Zīlniece/ragana

10 gadi
Reitings 52
Reģ: 18.08.2012
Nepieciešama laba un spējīga zīlniece- ragana. Attiecību problēmu jautājumā.
25.04.2024 12:21 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
poisongirl @ 26.04.2024 17:08

Nu, acīmredzot, visi netiek. Ģimenē jau ir gadījumi, kur viss beidzās traģiski. Pašlaik izskatās, ka saprotošāk cilvēki uztvertu, ka lieki nedomājot beigtu dzīvi, kas jau arī ir mēģināts. Tas lkm ir sakarīgāk, nekā meklēt zīlnieci . Padomi par dzīves turpināšanu manā situācijā izsauc dysmas ( tāpēc arī nesaskatu labumu iet pie psihologa , ka arī esmu izslēgusi visas attiecibas ar draugiem un ģimeni, vkuri gudri pamācīja). Ne visi ir tādi cilvēki, kuri spēj veidot vairākas attiecības dzīvē. Un žēl, ka liela daļa nesaprot šādas vērtības.

Acīmredzot tu nepietiekami ilgi apmeklē psihologu, bet varbūt arī jānomaina ārsts.
Norobežoties no ģimenes un draugiem nevajag.
Tu vari spītēties un domāt, ka tikai tev ir taisnība, tikai tavas sāpes ir tik lielas utt., bet tas kaitēs tikai tev - paejot gadiem atjēgsies, ka savu drāmu dēļ zaudēji laiku, kurā varēji baudīt dzīvi un izveidot jaunas attiecības, zaudēji draugus utt.
Tev ir ļoooti daudz negatīvu emociju šķiršanās dēļ, tas ir saprotams un normāli, bet vajag kaut kā sevi savākt un ārstēties, ja ir domas par pašnāvību.
10.05.2024 11:25 |

Reitings 1381
poisongirl @ 09.05.2024 19:12
droši vien būtu ok ,ja pēc pamešanas ietu uz bāru meklēt ,pie kura aiziet uz mājām nevis sēdētu vienatnē un raudātu pēc kāda. Tad gan tas būtu ļoti ok un pareizi. Acīmredzot tikai manā ģimenē ir pašnāvnieki, kuri nav sapratuši mūsdienu pasaules patieso esību- būt fleksiblam un " mīlestību " uztvert tikai kā sāls paciņu, kuru izberot, var tūliņ nopirkt citu .

Nē, ne tikai tavā ģimenē ir pašnāvnieki. Pašnāvības cilvēki mēdz taisīt dažādu iemeslu dēļ, kāds darba dēļ, cits mīlestības dēļ utt., bet vairumā to varēja novērst, ja tiktu laicīgi strādāts pie sava stāvokļa. Iespējams, ja tavā ģimenē bijusi pašnāvība nelaimīgas mīlestības dēļ, tev liekas, ka tā ir normāla uzvedība, bet tā nav, tā ir traģēdija visiem iesaistītajiem un absolūti bezjēdzīga. Ja tu domā, ka ar manipulācijām par pašnāvībām vari noturēt otru vai ka tu nomirsi un viņš sapratīs, ko zaudējis, tu kļūdies, cilvēks labākajā gadījumā jutīs žēlumu vai varbūt pat negatīvas emocijas.
Tu runā tā it kā esi pirmā meitene, kas piedzīvo sāpīgu šķiršanos. Tavi pārdzīvojumi nav unikāli, tik sāpīgi ir bijis daudziem - un jā, ātrāk vai vēlāk sāpes sāk pazust, un tev tā arī būs. Svarīgi strādāt ar sevi, jo izskatās, ka esi emocionāli atkarīga no citiem, ka piesaistes problēmas ir.
10.05.2024 11:36 |

Reitings 889
Reģ: 18.08.2022
Man pēc šķiršanās pagāja divi gadi, kopš pielaidu sev jaunu cilvēku klāt. Šis jaunais ir 100000x labāks par iepriekšējo, bet pirmo gadu man pat negribējās ne uz vienu skatīties, kur nu vēl domāt par kopā būšanu.
Vīrieša dēļ pašnāvību taisīt ir ekstra muļķīgi. Neviens vīrietis, lai cik unikāls, šarmants utt. būtu nav tā vērts.
Paies laiks, jā, varbūt gadi, bet tu uz to atskatīsies kā uz dzīves sīkumu.
10.05.2024 11:38 |

Reitings 889
Reģ: 18.08.2022
chihiro @ 10.05.2024 11:36

Nē, ne tikai tavā ģimenē ir pašnāvnieki. Pašnāvības cilvēki mēdz taisīt dažādu iemeslu dēļ, kāds darba dēļ, cits mīlestības dēļ utt., bet vairumā to varēja novērst, ja tiktu laicīgi strādāts pie sava stāvokļa. Iespējams, ja tavā ģimenē bijusi pašnāvība nelaimīgas mīlestības dēļ, tev liekas, ka tā ir normāla uzvedība, bet tā nav, tā ir traģēdija visiem iesaistītajiem un absolūti bezjēdzīga. Ja tu domā, ka ar manipulācijām par pašnāvībām vari noturēt otru vai ka tu nomirsi un viņš sapratīs, ko zaudējis, tu kļūdies, cilvēks labākajā gadījumā jutīs žēlumu vai varbūt pat negatīvas emocijas.
Tu runā tā it kā esi pirmā meitene, kas piedzīvo sāpīgu šķiršanos. Tavi pārdzīvojumi nav unikāli, tik sāpīgi ir bijis daudziem - un jā, ātrāk vai vēlāk sāpes sāk pazust, un tev tā arī būs. Svarīgi strādāt ar sevi, jo izskatās, ka esi emocionāli atkarīga no citiem, ka piesaistes problēmas ir.

