sevis kopšana un izmaksas

Reitings 1313
Reģ: 18.08.2022
Sveikas,
Vēlējos padiskutēt par tēmu - sevis kopšana un izmaksas mēnesī. Jā, zinu, ka ir bijušas tādas tēmas iepriekš, bet cenas ir mainījušās gan precēm, gan pakalpojumiem, līdz ar to, gribētos zināt cik katrai sanāk atvēlēt līdzekļus sevis sakopšanai mēnesī?
Vai pēc šiem pēdējiem gadiem - covids, utt., esiet kaut ko samazinājušas izdevumos, vai tieši pretēji? Vai piekopjiet dabisko skaistumu, vai vairāk mākslīgo?
Par sevi varu teikt- retāk eju pie manikīra un matus esmu pasākusi krāsot mājās. Bet uz līdzekļiem - ķermeņa krēmiem, šampūniem utt. netaupu gan. Pati tikko parēķināju, ka mēnesī iziet kādi 100 eur, kas man liekas diezgan sālīti.
15.04.2024 14:34 |

10 gadi
Reitings 7235
Reģ: 05.08.2013
Inna86 @ 16.04.2024 09:02
Estee lauder night repair es gan neiesaku, šitā brendu kosmētika ir nepamatoti pārcenota, vienu pudelīti izlietoju, nekas īpašs, beauty blogeres saka, ka Missha Time Revolution Night Repair esot ļoti līdzīgs, pati gan neesmu mēģinājusi.
No kopjošās kosmētikas pamatā lietoju NOON Aesthethics un mūsu pašu GMT, plus patīk arī šis tas no korejas kosmētikas.
Skaistumam tērēju diez gan daudz, pat skaitīt negribās. Visvairāk naudas aiziet kopjošajā kosmētikā un kosmetoloģijā. Šī gada atklājums ir skropstu serums, pat nezināju, ka no pavisam īsām skropstām var tikt pie riktīgiem vēdekļiem.

Es esmu/biju ļoti liela GMT fane. Man pēdējā laikā "veļas" visi viņu kremi no sejas. Es ļoti ceru, ka problēma ir manī, jo āda varbūt pārāk pieradusi. Palietošu ko citu un tad atgriezīšos pie GMT
16.04.2024 09:31 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Hermesmel @ 16.04.2024 08:04
Meitenes, kuras pērk dārgo matu kosmētiku, iesakiet savus favorītus. Es arī ļoti daudz tērēju matu kosmētikai, īpaši maskām, matu krēmiem, balzāmiem, serumiem. Ir Jums kāds produkts, kurš tiešām ir labs un attaisno cenu? Man personīgi liekas, ka Rich luxury zelta līnija ir vienkārši ideāla. Ja man uz visu atlikušo dzīvi būtu jāizvēlas tikai viens matu zīmols, tas būtu rich luxury. Šobrīd gribas kaut ko jaunu pamēģināt.
Par tēriņiem - matus krāsoju pati, apgriezt pie friziera 20 eiro (bet eju reti), skropstas, nagus nelieku. Nagus apkopju pati un ļoti patīk, ka nadziņš ir savs. Lietoju dārgu sejas kopšanas kosmētiku, bet arī, ja krēms maksā 30€, tas man ir uz kādu pus gadu. Nelietoju smaržas, bet gan rituals mazgāšanās putas vai eļļu un ķermeņa krēmu no tās pašas sērijas. Smaržu iegūst arī no veļas mazgāšanas līdzekļiem.
Tēriņi nav lieli, bet, ja kaut ko pērku, tad naudu nežēloju.

Es esmu Oribe fans - man ļoti patīk Gold Lust sērija - šampūns, matu eļļa, matu maska. Davines man neaizgāja - man bija viss no Oui sērijas, friziere strādā ar Davines un veic arī kopjošo procedūru no Davines. Apjomam man patīk līdzeklis no Nioxin. Kevin Murphy man arī ne parāk - bet man ir dabīgi mati, nav krāsoti, tikai tonēju. Vēl iesaku Balmain līdzekli, kas ir kā smaržas matiem - aromāts ir vienkārši dievīgs.
16.04.2024 09:38 |

