Labdien! Ir izveidojušās nopietnas attiecības ar vīrieti, taču pēc gandrīz gada, uzzināju, ka viņš uztur kontaktus ar savu bijušo (viņiem nav kopēju bērnu, vienkārši tā ir precēta sieviete, kurā viņš bijis samīlējies, savukārt, viņa to izmantojusi kā mīļāko-vismaz tā viņš stāstīja), lai vai kā, -kontaktējās paralēli veidojot attiecības ar mani, pateicu, ka jūtos aizvainota un ka man šī “draudzīgu” attiecību uzturēšana ar bijušo nešķiet veselīga. Domāju, ka esam šo izrunājuši un, cienot mani un sevi, viss ir beidzies. Taču nē! Atkal ir gan ziņas whats up, gan vēli telefona zvani, gan no viņas, gan viņa puses…un izrādās ir vēl kāda bijusī kura ik pa laikam “uzpeld” ar dažādiem “praktiskiem” ieganstiem-tur palīdzēt kaut ko, vai esmu pilsēta varu ienākt utt.
Jautājums sekojošs- vai ir normāli, ka vīrietis turpina uzturēt “draudzīgās” saites ar bijušajām? kur ir tā robeža, kad ir jāliek saprast, ka, ja viņš turpina šīs “draudzības”, tad es izrakstos no attiecībām? vai varbūt vaina ir manī? jo es ticu, ka var būt draudzīgas attiecības starp sievieti un vīrieti, tikai tad, ja viņus nesaista seksuāla pievilcība vienam pret otru… zinu, man viņam ir jāuzticas, ja saka, ka tas ir tikai tā…, bet kāpēc vispār ir jākontaktējas kaut vai jāstāsta par savu esošo ikdienas gaitu kādam, kurš ir pagātne? satiekot uz ielas, veikalā sasveicināties -ok, bet ikdienā apmainīties ar sms vai zvanīt. Tad varbūt vaina tomēr ir manī… Nezinu, šis man šķiey jocīgi jo abiem jau ir tuvu 40, neesam vairs jaunieši, lai spēlētu šāda tika spēlītes. tomēr gribas noteiktību…
Kādi ir jūsu viedokļi? vai kādai ir bijusi šāda situācija? kādi ieteikumi?