Precīzi, visticamākais, viņš nesapratīs ko zaudējis un viņam nemaz nevajag saprast to! Viņam pašlaik ir labi kā ir. Tev vajag, lai tev kļūst labāk un domāt par sevi, iemācīties cienīt sevi.
10.05.2024 11:40 |

Reitings 1192
Reģ: 11.08.2022
Te ir jàiet ne pie psihologa, bet pie psihiatra.
10.05.2024 14:58 |

Reitings 477
Reģ: 13.02.2024
Bet jūs saprotat, ka ieteikumus dodat pilnīgai šiziķei? Viņasprāt čali piebūris knapi 18gadīgs skuķis 🤣🤣🤣 Es tādu murgojumu vēl varētu saprast, ja šī teiktu, ka pusmūža čigāniete piebūra 🤣🤣🤣
Visdrīzāk čalis saprata, ka dzīvo ar šiziķi un jāņem vaga. Ja šī suicidēsies, viņš visdrīzāk atviegloti uzelpos, jūs pašas normāli justos, ka kāds traks ex vazātos pie pesteļotājām un tādus tekstus bīdītu? Tur par savu dzīvību jābaidās.
Te vairs ne psihologi, ne psihiatri, piedpiedu ārstēšana būtu vajadzīga slēgta tipa iestādē.
11.05.2024 01:32 |

Reitings 1381
GlorijaGrevcova @ 11.05.2024 01:32
Bet jūs saprotat, ka ieteikumus dodat pilnīgai šiziķei? Viņasprāt čali piebūris knapi 18gadīgs skuķis ??? Es tādu murgojumu vēl varētu saprast, ja šī teiktu, ka pusmūža čigāniete piebūra ???
Visdrīzāk čalis saprata, ka dzīvo ar šiziķi un jāņem vaga. Ja šī suicidēsies, viņš visdrīzāk atviegloti uzelpos, jūs pašas normāli justos, ka kāds traks ex vazātos pie pesteļotājām un tādus tekstus bīdītu? Tur par savu dzīvību jābaidās.
Te vairs ne psihologi, ne psihiatri, piedpiedu ārstēšana būtu vajadzīga slēgta tipa iestādē.

Protams, vienmēr ir iespēja, ka cilvēkam ir smagākas problēmas, tomēr es nedomāju, ka šiziķe. Cilvēks, kuram ir psiholoĝiska rakstura problēmas, traumas, bail no būšanas vienai, atraidījuma. Var daudz ko sadomāties no trauksmes. To var labot, nav nepieciešamas nekādas slēgtās iestādes.
Protams, puisis pamatoti izbeidza attiecības, jo izklausās pārāk atkarīgas. Un man noteikti nepatiktu, ja ex ietu pie raganām saistībā ar mani.
11.05.2024 02:48 |

Reitings 112
Reģ: 07.03.2024
poisongirl @ 09.05.2024 19:45
ja viņš var dzīvot tālāk, lai dzīvo. Es drosi vien nevarētu dzīvot tālāk zinot, ka esmu kādu ievedusi kapā. Bet katram savs.
Ar varu tieši tāpat neviens nevar piespiest man dzīvot tālāk, ja es to nevaru . Visvairāk kaitina teksti, ka viss tak būs ok, visi tiek pāri. Nu netiek visi pāri. Visi nav vienādi.

Netiek pāri tikai tie, kas paši negrib tikt pāri🤷🏻‍♀️
Tev ir jāiemācās pieņemt un beidzot iemīlēt pašai sevi. Tādu, kāda esi.
Un jāsaprot un jāmācās dzīvot vienai. Būt vienai! Pašai sev. Daudzi to nemāk. Pat nezin, ka tā var. Arī var. Un zini, tā ir baigi forši. Mīlēt sevi, nevis pirkt kārumus kādam citam. Vai pieprasīt, lai kāds tev nopērk svārkus. Apskaut sevi pašai un iznest saulītē sildīt sevi, nevis sastādīt kompāniju kādam citam.
Neteikšu, aizmirsti viņu. Tu viņu neaizmirsīsi nekad. Vnk izmaini savu neironu ceļu.
Esi!
12.05.2024 08:05 |

