plaizis @ 25.04.2024 09:11Es arī esmu vīrietis, kuru fascinē ideja par attiecībām, kurās pilnīga noteicēja ir sieviete. Bet realitātē, kad iepazīstoties apjautājos sievietes viedokli par FLR tēmu, tad vienmēr sastopos vai nu ar neizpratni, kā normāls vīrietis var negribēt būt noteicošais, vai nosodījumu, kas tad tas vispār par vīrieti un kam tādu vajag. Līdz ar to sliecos piekrist, ka šādas attiecības strādā - un ne jau attiecību trūkumu dēļ, bet tāpēc, ka neeksistē sievietes, kas tiešām novērtētu tādu partneri.
Kādēļ? Jo Tev grūti noticēt, ka nav neviena, kas to gribētu? Nu lūk, diemžēl nav. Un gribētos tomēr arī uzskatīt, ka vaina nav manī, jo pirms FLR pieminēšanas viss izskatās cerīgi.Džinga @ 25.04.2024 09:16
Neticu, ka tev tiešām ir bijušas tādas sarunas. ?
PinnedOne @ 25.04.2024 16:41Paldies par komentāriem. Diemžēl ātrāk nesanāca atbildēt.
Noprecizēšu, ka manā gadījumā runa vairāk ir par sievietes dominanci intīmajās attiecības un ne tik daudz praktiskajā sadzīve kā piemēram finansiāla dominēšana, netikšanās ar draugiem, utml. Runa mazāk ir par dzīvi ierobežojošiem faktoriem. Drīzāk gan par kopumā dzīves kvalitātes uzlabojošiem elementiem. Piemēram - viņa vēlas mani redzēt labā formā un aktīvu, tāpēc pieprasa, lai regulāri trenējos, uzturu sevi labā fiziskā un garīgā formā. Piemēram nelietoju alkoholu. Gadījumā, ja vēlos lietot alkoholu, ir noruna, ka viņa tam var dot vai nedot atļauju pēc saviem ieskatiem. Gala rezultātā, manuprāt tam ir pozitīvs effekts.
Tagad arī pēc dziļākām sarunām ar viņu, saprotu, ka viņas vēme ir - vienpusēji atvērtas attiecības, kurās viņai būs brīva partneru izvēle. Kopumā es, protams, palieku kā primārais parneris, bet tai pašā laikā nebūšu arī ierobežojošs, lai viņa varētu piepildīt visas savas vajadzības, kuras es viņai nespēju sniegt.
ko es tiko izlasīju😜Džinga @ 25.04.2024 17:25
Nu izksatās, ka tev tā nav atteicību modeļa preference, bet gan nespēja sakārtot dzīvi bez kontroles no ārpuses.
Līdzīgi kā cilvēkiem, kas ilgus gadus bijuši cietumā.
Par kontroli un pakļaušanos gultā, nu tā gan ir normāla parādība, ja viens vai otrs uzņemas vadību, nesaprotu, kāpēc nolēmi to saukt kaut kādā nosaukumā
Aizdomīgi izklausās pēc cuckold. Bet arī tas nav slikti, ja tiešām esi tam gatavs!PinnedOne @ 25.04.2024 16:41Paldies par komentāriem. Diemžēl ātrāk nesanāca atbildēt.
Noprecizēšu, ka manā gadījumā runa vairāk ir par sievietes dominanci intīmajās attiecības un ne tik daudz praktiskajā sadzīve kā piemēram finansiāla dominēšana, netikšanās ar draugiem, utml. Runa mazāk ir par dzīvi ierobežojošiem faktoriem. Drīzāk gan par kopumā dzīves kvalitātes uzlabojošiem elementiem. Piemēram - viņa vēlas mani redzēt labā formā un aktīvu, tāpēc pieprasa, lai regulāri trenējos, uzturu sevi labā fiziskā un garīgā formā. Piemēram nelietoju alkoholu. Gadījumā, ja vēlos lietot alkoholu, ir noruna, ka viņa tam var dot vai nedot atļauju pēc saviem ieskatiem. Gala rezultātā, manuprāt tam ir pozitīvs effekts.
Tagad arī pēc dziļākām sarunām ar viņu, saprotu, ka viņas vēme ir - vienpusēji atvērtas attiecības, kurās viņai būs brīva partneru izvēle. Kopumā es, protams, palieku kā primārais parneris, bet tai pašā laikā nebūšu arī ierobežojošs, lai viņa varētu piepildīt visas savas vajadzības, kuras es viņai nespēju sniegt.
blackbred @ 06.06.2024 08:29Aizdomīgi izklausās pēc cuckold. Bet arī tas nav slikti, ja tiešām esi tam gatavs!
Džinga @ 25.04.2024 17:25
Nu izksatās, ka tev tā nav atteicību modeļa preference, bet gan nespēja sakārtot dzīvi bez kontroles no ārpuses.
Līdzīgi kā cilvēkiem, kas ilgus gadus bijuši cietumā.
Par kontroli un pakļaušanos gultā, nu tā gan ir normāla parādība, ja viens vai otrs uzņemas vadību, nesaprotu, kāpēc nolēmi to saukt kaut kādā nosaukumā
Sezam @ 07.06.2024 08:23Pamēģini! Tāpat jau ilgtermiņā nekas nopietns tur nesanāks. Jo Tu nemīli to sievieti. Ja mīlētu nebūtu ar mieru, ka kāds cits paralēli tev viņu drāž.
Tā kā tas ir tikai par pliku seksu lielos vilcienos.
Izskatās, ka pēc laulības izjukšanas čalis ripo arvien lielākā grāvī.Sezam @ 07.06.2024 08:23Pamēģini! Tāpat jau ilgtermiņā nekas nopietns tur nesanāks. Jo Tu nemīli to sievieti. Ja mīlētu nebūtu ar mieru, ka kāds cits paralēli tev viņu drāž.
Tā kā tas ir tikai par pliku seksu lielos vilcienos.
PinnedOne @ 07.06.2024 15:10
Vai mīlēt nozīmētu - "..ieslēgt krātīņā otru personu tikai sev kā privātīpašumu?"