10 gadi
Reitings 5444
Reģ: 29.01.2009
Hermesmel @ 16.04.2024 08:04
Meitenes, kuras pērk dārgo matu kosmētiku, iesakiet savus favorītus. Es arī ļoti daudz tērēju matu kosmētikai, īpaši maskām, matu krēmiem, balzāmiem, serumiem. Ir Jums kāds produkts, kurš tiešām ir labs un attaisno cenu? Man personīgi liekas, ka Rich luxury zelta līnija ir vienkārši ideāla. Ja man uz visu atlikušo dzīvi būtu jāizvēlas tikai viens matu zīmols, tas būtu rich luxury. Šobrīd gribas kaut ko jaunu pamēģināt.
Par tēriņiem - matus krāsoju pati, apgriezt pie friziera 20 eiro (bet eju reti), skropstas, nagus nelieku. Nagus apkopju pati un ļoti patīk, ka nadziņš ir savs. Lietoju dārgu sejas kopšanas kosmētiku, bet arī, ja krēms maksā 30€, tas man ir uz kādu pus gadu. Nelietoju smaržas, bet gan rituals mazgāšanās putas vai eļļu un ķermeņa krēmu no tās pašas sērijas. Smaržu iegūst arī no veļas mazgāšanas līdzekļiem.
Tēriņi nav lieli, bet, ja kaut ko pērku, tad naudu nežēloju.

Tiešām absolūti neaizvietojams ir Oribe Hair Alchemy Treatment serums(dzelltenais). Man ir plāni, supertaisni mati, kas aplūzt, bet kopš lietoju šo(jau trešo iepakojumu tikko nopirku), beidzot varu tos izaudzēt garus, ir tādi pilnāki, spīdīgāki un serums aizsargā no matu izžūšanas. Var arī trāpīt uz labām cenām Douglasā - standartā zem 70 eur maksā, bet tikko bija 20% akcija un dabūju par 52 Eur. Iet apmēram 4 mēnešus.
Olaplex eļļa matu galiem nav baigi dārga(pērku maija-store.lv), bet man ļoooti labi palīdz spurainiem galiem.
Davines Momo šampūns un maska arī ideāli mitrina un mati spīd. Momo leave in kondicionieris gan sūds, smird pēc slapjas, sačurātas avīzes un nekādu labumu arī nedod.
K18 serums ir foršs, bet nav 75 Eur vērts, to pašu var panākt ar Olaplex Nr.3, atšķiras tikai lietošanas veids.
16.04.2024 10:44 |

Patīk
Reitings 3502
Reģ: 03.11.2023
Estee lauder night repair es gan neiesaku, šitā brendu kosmētika ir nepamatoti pārcenota, vienu pudelīti izlietoju, nekas īpašs, beauty blogeres saka, ka Missha Time Revolution Night Repair esot ļoti līdzīgs, pati gan neesmu mēģinājusi.
No kopjošās kosmētikas pamatā lietoju NOON Aesthethics un mūsu pašu GMT, plus patīk arī šis tas no korejas kosmētikas.
Skaistumam tērēju diez gan daudz, pat skaitīt negribās. Visvairāk naudas aiziet kopjošajā kosmētikā un kosmetoloģijā. Šī gada atklājums ir skropstu serums, pat nezināju, ka no pavisam īsām skropstām var tikt pie riktīgiem vēdekļiem.

Man gan Night Repair serums dod rezultātus, āda gludāka, labāk uztur mitrumu. Katram jau tie produkti iedarbojas citādi.
Pačekošu NOON Aesthethics
16.04.2024 11:12 |

Reitings 614
Reģ: 03.08.2022
NOON Aesthethics var nopirkt tikai caur kosmētiķēm, man liekas tāpat nekur nepārdodas. Tā ir profesionālā kosmētika.
Un Estee lauder night repair noteikti nav slikts produkts, vnk nav tās cenas vērts.
16.04.2024 11:42 |

Patīk
Reitings 3502
Reģ: 03.11.2023
Inna86 @ 16.04.2024 11:42
NOON Aesthethics var nopirkt tikai caur kosmētiķēm, man liekas tāpat nekur nepārdodas. Tā ir profesionālā kosmētika.
Un Estee lauder night repair noteikti nav slikts produkts, vnk nav tās cenas vērts.

nu, manā izpratnē ir cenas vērts :)
Ieinteresēja gan tas lētākais variants, jāpagooglē
16.04.2024 13:29 |

Reitings 231
Reģ: 19.01.2015
Kādi 30-40 € varbūt. Būtu krietni mazāk, bet reizi 3 nedēļās aizeju uz manikīru 😀 Apsveru iegādāt fotoepilatoru, jo vienu brīdi gribēju uz lāzerepilaciju ļoti ļoti, bet gadiem nevaru saņemties tās summas tērēt. Pārējo daru pati un šķiet, izskatos pietiekami skaista. 😄
Ā nē, nu es reizi gadā cenšos aiziet pie zobu higiēnista - tie ir mīnus 70 €, tad vēl kapēs pirms gada iztērēju pāris tūkstošus, bet tās tādas neregulāri vajadzīgas lietas. Šampūnus un krēmus nelietoju nekādus extra dārgos, patīk The Body Shop in La roche possay (nekad nezinu vai pareizi uzrakstu). Ļoti super produkti, neko dārgāku nepirktu. Pateicoties divām kosmetologa vizītēm pirms kādiem 6 gadiem ļoti labi zinu kā kopt savu ādu un nav vajadzības tērēties nezināmos krēmos, beeeet katram jau savs, nekritizēju dāmas, kurām tā patīk. 😀
16.04.2024 13:53 |

Patīk
Reitings 63399
Reģ: 12.10.2022
Atkal @ 15.04.2024 17:29
Ik pēc 6 mēnešiem kosmetologs un iepērku sejas kopšanas līdzekļus, kosmētiku 300 euro
Zobu balināšana 1x gadā 400 euro
Frizieris 1x gadā 70 euro
Drēbes mēnesī ~ 500 euro
Sporta zāles abonements 80 euro
Izdalot mēnesī, lai labi izskatītos tērēju apmēram 800 euro.
Skropstas, nagus nepieaudzēju, fillerus, botoksus nelieku, skujos pati, krāsoju matus pati.
Uzskatu, ka ja sievietei ir skaisti zobi, laba sejas āda, veselīgi mati, normāls ķermenis un labs stils, ar to pilnīgi pietiek. Tiesa, dabīgi skaists izskats, izmaksā vairāk kā uzlikt pa virsu tonālo un pielīmēt skropstas akcentam, jo lai līdz labai ādai, zobiem un matiem nonāktu, bija daudz jāiztērē pie profesionāļiem, lai zinātu, kā to mājās uzturēt.
Drēbes 500 eiro mēnesī?
Vispārināti, nav slikti uz sevis tērēt, ja vien arī tas ārēji atspoguļotos. Nereti tās, kuras tērē daudzus simtus vai tūkstošus uz sevis, izskatās sliktāk par tām, kas tērē minimāli.
Pati tērēju 100-200 eiro, kā kuru mēnesi, jo vairāki produkti nav jāpērk katru mēnesi.
16.04.2024 14:03 |

10 gadi
Reitings 1481
Reģ: 13.02.2009
EInstagram ir konts kristine pro beauty, ja nemaldos. Viņa kaut kad ieteica Estee Lauder night repair serumam līdzvērtīgu produktu sastāva ziņā, bet lētāku.
Par izmaksām, interesanti. Neesmu skaitījusi. Es arī nekautrējos draudzenēm teikt, ka dzimšanas dienā labāk uzdāvināt simboliskas summmas dāvanu karti no stockmann vai douglas un iztērēju to tam, kas nepieciešams. Un biežie vien pērku kko uz priekšu, kad tam akcija.
Manikīru un pedikīru veicu pati, lakoju ar parastajām lakām vai veicu japāņu manikīru. Skropstas nelīmēju, vasarā patīk aiziet uz skropstu laminēšanu, turas atliektu skropstu efekts apmēram mēnesi. Uzacis piekoriģēju pati, varbūt 2x gadā aizeju uz korekciju un krāsošanu, kad liekas, ka pašai vairāk tik labi nesanāk ievērot formu. Lūpas nepalielinu, botoxi un filleri arī nav.
investēju matu un ādas kopšanas līdzekļos, tiem nežēloju līdzekļus. Patīk Kerastase, Olaplex, Davines. No sejas kopšanas līdzekļiem skapītī ir šis tas no The Ordinary, La Roche Possay, Clarins, Algotherm, Clinique.
Dekoratīvā kosmētika pārsvarā arī no selektīvās, Bobbi Brown tušas un bronzieris ir ikdienas must have. Patīk arī minerālā kosmētika no Mii, vasarā pietiek ar viņu birstošo pūderi un kādu sejas mistu, lai izlīdzinātu ādas toni.
Laneige lūpu maska ir mans atklājums bez kā nespēju vairāk dzīvot. :)
No budžeta, Catrice ir ērti uzacu zīmuļi, bet nepatīk, ka tie ātri beidzas. Reizēm nopirkt dārgāku ir izdevīgāk, jo kalpo ilgāk.
16.04.2024 14:08 |