Reitings 4
Reģ: 06.11.2023
poisongirl @ 25.04.2024 12:21

Vai esi kādu atraduši?
Man arī noderētu palīdzība
21.07.2024 16:27 |

Reitings 2558
Reģ: 09.06.2024
poisongirl @ 25.04.2024 14:47

Nevienai vīru nocelt netaisos , drīzāk sajūta, ka ietekme bijusi no malas, jo vīrietis ,ar kuru gana ilgi būts kopā un vēl nesen teica, ka ļoti mīl, vienā dienā aizgāja uz darbu un vairs neatgriezās. Pēkšņi aizgāja pie citas
. Tas viss notika nepilna mēneša laikā, lai gan iepriekš nekad neviena cita viņam nav bijusi. Rezultātā kļuvis izteikti ļauns un riebīgs pret mani, kad vnk palūdzu satikties un izrunāt jautājumus, kas kaut vai saistīti ar sadzīvi. Pats dzivo pie citas , bet mūsu dzīvoklim nomainīja atslēgas, lai es palieku uz ielas. Cilvēks mēneša laikā nomainīts kā dienā pret nakti.
Jēziņ un Tev viņu vēl vajag? 🙈 par ko Tu vispār ar viņu runāt gribi?😳 drusku humoram tak Graudiņa kerikira ir jao otra zilā kalna Marta! Viņa kāreizi lohus meklē i pazīlēs, i izārstēs...., gan jau arī atburt un pieburt mācēs😂 Atver acis un ja īpašums nav tavs tak piecelies un aizej! Ko vēl tu gaidi?
21.07.2024 17:30 |

10 gadi
Reitings 6578
Reģ: 05.08.2013
Visskumjākais, ka autore pati neapzinās, ka vaina ir viņā pašā.
21.07.2024 18:42 |

Reitings 1154
Reģ: 03.07.2024
Aija Pahomova ļoti spējīga.
21.07.2024 22:26 |

Reitings 14
Reģ: 01.07.2024
poisongirl @ 25.04.2024 12:21

Neieteiktu, jo tā ir pīšanās ar ļauniem gariem, kas tev atspēlēsies agrāk vai vēlāk
25.07.2024 17:36 |

Reitings 14
Reģ: 01.07.2024
> jo vienmēr esmu ticējusi Dievam
Turpini ticēt Dievam! Neiekrīti slazdos, kurus izliek ļaunie gari
25.07.2024 17:38 |

Reitings 271
Reģ: 27.10.2022
Jurmalas Zane, ideāli izliek par situāciju visu
25.07.2024 21:22 |

Reitings 23
Reģ: 05.07.2024
Manuprāt, šeit ar pieburšanu sakara nekāda, bet smadzeņu skalošana gan ļoti iespējama. Visi tikai uzbrūk Poisongirl - kas teicis, ka pirms tam arī šādi teksti ir bijuši? Vai tad nav dzirdēts par mazgadīgajām, kurām jūra līdz ceļiem un muldēs visu, lai tikai bikšaino dabūtu? Arī pati esmu ar šādu situāciju vairākus gadus atpakaļ saskārusies - bija nupat otrais bērniņš piedzimis (pirmajam bija 3 gadi tad), viss bija labi - protams, biju pārgurusi no visa utt. utjp. viss, kā reiz arī tajā brīdī pārvācāmies uz citu dzīvesvietu, vīram uzradās jauni draugi, kuru starpā arī bija nepilngadīga skuķīte. Un nebija ilgi jāgaida, kad es (pēcdzemdību depresijā, bez ģimenes atbalsta diemžēl) biju par iemeslu visām pasaules problēmām. Nāca mājās vienmēr ar jauniem tekstiem, kas es to vai es šito (kā no grāmatas - katru reizi bija saklausījies ko jaunu un no pirksta izzīstu)... Tagad, atskatoties atpakaļ, saprotu, ka tur vienkārši pamatīgi tika izskalotas smadzenes, lai noskaņotu pret mani un tas arī izdevās. Un tagad esmu pat pateicīga par to, jo tik viegli ietekmējams (un kā izrādās arī bezatbildīgs) cilvēks situācijā, kad būtu jārisina problēmas nevis jābēg no tām, vairs nav blakus. Un šitā tipa tēviņi, lai it kā sevi attaisnotu, vienmēr pazemos un morāli iespaidos otru, lai tikai paši justos labi - tā teikt, uzdir**s, sagaidīs pretreakciju un pateiks, ka pati vien vainīga esi.
Tāpēc mans ieteikums, ja tomēr iesi pie dziednieces, nemēģini viņu dabūt atpakaļ, nedari nevienam citam neko sliktu, bet painteresējies, kā Tu pati vari dabūt atpakaļ sevi, savu labsajūtu un savu dzīvesprieku! Dzīve pati visu nokārtos, visam tikai savs laiks... Palaid vaļā un ej uz priekšu - būs grūti, bet ne neiespējami! Lai izdodas!
26.07.2024 10:58 |

Reitings 4
Reģ: 17.07.2025
Tautas ticējumos un folklorā – sieviete, kas spēj izmantot pārdabiskus spēkus, izsaukt burvestības vai ietekmēt notikumus ar maģijas palīdzību.
17.07.2025 07:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)