lietoju AHAVA 👌Džinga @ 15.04.2024 15:16Vienīgais, ko gribētu vēl sapikrt - gribu ieguldīt sejas kopšanā vairāk, jo sāku redzēt mazas krunciņas. Dabūju paraudziņu Estee Lauder Night Repair serumam, ļoti patika.
Varbūt vēl kādai ir kādi sejas līdzekļu atklājumi?
mana friziere tieši ieteica Garnier, es jau biju gatava super puper šampūnus, balzāmus pirkt, viņa noargumentēja, ka nav starpības un nav jēgas tērēties 🤣Džinga @ 15.04.2024 15:15Kopš covid pie manikīra vairs neeju. Man ir diezgan ok nagi, pašai tikai jāapvīlē, lai smuki un jāmitrina, izskatās labi. Patika visa tā padarīšana ar gelish, ir jau smuki, bet parēķināju, ka tie ir ap 400 eur gadā un tad jau es sev Dysonu varu gada beigās beidzot nopirkt haha
Dārgākais ir frizieris, atceros, ka te jau bija kašķis par frizieru tēmu, bet nu redzot, ka citas tērē 200+ mēnesī, nebaidos teikt, ka vismaz 2x gadā savus blondos krāsoju par +/- 180 eur.
Uzacis ir semi-permanentās, tas ir viens liels tēriņš tikai ik pa diviem gadiem.
Douglasā un Drogās īsti katru mēnesi tērēties nesanāk, sejas kremi iet ilgi, matu produktus biežāk jāpērk.
PS. ilgi ilgi pirku šampūnus un kondicionierus ap 10-15 eur, nesen joka pēc nopirku Garnier par 3 eur un ir vispār ļoti labi :D:D
jā, jo emalja paliek arvien plānākaGlorijaGrevcova @ 15.04.2024 18:17
Zobu balināšana zobus padara sūdīgākus ilgtermiņā nevis labākus ?
Džinga @ 15.04.2024 15:18
Tas ir ar UK cenām vai Latvijas? Ja nemaldos, kaut kad rakstīji, ka dzīvo ārzemēs un ģimene Latvijā
NIKOLAA @ 15.04.2024 18:32mana friziere tieši ieteica Garnier, es jau biju gatava super puper šampūnus, balzāmus pirkt, viņa noargumentēja, ka nav starpības un nav jēgas tērēties ?
NIKOLAA @ 15.04.2024 18:32mana friziere tieši ieteica Garnier, es jau biju gatava super puper šampūnus, balzāmus pirkt, viņa noargumentēja, ka nav starpības un nav jēgas tērēties ?
yay @ 15.04.2024 21:05
nu paga, bet kā ar sliktajiem sulfītiem vai kas tur bija :D
*Bella* @ 15.04.2024 21:55
Viss atkarīgs no tā kāda kuram galvas āda. Tiem kam sausa un jūtīga - labāk izvēlēties šampūnus bez sulfātiem, tiem kam taukainais tips - nekādi šampūni bez sulfātiem galvas ādu neattīrīs pietiekami labi. Mūsdienās viss ir balstīts uz mārketingu. Šampūna galvenā funkcija ir galvas ādas attīrīšana. VISS. Ir vērts ieguldīties labā matu maskā un citos matu līdzekļos, kuri nav jāskalo ārā- eļļiņas, termo aizsardzība, serumi u.t.t. Šampūns par 40€ var būt daudz sliktāks(sliktāk attīrīs), nekā šampūns par 3€. Šampūni, kuriem ir piedēvētas nez kādas super spējas - aizsargās, baros, mitrinās - tas viss ir fufelis, jo mēs viņu iemasējam galvas ādā, izveidojas putas un mēs viņu uzreiz izskalojam, tur tīri fiziski nekas nepaspēj iedarboties. Tas tāpat kā šampūns 2in1, nuu šampūnam un kondicionierim ir pilnīgi 2 dažādas funkcijas, tas fiziski nespēj būt 2in1.?
*Bella* @ 15.04.2024 21:55
Viss atkarīgs no tā kāda kuram galvas āda. Tiem kam sausa un jūtīga - labāk izvēlēties šampūnus bez sulfātiem, tiem kam taukainais tips - nekādi šampūni bez sulfātiem galvas ādu neattīrīs pietiekami labi. Mūsdienās viss ir balstīts uz mārketingu. Šampūna galvenā funkcija ir galvas ādas attīrīšana. VISS. Ir vērts ieguldīties labā matu maskā un citos matu līdzekļos, kuri nav jāskalo ārā- eļļiņas, termo aizsardzība, serumi u.t.t. Šampūns par 40€ var būt daudz sliktāks(sliktāk attīrīs), nekā šampūns par 3€. Šampūni, kuriem ir piedēvētas nez kādas super spējas - aizsargās, baros, mitrinās - tas viss ir fufelis, jo mēs viņu iemasējam galvas ādā, izveidojas putas un mēs viņu uzreiz izskalojam, tur tīri fiziski nekas nepaspēj iedarboties. Tas tāpat kā šampūns 2in1, nuu šampūnam un kondicionierim ir pilnīgi 2 dažādas funkcijas, tas fiziski nespēj būt 2in1.?
Hermesmel @ 16.04.2024 08:04Meitenes, kuras pērk dārgo matu kosmētiku, iesakiet savus favorītus. Es arī ļoti daudz tērēju matu kosmētikai, īpaši maskām, matu krēmiem, balzāmiem, serumiem. Ir Jums kāds produkts, kurš tiešām ir labs un attaisno cenu? Man personīgi liekas, ka Rich luxury zelta līnija ir vienkārši ideāla. Ja man uz visu atlikušo dzīvi būtu jāizvēlas tikai viens matu zīmols, tas būtu rich luxury. Šobrīd gribas kaut ko jaunu pamēģināt.
Par tēriņiem - matus krāsoju pati, apgriezt pie friziera 20 eiro (bet eju reti), skropstas, nagus nelieku. Nagus apkopju pati un ļoti patīk, ka nadziņš ir savs. Lietoju dārgu sejas kopšanas kosmētiku, bet arī, ja krēms maksā 30€, tas man ir uz kādu pus gadu. Nelietoju smaržas, bet gan rituals mazgāšanās putas vai eļļu un ķermeņa krēmu no tās pašas sērijas. Smaržu iegūst arī no veļas mazgāšanas līdzekļiem.
Tēriņi nav lieli, bet, ja kaut ko pērku, tad naudu nežēloju.