Svara zaudēšana

10 gadi
Reitings 40
Reģ: 29.01.2009
Jau mēnešiem neēdu cukuru un baltos miltus.. tomēr svars nekrītas..
Priecāšos uzklausīt Jūsu pieredzi, kas Jums ir palīdzējis nomest svaru..
11.04.2024 23:29 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
sinddyy @ 13.04.2024 10:36

Tieši kam tu netici? To, ka man apēdot vienalga ko, bet 100g, svars nemainās? Jā, man nemainās, pilnībā vienalga ko apēdu. Galvenais ir daudzums.
Tak lūdzu, vari ēst savus 100g salātus, es jau pārbaudīju, konkrēti man 100g salāti nedod vairāk mīnusus, tikpat + un - grami, ja apēdu makaronus + salātus + vistas gabaliņu. Galvenais ir daudzums.
Biju pat mēģinājusi ēst tikai kukurūzas sausmaizīti ar sieru, tas pats vien ir. Banāla sausmaizīte ar sieru dod arī +200g pēc ēšanas un tikpat daudz dod arī makaroni + salāti + vistas gabaliņš. Manam organismam viss ir vienādi.

😂😂 Tu tak esi no citas pasaules
Ja tu apēd 100g pārtikas, nevar būt, ka tavs svars pieaug par 100g 😂😂 Kaut kāda mistika 😱
13.04.2024 11:23 |

Reitings 555
Reģ: 07.04.2022
Diabolus @ 13.04.2024 11:23

?? Tu tak esi no citas pasaules
Ja tu apēd 100g pārtikas, nevar būt, ka tavs svars pieaug par 100g ?? Kaut kāda mistika ?

Jā, es arī brīnos, bet man tā ir. Es saku, pat izdzerot ūdens glāzi un uzkāpjot uz svariem, svars uzreiz ir +100g. Pēc ēšanas +200g (ja maza porcija), ja standarta, tad +400g.
Tu pamēģini arī, pasveries tā ik pēc apēstā, tad redzēsi likumsakarību. Nesaku, ka tev akurāt arī tā būs, bet savu likumsakarību tu arī ieraudzīsi un būs vieglāk saprast formulu, kura konkrēti strādā tev, lai tas svars labi ietu uz leju.
13.04.2024 11:28 |

Reitings 555
Tāpēc jau ir tik daudz diētu, jo katram strādā kaut kas savs, citam tas atkal neiet tā.
Ja es klausītu visiem "veselīgas diētas" padomiem, tad mans svars nevis saruktu, bet paliktu uz vietas. T.i. ēd visu veselīgi, tas nozīmē, neizlaižot ēdienreizes un tā bagātīgi un tad rukā zālītē, atstrādājot to "veselīgumu". Turpat mīcītos, kur biju. Bet tā, paseko līdzi tam, cik apēd un sveries uzreiz, tad redzi, kāda likumsakarība starp apēstā daudzumu vs + gramiem uz svariem un cik daudz jākustas, lai to atstrādātu ar mīnusu gramos. Tad arī sanāk, ka pilnīgi vienalga ko tu apēd, galvenais neiziet ārpus tā daudzuma. ;)
13.04.2024 11:32 |

Reitings 112
Reģ: 07.03.2024
😁😁😁
Smieklīga diskusija.
Secinājumi-vaiga vispirms saprast, ko īsti gribi-nomest svaru vai samazināt apkārtmērus. Ja svaru-seko Sindijas ieteikumiem, ja apkārtmērus, tad neēd kalorijām bagātus ēdamos un skaiti kcal ēdienreizēs.
13.04.2024 11:38 |

Reitings 555
Ytarty @ 13.04.2024 11:38
???
Smieklīga diskusija.
Secinājumi-vaiga vispirms saprast, ko īsti gribi-nomest svaru vai samazināt apkārtmērus. Ja svaru-seko Sindijas ieteikumiem, ja apkārtmērus, tad neēd kalorijām bagātus ēdamos un skaiti kcal ēdienreizēs.

Un tu domā svars neko nenozīmē? :D Stipri maldies! Man nomestie -4kg svara tieši arī atspoguļojas izskatā = apkārtmēros. Ļockas beidzot nesaskaras kopā, slaidas kājas un uz vēdera bikses jau vaļīgas palika. ;) Viss strādā!
13.04.2024 11:51 |

Reitings 1273
sinddyy @ 13.04.2024 11:28

Jā, es arī brīnos, bet man tā ir. Es saku, pat izdzerot ūdens glāzi un uzkāpjot uz svariem, svars uzreiz ir +100g. Pēc ēšanas +200g (ja maza porcija), ja standarta, tad +400g.
Tu pamēģini arī, pasveries tā ik pēc apēstā, tad redzēsi likumsakarību. Nesaku, ka tev akurāt arī tā būs, bet savu likumsakarību tu arī ieraudzīsi un būs vieglāk saprast formulu, kura konkrēti strādā tev, lai tas svars labi ietu uz leju.