Reitings 24762
Reģ: 16.04.2023
CallMeAnnika @ 16.04.2024 14:03
Drēbes 500 eiro mēnesī?
Vispārināti, nav slikti uz sevis tērēt, ja vien arī tas ārēji atspoguļotos. Nereti tās, kuras tērē daudzus simtus vai tūkstošus uz sevis, izskatās sliktāk par tām, kas tērē minimāli.
Pati tērēju 100-200 eiro, kā kuru mēnesi, jo vairāki produkti nav jāpērk katru mēnesi.

Tā pati Ķimene ir lielisks piemērs. Pērk visu pēc kārtas, bet izskatās pēc čukčas.
16.04.2024 14:25 |

Reitings 24762
Merilda @ 16.04.2024 09:38

Es esmu Oribe fans - man ļoti patīk Gold Lust sērija - šampūns, matu eļļa, matu maska. Davines man neaizgāja - man bija viss no Oui sērijas, friziere strādā ar Davines un veic arī kopjošo procedūru no Davines. Apjomam man patīk līdzeklis no Nioxin. Kevin Murphy man arī ne parāk - bet man ir dabīgi mati, nav krāsoti, tikai tonēju. Vēl iesaku Balmain līdzekli, kas ir kā smaržas matiem - aromāts ir vienkārši dievīgs.

Jā, man arī tā Oribe Gold Lust eļļa patīk.
16.04.2024 14:34 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Vai ar tiem fotoepilatoriem mājās var arī pilno bikini uztaisīt? Nepatīk man salonos, bet pati nez vai izdarīšu tik kvalitatīvi.
16.04.2024 17:19 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
LuckyStrike @ 16.04.2024 17:19
Vai ar tiem fotoepilatoriem mājās var arī pilno bikini uztaisīt? Nepatīk man salonos, bet pati nez vai izdarīšu tik kvalitatīvi.

Jā, agrāk pati sev ar fotoepilatoru veicu dziļo bikini, bet ilgi nebija rezultātu, tadēļ pārgāju uz lāzerepilāciju. Nesalīdzināmi.
16.04.2024 21:47 |

Reitings 162
Reģ: 18.12.2023
Ar mājas fotoepilatoru padusēm un kājām - ideāls rezultāts. Bikini rezultāts pavājš, pie tam tas process nav īpaši patīkams. Kā arī ne katrs fotoepilators der bikini zonai.
16.04.2024 21:59 |

Reitings 59
Reģ: 20.02.2024

Atvainojos, šis ir tieši tas, ko gribēju teikt savā komentārā, taču atturējos, jo baidījos, ka tad mani noēdīs bez sāls. 😀 Taču, izlasot šo komentāru, sapratu, ka neesmu vienīgā, kura tā domā. Reizēm skatos uz tām sievietēm, kuras tērē simtus, lai liktu sev skropstas, nagus, ietu uz solāriju, pieaudzētu matus utt.,utjp., bet, nu, sitiet mani kaut nost, viņas visas 99% gadījumu izskatās vienādas. Kā kaut kādas krievu duņkas, kuras cenšas sev pielikt matus un nagus, un skropstas, un vēl šo to uzpumpēt, lai izskatītos "skaistāk". Nezinu, cik nu esmu novērojusi sev apkārt (nedzīvoju Latvijā), aizvien vairāk sieviešu izvēlas dabīgo skaistumu. Līdz ar to tā tendence likt sev garus nagus/skropstas/matus, krāsot tās briesmīgās Didrihsones stila uzacis utt., man šķiet pilnīgi nesaprotama. Tagad, kad modē sāk atgriezties dabīgais skaistums, tas Kardašjanu izskats neliekas it ne maz pievilcīgs.
17.04.2024 00:57 |

