Izbraukāt veikalus priekš pušķa un to reāli salikt kopā, aptīt ar kādu smuku lentīti arī tomēr patērē laiku. Man tam realitātē nebūtu laiks dienu pirms. Man tajā dienā jānogādā uzkodas un šampis uz dzimtsarakstu, pirms tam vispār jābrauc tās uzkodas vispār savākt, manikīrs(2h), skropstu pieaudzēšana(2h), jāaizbrauc pakaļ kūkai, ar visu kūku un līdzpaķerto alko prom uz viesu māju tajā pat dienā. Man tur nebūtu laika ne dekorēt kaut ko, ne pušķi sev taisīt.
Ja par dzīvajiem ziediem dekoros, tad jā, gan jau ka veido arī no mākslīgajiem. Pa lielam visi dzīvie ziedi iet vāzēs.
Mums vedēji sev paši kāzas dekorēja pirms pāris gadiem. Viņi arī izteicās, ka noņemšanās baigā. Visa tā pirkšanās, ņemšanās. Es varbūt esmu gatava samaksāt dekoratoram gan tapēc, ka dzīvoju ārzemēs un man vienkārši tam nav laika jo pāris dienas pirms kāzām esmu tikai Latvijā, un tapēc, ka redzu bildēs jau gatavu rezultātu citās kāzās. Redzu ka ir meitenes kuras pēc tam pārdod savas pāri palikušās ploškas, galdautus utt. Nez vai tas ir priekš manis. Kāzu dienu gribas baudīt, nevis pirms tam testies kaut ko vel pirkt un piespicēt. Lai meitenes ņemās, man nav problēmu par to samaksāt.