Padalaties ar pieredzi kādi ir bijuši rezultāti pēc mājās lietojamajiem fotoepilātoriem... Cik bieži veicāt un kā ar rezultātu… Tēma par fotoepilatoriem nevis lāzeriem!!!
Lietoju saskaņā ar norādījumiem - kājām rezultāts izcils, padusēm un bikini zonai, kur matiņi biezāki, nekādus īpašus rezultātus nemanīju pat pēc vairāku mēnešu lietošanas. Kopumā - ja ir pacietība ņemties ar kāju apstrādi, tad ir tā vērts!
Lietoju saskaņā ar norādījumiem - kājām rezultāts izcils, padusēm un bikini zonai, kur matiņi biezāki, nekādus īpašus rezultātus nemanīju pat pēc vairāku mēnešu lietošanas. Kopumā - ja ir pacietība ņemties ar kāju apstrādi, tad ir tā vērts!
Man līdzīgi, kājas ideālas. Bikini teiksim tā 70% ideāli, paduses ļoti slikti ņem, apstādina tikai augšanu. Es lietoju katru otro nedēļu 3 mēnešu garumā, tad tikai 1x mēnesī, ja esmu ilgāku laiku izlaidusi, tad atkal atsāku intensīvāku kursu (instrukscijā laikam īsāks kurss nozīmēts, bet šis darbojas man efektīvāk). Lietoju PHILIPS Lumea Prestige BRI956 00