Reitings 213
Reģ: 18.12.2023
Euphrasia @ 17.04.2024 00:57

Atvainojos, šis ir tieši tas, ko gribēju teikt savā komentārā, taču atturējos, jo baidījos, ka tad mani noēdīs bez sāls. ? Taču, izlasot šo komentāru, sapratu, ka neesmu vienīgā, kura tā domā. Reizēm skatos uz tām sievietēm, kuras tērē simtus, lai liktu sev skropstas, nagus, ietu uz solāriju, pieaudzētu matus utt.,utjp., bet, nu, sitiet mani kaut nost, viņas visas 99% gadījumu izskatās vienādas. Kā kaut kādas krievu duņkas, kuras cenšas sev pielikt matus un nagus, un skropstas, un vēl šo to uzpumpēt, lai izskatītos "skaistāk". Nezinu, cik nu esmu novērojusi sev apkārt (nedzīvoju Latvijā), aizvien vairāk sieviešu izvēlas dabīgo skaistumu. Līdz ar to tā tendence likt sev garus nagus/skropstas/matus, krāsot tās briesmīgās Didrihsones stila uzacis utt., man šķiet pilnīgi nesaprotama. Tagad, kad modē sāk atgriezties dabīgais skaistums, tas Kardašjanu izskats neliekas it ne maz pievilcīgs.
nevajag pat krievu duņkas pietiek ar mūsu pašu lieni ušakovu, tauku atsukšanas, sejai tā procedūra kur 100 adatas reizē dur - kolagēna sintezei un citas procedūras ko viņa veic, bet skats viņai nav svaigs
17.04.2024 06:58 |

Reitings 24762
Euphrasia @ 17.04.2024 00:57

Atvainojos, šis ir tieši tas, ko gribēju teikt savā komentārā, taču atturējos, jo baidījos, ka tad mani noēdīs bez sāls. ? Taču, izlasot šo komentāru, sapratu, ka neesmu vienīgā, kura tā domā. Reizēm skatos uz tām sievietēm, kuras tērē simtus, lai liktu sev skropstas, nagus, ietu uz solāriju, pieaudzētu matus utt.,utjp., bet, nu, sitiet mani kaut nost, viņas visas 99% gadījumu izskatās vienādas. Kā kaut kādas krievu duņkas, kuras cenšas sev pielikt matus un nagus, un skropstas, un vēl šo to uzpumpēt, lai izskatītos "skaistāk". Nezinu, cik nu esmu novērojusi sev apkārt (nedzīvoju Latvijā), aizvien vairāk sieviešu izvēlas dabīgo skaistumu. Līdz ar to tā tendence likt sev garus nagus/skropstas/matus, krāsot tās briesmīgās Didrihsones stila uzacis utt., man šķiet pilnīgi nesaprotama. Tagad, kad modē sāk atgriezties dabīgais skaistums, tas Kardašjanu izskats neliekas it ne maz pievilcīgs.

Pilnībā piekrītu!
17.04.2024 10:35 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Lorra @ 16.04.2024 21:47

Jā, agrāk pati sev ar fotoepilatoru veicu dziļo bikini, bet ilgi nebija rezultātu, tadēļ pārgāju uz lāzerepilāciju. Nesalīdzināmi.
Un cik bieži jāveic profilakse? Man vienmēr ir tā neērtības sajūta 🙈
17.04.2024 12:08 |

Reitings 16
Reģ: 28.09.2018
Jāpadomā..nagus nelielu, kad sagribās tad press on, skropstas pašai savas. Kad lietoju makeup tad uzlīmēju.
Krāsoju matus. Matu krāsa kādus 6€ maksā. Šad tad ieeju drogās un kaut ko izroku jaunu mēnesī varbūt 20nieku atstāju drogās neieskaitot matu krāsu. Bieži rakājos pa humpalām un šad tad kaut ko nopērku, bet ne vairumā, jo pašai drēbju ir samērā daudz.
Ir mēneši kad uz lūpu krāsu atstāju 20 EUR.
Nav tādas noteiktas summas.
Teiktu vidēji kādi 50 EUR kopā ne vairāk
21.04.2024 14:33 |

Reitings 720
Reģ: 23.03.2020

Lūdzu, seruma nosaukumu, jo pagaidām arī neesmu atradusi tādu no kura tiešām skropstas augtu.
22.04.2024 15:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits