Nav_vispar @ 15.03.2024 10:37
Apskatījos to Karinu Brio, viņa latviski vispār runā? Jo viss IG ir krievu valodā, bet man vajag meistaru ar ko varu sev saprotamā valodā komunicēt.
Runā, runā latviski. Es neesmu botoksu taisījusi pie viņas, nav vajadzības. Bet lūpas pirms kādiem 8 mēnešiem uztaisīja skaistas ar 1ml, kas ir max, ko parasti prasu, jo dabīgi man viņas ļoti šauras. Pirms dažiem gadiem sava stulbuma dēļ uzrāvos uz Lips of Kiss, jo pēc bildēm šķita, ka vienīgā, kas taisa smuki. Jā, ir smuki, kad nofočē uz kušetes no augšas, bet realitāte ir cita. Procedūra bija ļoti sāpīga un invāzīva, aptuveni 10-15min ilga durstīšana, šausmīgi zilumi un pampums. Kad sadzija, nu galīgi nebija kā bildēs - fillers vietām bija bumbuļos savēlies un lūpas izskatījās grubuļainas. Kad smaidīju - tos bumbuļus varēja redzēt un augšlūpai izveidojās tizli maisiņi smaida laikā. Nožēloju, ka uzrāvos uz insta bildēm un aizgāju uz kaktu kantori, bet, lai arī nebija reģistrā, šķita, ka sieviete apmeklē ļoti daudz kursus gan Dubaijā, gan citur. Bet tā bija pirmā un pēdējā reizē, kad tur biju. Tas jau bija labu laiku atpakaļ - kādus pāris gadus. Pēc tam sapratu, ka, nē, tikai un vienīgi pie reģistrā esoša speciālista. Aizgāju pie Dr. Brio, cita lieta. Pati injicēšana labi, ja 3-5 min, daudz mazāk sāpēja, mazāk invāzīvi, pēc procedūras nebija tā šausmīgā pampuma un neviena ziluma. Lūpas uztaisīja ļoti skaistas, parasti paziņas nepamana, ka ir filleris - tikai tad, kad pasaku. Bet jāņem vērā, ka tas ir individuāli. Tikai tādēļ, ka man, piemēram, ir laba pieredze un dabisks rezultāts, nenozīmē, ka tā būs visām. Bet šobrīd Brio pret citu meistaru nemainītu. Botoksu utt. gan taisīt īsti nevēlos, par to neko nevaru pateikt, jo es tikai gribu piekoriģēt lūpu apjomu un konturu, neko vairāk nevēlos darīt.