crimson @ 26.04.2024 13:55Abgunste man 2022.g. par ēdināšanu/telpām/dekorācijām tāmi atsūtīja 12000€ pieļauju, ka tagad tas cipars ir vēl lielāks.
crimson @ 26.04.2024 13:55Abgunste man 2022.g. par ēdināšanu/telpām/dekorācijām tāmi atsūtīja 12000€ pieļauju, ka tagad tas cipars ir vēl lielāks.
Aniia @ 26.04.2024 15:56Restorānā ar tuvākajiem draugiem un ģimeni. Izrādīšanos muižās nesaprotu, atvainojiet. Par to naudu labāk aizbraukt skaistā ceļojumā.
Inna86 @ 26.04.2024 15:37Cenas ir nereālas, pagājušajā gadā draugi precējās, kopa viss 15000 eur, un tas ir rēķinot un taupot. Ēdinātāji tagad prasa milzīgas summas no personas.
Saulcerīte13 @ 26.04.2024 15:56Padsmit tūkstoši laikam ir tas biežāk dzirdētais izmaksu cipars…
Varbūt ir kādai pieredze arī iekļaujoties līdz kādiem 8 tūkst. vai arī tas ir iespējams tikai ja ir sava vieta, kur svinēt vai arī pavisam mazas kāzas?
Džinga @ 26.04.2024 16:04
Neviens neprasīja tavu viedokli ((:
Saulcerīte13 @ 26.04.2024 15:54
@crimson visticamāk, ka jā, izmaksas tikai pieaug. Uz cik cilvēkiem jums sanāca tāme 12000€? Un vai arī šaja summā iekļāvās nakšņošana viesiem?
Deisijaa @ 26.04.2024 19:26Svētku pilī svinības skaistas, redzu ka daudzi tur svin. Uz 30 cilvēkiem ēdināšana, pils īre ar nakšņošanu un dekorēšana ap 8 000. Un tas rudenī, ne vasarā. Jo vasarā vē dārgāk.
Gribēju tur svinēt kāzas, bet nu padārgi.
GlorijaGrevcova @ 26.04.2024 18:09
Un kāda jēga sagrūst radu saimei rīklē vismaz padsmit štukas? Loģika? Ja tie ir mēneša ienākumi, nekādu problēmu, taču tie, kas gadiem krāj balta paltraka festivālam, stulbuma kalngals, labāk dzīvokļa pirmajai iemaksai iztērētu. Pabaroti radi un baltais paltraks, kuru pēc tam nez kur bāzīs. Vienīgais, kur atbalstu naudas izmešanu, tie ir gredzeni, vismaz dārgmetāls, un zeltam cena aug. Vienīgais, kam tērētu naudu, tie būtu gredzeni un nepieciešamās formalitātes, valsts nodeva un dokumentu maiņa, viss. Es iešām labāk Hermes Birkini nopirktu vai aizbrauktu labā ceļojumā, nevis vienu nakti barotu un dzirdītu radu saimi tērpusies baltā paltrakā.
Un kāda jēga sagrūst radu saimei rīklē vismaz padsmit štukas? Loģika? Ja tie ir mēneša ienākumi, nekādu problēmu, taču tie, kas gadiem krāj balta paltraka festivālam, stulbuma kalngals, labāk dzīvokļa pirmajai iemaksai iztērētu. Pabaroti radi un baltais paltraks, kuru pēc tam nez kur bāzīs. Vienīgais, kur atbalstu naudas izmešanu, tie ir gredzeni, vismaz dārgmetāls, un zeltam cena aug. Vienīgais, kam tērētu naudu, tie būtu gredzeni un nepieciešamās formalitātes, valsts nodeva un dokumentu maiņa, viss. Es iešām labāk Hermes Birkini nopirktu vai aizbrauktu labā ceļojumā, nevis vienu nakti barotu un dzirdītu radu saimi tērpusies baltā paltrakā.