poisongirl @ 26.04.2024 17:08
Nu, acīmredzot, visi netiek. Ģimenē jau ir gadījumi, kur viss beidzās traģiski. Pašlaik izskatās, ka saprotošāk cilvēki uztvertu, ka lieki nedomājot beigtu dzīvi, kas jau arī ir mēģināts. Tas lkm ir sakarīgāk, nekā meklēt zīlnieci . Padomi par dzīves turpināšanu manā situācijā izsauc dysmas ( tāpēc arī nesaskatu labumu iet pie psihologa , ka arī esmu izslēgusi visas attiecibas ar draugiem un ģimeni, vkuri gudri pamācīja). Ne visi ir tādi cilvēki, kuri spēj veidot vairākas attiecības dzīvē. Un žēl, ka liela daļa nesaprot šādas vērtības.
poisongirl @ 09.05.2024 19:12droši vien būtu ok ,ja pēc pamešanas ietu uz bāru meklēt ,pie kura aiziet uz mājām nevis sēdētu vienatnē un raudātu pēc kāda. Tad gan tas būtu ļoti ok un pareizi. Acīmredzot tikai manā ģimenē ir pašnāvnieki, kuri nav sapratuši mūsdienu pasaules patieso esību- būt fleksiblam un " mīlestību " uztvert tikai kā sāls paciņu, kuru izberot, var tūliņ nopirkt citu .
chihiro @ 10.05.2024 11:36
Nē, ne tikai tavā ģimenē ir pašnāvnieki. Pašnāvības cilvēki mēdz taisīt dažādu iemeslu dēļ, kāds darba dēļ, cits mīlestības dēļ utt., bet vairumā to varēja novērst, ja tiktu laicīgi strādāts pie sava stāvokļa. Iespējams, ja tavā ģimenē bijusi pašnāvība nelaimīgas mīlestības dēļ, tev liekas, ka tā ir normāla uzvedība, bet tā nav, tā ir traģēdija visiem iesaistītajiem un absolūti bezjēdzīga. Ja tu domā, ka ar manipulācijām par pašnāvībām vari noturēt otru vai ka tu nomirsi un viņš sapratīs, ko zaudējis, tu kļūdies, cilvēks labākajā gadījumā jutīs žēlumu vai varbūt pat negatīvas emocijas.
Tu runā tā it kā esi pirmā meitene, kas piedzīvo sāpīgu šķiršanos. Tavi pārdzīvojumi nav unikāli, tik sāpīgi ir bijis daudziem - un jā, ātrāk vai vēlāk sāpes sāk pazust, un tev tā arī būs. Svarīgi strādāt ar sevi, jo izskatās, ka esi emocionāli atkarīga no citiem, ka piesaistes problēmas ir.
GlorijaGrevcova @ 11.05.2024 01:32Bet jūs saprotat, ka ieteikumus dodat pilnīgai šiziķei? Viņasprāt čali piebūris knapi 18gadīgs skuķis ??? Es tādu murgojumu vēl varētu saprast, ja šī teiktu, ka pusmūža čigāniete piebūra ???
Visdrīzāk čalis saprata, ka dzīvo ar šiziķi un jāņem vaga. Ja šī suicidēsies, viņš visdrīzāk atviegloti uzelpos, jūs pašas normāli justos, ka kāds traks ex vazātos pie pesteļotājām un tādus tekstus bīdītu? Tur par savu dzīvību jābaidās.
Te vairs ne psihologi, ne psihiatri, piedpiedu ārstēšana būtu vajadzīga slēgta tipa iestādē.
poisongirl @ 09.05.2024 19:45ja viņš var dzīvot tālāk, lai dzīvo. Es drosi vien nevarētu dzīvot tālāk zinot, ka esmu kādu ievedusi kapā. Bet katram savs.
Ar varu tieši tāpat neviens nevar piespiest man dzīvot tālāk, ja es to nevaru . Visvairāk kaitina teksti, ka viss tak būs ok, visi tiek pāri. Nu netiek visi pāri. Visi nav vienādi.
poisongirl @ 25.04.2024 12:21Nepieciešama laba un spējīga zīlniece- ragana. Attiecību problēmu jautājumā.
Jēziņ un Tev viņu vēl vajag? 🙈 par ko Tu vispār ar viņu runāt gribi?😳 drusku humoram tak Graudiņa kerikira ir jao otra zilā kalna Marta! Viņa kāreizi lohus meklē i pazīlēs, i izārstēs...., gan jau arī atburt un pieburt mācēs😂 Atver acis un ja īpašums nav tavs tak piecelies un aizej! Ko vēl tu gaidi?poisongirl @ 25.04.2024 14:47
Nevienai vīru nocelt netaisos , drīzāk sajūta, ka ietekme bijusi no malas, jo vīrietis ,ar kuru gana ilgi būts kopā un vēl nesen teica, ka ļoti mīl, vienā dienā aizgāja uz darbu un vairs neatgriezās. Pēkšņi aizgāja pie citas
. Tas viss notika nepilna mēneša laikā, lai gan iepriekš nekad neviena cita viņam nav bijusi. Rezultātā kļuvis izteikti ļauns un riebīgs pret mani, kad vnk palūdzu satikties un izrunāt jautājumus, kas kaut vai saistīti ar sadzīvi. Pats dzivo pie citas , bet mūsu dzīvoklim nomainīja atslēgas, lai es palieku uz ielas. Cilvēks mēneša laikā nomainīts kā dienā pret nakti.
poisongirl @ 25.04.2024 12:21Nepieciešama laba un spējīga zīlniece- ragana. Attiecību problēmu jautājumā.