🤣🤣 Nu tiešām no citas pasaules esi te nolaidusies, ka elementāri fizikas likumi tevi tā izbrīna
13.04.2024 13:44 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
sinddyy @ 12.04.2024 17:48

Jā, svari diemžēl nemelo (un sievietēm svars ir identisks tam, ko redzam spogulī, ja vien nekačājas nopietni zālē). Savādāk, kā tu izskaidrosi to, ka pamostoties es sveru X. Izdzeru glāzi ūdens, sveru +100g vairāk. Un tas nekur nepazūd pēc pāris h, es reāli skrienu km, lai tā sasodītā ūdens glāze beidzot sarūk uz svariem un esmu mīnusā, nevis plusā. Kad paēdu (vienalga ko - tikai salāti vai ola + maizīte ar šķiņķi + tomātšķēle, vai kā jau minēju maza porcija siltā ēdiena - vistas filejas gabaliņš, pāris makaronu karotes + salāti) = neatkarībā no apēstā satura +200g! Un tad es pēc tam spiesta atkal skriet kilometrus, lai tie sasodītie +200g sarūk.
Veselīguma ziņā, protams, speķi ēst nav tas pats, kas salātus, bet svara ziņā tas ir pilnībā tas pats. Vismaz man tā ir.
piedod un neapvainojies bet šis ir tops vienkārši 😂
Tas taka nebūtu loģiski ka izdzer ūdeni un svari rāda vairāk? 😂 tev tad jādomā par nieru darbību, ja pēc kāda laika to neizčurā vai neizsvīsti
13.04.2024 16:21 |

Reitings 831
annnux @ 11.04.2024 23:29
iesaku kārtīgi pārskatīt savu ēdienkarti un pasekot vai nekur neslēpjas slēptās kalorijas. Piemēram dažādās mērcēs- ēd salātus un klāt pieliec mērci- mercēs ir ļoti daudz kaloriju un tauku. Dažādi jogurti kur it kā nav kalorijas, bet paskaties otrpusiepakojumam, kur ir ļoti daudz cukuri. Tāpat kas ar sāli? Sāls rada ļoti ūdens aizturi, samazini to , sāls vietā izvēlies citas garšvielas bez sāls.
Galvenais lai notievētu, ir neuztaisīt organismam stresu, ka tagad mēs ēdīsim 1000 kalorijas, bet iepriekš ēdām 2000k , tad uzreiz organismam ieslēdzas taupīšanas režīms un nekas nekur nepazudīs. To ieviest pamazām, nevajag uzreiz atteikties no visiem kārumiem, ja iepriekš ēdi katru dienu piemēram vienu snikeri un kafiju ar pienu un cukuru, tad sākumā sāc ar kafiju bez cukura, tad pussnikeri, tad katru otro dienu, lai neradītu to briesmīgo stresu, ka nu tik mēs agrāk ēdām visu kas kāro, a tagad kaut kādi salāti un rodas stress
13.04.2024 16:30 |

Reitings 555
debestinaa @ 13.04.2024 16:30
iesaku kārtīgi pārskatīt savu ēdienkarti un pasekot vai nekur neslēpjas slēptās kalorijas. Piemēram dažādās mērcēs- ēd salātus un klāt pieliec mērci- mercēs ir ļoti daudz kaloriju un tauku. Dažādi jogurti kur it kā nav kalorijas, bet paskaties otrpusiepakojumam, kur ir ļoti daudz cukuri. Tāpat kas ar sāli? Sāls rada ļoti ūdens aizturi, samazini to , sāls vietā izvēlies citas garšvielas bez sāls.
Galvenais lai notievētu, ir neuztaisīt organismam stresu, ka tagad mēs ēdīsim 1000 kalorijas, bet iepriekš ēdām 2000k , tad uzreiz organismam ieslēdzas taupīšanas režīms un nekas nekur nepazudīs. To ieviest pamazām, nevajag uzreiz atteikties no visiem kārumiem, ja iepriekš ēdi katru dienu piemēram vienu snikeri un kafiju ar pienu un cukuru, tad sākumā sāc ar kafiju bez cukura, tad pussnikeri, tad katru otro dienu, lai neradītu to briesmīgo stresu, ka nu tik mēs agrāk ēdām visu kas kāro, a tagad kaut kādi salāti un rodas stress

Šis arī mīts, ka uzreiz ieslēdzas taupības režīms, ja ēd maz kalorijas dienā. Taupības režīms man bija ieslēdzies tikai pēc 11 dienām, reāli tikai no šīs dienas ievēroju, ka svars vairs nekust tik raiti uz priekšu un tad sāku ēst vairāk, lai iekustinātu vielmaiņu.
Muļķības, ka nekur nekas nepazūd. Man pazuda -4 kg un kaut kā nenāk atpakaļ, lai gan ēdu jau tuvu standartporcijām 2.nedēļu. Un kustos arī mazāk, kas nozīmē, ka mērķis ir sasniegts un bez jo-jo efekta kā to tik daudzi mēdz bakstīt acī. ;)
13.04.2024 20:39 |

Reitings 1273
sinddyy @ 13.04.2024 20:39

Šis arī mīts, ka uzreiz ieslēdzas taupības režīms, ja ēd maz kalorijas dienā. Taupības režīms man bija ieslēdzies tikai pēc 11 dienām, reāli tikai no šīs dienas ievēroju, ka svars vairs nekust tik raiti uz priekšu un tad sāku ēst vairāk, lai iekustinātu vielmaiņu.
Muļķības, ka nekur nekas nepazūd. Man pazuda -4 kg un kaut kā nenāk atpakaļ, lai gan ēdu jau tuvu standartporcijām 2.nedēļu. Un kustos arī mazāk, kas nozīmē, ka mērķis ir sasniegts un bez jo-jo efekta kā to tik daudzi mēdz bakstīt acī. ;)

Un cik ilgi tev tie -4kg turās nost, ja drīkst jautāt?
13.04.2024 21:08 |

Reitings 831
sinddyy @ 13.04.2024 20:39

ja tev vajadzēja nenormāli svīst zālē,lai nodzītu 100ml izdzertā ūdens, tas nav ok ne kādā gadījumā, tad ir vai nu aizture uz sāls rēķina vai problēmas ar nierēm. Pa dienu stabili jāizdzer 2 litri ar tīru ūdeni, tad pēc tavas loģikas tev būtu jānāk klāt pa 2kg😂😂😂
tad tu esi notievējusi uz ūdens rēķina nevis tauku masu, ko arī spogulī redzi, ka apjomi samazinājušies , bet ne tauku masa nokritusi.
14.04.2024 00:48 |

Reitings 555
debestinaa @ 14.04.2024 00:48
ja tev vajadzēja nenormāli svīst zālē,lai nodzītu 100ml izdzertā ūdens, tas nav ok ne kādā gadījumā, tad ir vai nu aizture uz sāls rēķina vai problēmas ar nierēm. Pa dienu stabili jāizdzer 2 litri ar tīru ūdeni, tad pēc tavas loģikas tev būtu jānāk klāt pa 2kg???
tad tu esi notievējusi uz ūdens rēķina nevis tauku masu, ko arī spogulī redzi, ka apjomi samazinājušies , bet ne tauku masa nokritusi.

Nekur nerakstīju, ka vispār gāju zālē. Negāju, es skrēju ap stundu un tad man nogāja nost. Starpību redzi? :D
Un kāda starpība tauku masa vai ūdens, ja vienalga izskatos slaidāka un tvirtāka? :D Svarīgākais taču rezultāts, man pilnīgs poh cik % nometu ūdens un cik % tauku. Ja jau es vingroju mājās un skrēju ārā, tātad skaidrs, ka kaut ko nodzinu arī no taukiem, bet man vienalga cik. Tas jums kaut kāds tagad kults uz to tauku nodzīšanu. Saprastu, ja būtu 10+kg reāli liekais, bet nu man traucēja 4kg līdz slaidumam, tagad vasarai esmu gatava! ;)
Un vispār, ko nozīmē "ūdens nomešana"? :D Es ko, tagad esmu sausa, sažuvusi zivs un nedzeru ūdeni, tu gribi teikt? Ja jau man svars noietu uz ūdens rēķina, tad jau man sen mūmijai bija jābūt, jo taču nedrīkstētu ne dzert, ne ēst. :D Bet nē, es turpinu gan dzert ūdeni, gan ēdu jau pilnvērtīgi, un kaut kā neredzu, kur tad ir tas "zaudētais ūdens"? :D Jūs esat pārāk nozombēti ar to figņu, ko visur raksta. Labāk sekojiet konkrēti savam organismam un izstrādājiet savu tievēšanas formulu, nevis ticiet visam, ko postulē.
14.04.2024 01:02 |

Reitings 1273
sinddyy @ 14.04.2024 01:02

Nekur nerakstīju, ka vispār gāju zālē. Negāju, es skrēju ap stundu un tad man nogāja nost. Starpību redzi? :D
Un kāda starpība tauku masa vai ūdens, ja vienalga izskatos slaidāka un tvirtāka? :D Svarīgākais taču rezultāts, man pilnīgs poh cik % nometu ūdens un cik % tauku. Ja jau es vingroju mājās un skrēju ārā, tātad skaidrs, ka kaut ko nodzinu arī no taukiem, bet man vienalga cik. Tas jums kaut kāds tagad kults uz to tauku nodzīšanu. Saprastu, ja būtu 10+kg reāli liekais, bet nu man traucēja 4kg līdz slaidumam, tagad vasarai esmu gatava! ;)
Un vispār, ko nozīmē "ūdens nomešana"? :D Es ko, tagad esmu sausa, sažuvusi zivs un nedzeru ūdeni, tu gribi teikt? Ja jau man svars noietu uz ūdens rēķina, tad jau man sen mūmijai bija jābūt, jo taču nedrīkstētu ne dzert, ne ēst. :D Bet nē, es turpinu gan dzert ūdeni, gan ēdu jau pilnvērtīgi, un kaut kā neredzu, kur tad ir tas "zaudētais ūdens"? :D Jūs esat pārāk nozombēti ar to figņu, ko visur raksta. Labāk sekojiet konkrēti savam organismam un izstrādājiet savu tievēšanas formulu, nevis ticiet visam, ko postulē.

Eu, Sinča, cik ilgi tev turās nost tie tavi 4 kg?
14.04.2024 09:40 |

Reitings 5
Reģ: 12.02.2016
Tas ka tu sveries ik pec izdzerta un apesta liecina par nopietniem esanas traucejumiem it ipasi ja tev liekas ka janoskrien ir katra izdzerta udens glaze.
15.04.2024 09:15 |

Reitings 555
dakotacoxx @ 15.04.2024 09:15
Tas ka tu sveries ik pec izdzerta un apesta liecina par nopietniem esanas traucejumiem it ipasi ja tev liekas ka janoskrien ir katra izdzerta udens glaze.

2 nedēļas ir nopietni ēšanas traucējumi? :D Nesmīdini!
Tieši otrādāk iesaku jums tā arī darīt, tā taču jūs izkristalizēsiet to, kāda jums ir vielmaiņa un ātrāk nonāksiet pie secinājuma, kādu daudzumu var ēst pa dienu, lai labi svars krīt uz leju.
Bet dariet kā gribiet, variet droši tālāk maksāt simtus par Influenceru "tievēšanas" programmām, kur pārdod tukšu gaisu un pēc tam brīnīties, ka nemaz tā formula nestrādā. ;)
15.04.2024 10:37 |

Reitings 831
sinddyy @ 15.04.2024 10:37

2 nedēļas ir nopietni ēšanas traucējumi? :D Nesmīdini!
Tieši otrādāk iesaku jums tā arī darīt, tā taču jūs izkristalizēsiet to, kāda jums ir vielmaiņa un ātrāk nonāksiet pie secinājuma, kādu daudzumu var ēst pa dienu, lai labi svars krīt uz leju.
Bet dariet kā gribiet, variet droši tālāk maksāt simtus par Influenceru "tievēšanas" programmām, kur pārdod tukšu gaisu un pēc tam brīnīties, ka nemaz tā formula nestrādā. ;)
cik ilgi tev tas svars turas?? Mēnesi? Tas nav nekāds rādītājs.
Tev toc nav kārtībà ar galvu ja taisies katru izdzerto ūdens glāzi iet noskriet. Tas ūdens nav vajadzīgs izsvīšanai bet daudzu orgānu darbībai un elektrolītu balansam
15.04.2024 11:17 |

Reitings 162
Reģ: 18.12.2023
annnux @ 11.04.2024 23:29

Man zaudēt svaru palīdzēja tas, ka sāku sabalansēti un regulāri ēst, neizlaidu ēdienreizes, atteicos no "tukšajām" kalorijām, iekļāvu vairāk olbaltumvielas katrā ēdienreizē, starp ēdienreizēm ievēroju 4 stundu intervālus (bez uzkodām, ja kafija - tad bez piena un cukura). Turpinu ievērot un "jauniegūtais" svars saglabājas jau gandrīz gadu. Iepriekš bieži izlaidu ēdienreizes, ēdu par daudz ogļhidrātus (labos), par maz olbaltumvielas, vienveidīgu uzturu, netiku galā ar "vakara pārēšanos" stresa pilnās dienās. Alkoholiskos dzērienus nelietoju, kaut ko ļoti cukurotu un miltainu - dažas reizes nedēļā.
15.04.2024 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits