel pirkt un piespicēt. Lai meitenes ņemās, man nav problēmu par to samaksāt.
29.04.2024 07:29 |

10 gadi
Reitings 4293
Reģ: 25.05.2009
Upene36 @ 28.04.2024 22:30
Atvēru pirmo linku google līgavu pušķiem
https://funflowers.lv/ligavas-puskis
Nu nopietni? Tādi elementāri ziedu pušķīši izmaksā tik daudz? Tas prasa TIK lielu laiku un galvenais, talantu, lai vienkārši saliktu ziedus kopā? :D

Atslābsti te nedaudz. Mēs jau sapratām, ka tu esi tas tips, kas uz restorānu neies, jo paēst var taču arī mājās, matus krāsos pati, jo Drogās krāsa maksā 8 eiro, bet frizētavā tev grib noplēst par to 80 eiro un droši vien, ja tev vajadzētu, tad arī zobu nepieciešamības gadījumā izrautu sev pati, jo tev noteikti uz to arī ir talants 😁
29.04.2024 07:45 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
SarmaD @ 26.04.2024 23:03
Kāds vispār zina kādu jauno pāri kurš pēdējo, teiksim piecu gadu laikà padsmit štukas iztērējis kāzām?

Jā. Principā visi, kas precējušies. Un kāzas nebija nekas wow iespaidīgs
29.04.2024 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits