Diabolus @ 04.03.2024 12:59Varbūt pietiks rakties toksiskos mēslu saitos, lai ietaupītu dažus €€?
Diabolus @ 04.03.2024 12:59Varbūt pietiks rakties toksiskos mēslu saitos, lai ietaupītu dažus €€?
Tādas kā jūs Latvijā pērk to pašu made in China visos veikalos, tikai 5x dārgāk 🤣Džinga @ 04.03.2024 13:40
Tieši manas domas
Ariete @ 05.03.2024 12:39Tādas kā jūs Latvijā pērk to pašu made in China visos veikalos, tikai 5x dārgāk ?
Ariete @ 05.03.2024 12:39Tādas kā jūs Latvijā pērk to pašu made in China visos veikalos, tikai 5x dārgāk ?
Es teicu, ka visi, vista?Diabolus @ 06.03.2024 19:07
Kāpēc tev šķiet, ka visi pērk kkādus lētās kvalitātes ķīnas loriņus ? Tak izkāp no savas bedres un palūkojies apkārt, kurmi
Ariete @ 07.03.2024 15:17Es teicu, ka visi, vista?
Standby @ 24.03.2025 14:10Visas te visu zina. Arī mani uztrauc aizliegtās ķimikālijas un to daudzums. Ja pie Trader information ir šis paziņojums- This store has represented that it will comply with all applicable laws, including offering only products and services that comply with Temu’s policies and applicable rules of EU law- tad ir cerība, ka produkts ir drošs vai tomēr nē?
Kanga @ 24.03.2025 14:41Kosmētiku un higiēnas preces nevajag pirkt visādos Temu. Visu pārējo droši.
Starp citu jūsu telefonu iekšējās shēmas arī taisa 9 gadīgi puisīši pa piecām kapeikām stundā. Tā kā tas ir tāds neizskaužams bizness.
Džinga @ 24.03.2025 14:59
Nav jau tāpēc jānospļaujas un jāsāk pirkt visus sūdus pēc kārtas
patroneses @ 24.03.2025 19:39Kāpēc būtu jākritizē temu pirkumi? Vienkārši jāpasaka ko labu nopirka.
Es uzinstallēju - cerībā dabūt bezmaksas planšeti. Tā iespēja parādījās, bet pazuda, jo es vēlējos vēlāk noformēt
Vai kādai ir izdevies dabūt bezmaksas planšeti?
Es tagad neko citu nepirkšu, kamēr nedabūšu solīto planšeti. Tā var būt sintezatoru nopirktu. Tas ka sūds vai plastmasa ne tāda - vienalga. Ka tik kaut cik skan. Un ja viens nopērk, padalās ar info - visi citi paliek gudri. Ja neviens nepērk, bet gānās, tad neviens gudrāks nekļūs.
patroneses @ 24.03.2025 19:39Kāpēc būtu jākritizē temu pirkumi? Vienkārši jāpasaka ko labu nopirka.
Es uzinstallēju - cerībā dabūt bezmaksas planšeti. Tā iespēja parādījās, bet pazuda, jo es vēlējos vēlāk noformēt
Vai kādai ir izdevies dabūt bezmaksas planšeti?
Es tagad neko citu nepirkšu, kamēr nedabūšu solīto planšeti. Tā var būt sintezatoru nopirktu. Tas ka sūds vai plastmasa ne tāda - vienalga. Ka tik kaut cik skan. Un ja viens nopērk, padalās ar info - visi citi paliek gudri. Ja neviens nepērk, bet gānās, tad neviens gudrāks nekļūs.
hanney @ 25.03.2025 00:22
Khmmm ? man ir Temu planšete https://app.temu.com/m/nwq1evs8a0g
pasūtīju priekš laukiem (tiesa gan par 55eur), bet nu pilnīgi normāla planšete un dāvanā ar visiem vajadzīgajiem un nevajadzīgajiem aksesuāriem - klaviatūra, vāciņš utt. Man šķiet, ka atsevišķi pērkot tikai tos aksesuārus jau dārgāk samaksātu ?
man ir ļoti daudz labu Temu pirkumu.