derētu aprēķināt Daces iespējas nonākt pie viņai vēlama rezultāta.Minelūše @ 26.02.2024 15:26Izklausās pēc matemātikas uzdevuma, trūkst tikai prasības pēc dotajiem lielumiem aprēķināt attālumu starp pilsētām A un B.
Mums visticamāk abiem ir skaidrs kas ir Kārlis. Man - noteikti! Bet vairāk mani interesē Daces turpmāk pieņemtie lēmumi, jo personāžs nav izdomāts un situācija ir reāla. Patiesībā šīs temas saikne viņai jau ir nosūtīta un viņa to lasa.chihiro @ 26.02.2024 15:54Īstais jautājums ir - kas ir Kārlis.
var iesaistīt instances apkārtējo cilvēku drošībai. Bet par savu viņai jaatbild pašai.Untermix @ 26.02.2024 16:04Un- ja paties Anna ir pilnīgi psihodēliska sieviete? Un ja tik tiešām sekas ir letālas?? Ko tad?
Nesaprasts. @ 26.02.2024 16:06Mums visticamāk abiem ir skaidrs kas ir Kārlis. Man - noteikti! Bet vairāk mani interesē Daces turpmāk pieņemtie lēmumi, jo personāžs nav izdomāts un situācija ir reāla. Patiesībā šīs temas saikne viņai jau ir nosūtīta un viņa to lasa.
Nē, nav mana bijušā. Dace ir mana radiniece. Bet jā, situacijas līdzīgas. Ir viegli zaudēt galvu jūtu dēļ.chihiro @ 26.02.2024 17:03https://forums.dieviete.lv/forums/topic/228428-klasika/?sort=ASC&pnr=3
Tā Dace ir tava bijusī? Īsti nesakrīt, ka Dace ir ilgstošās attiecībās ar Kārli, bet viss pārējais gan.
Ja skatās abas tēmas kopā - varēji netaisīt bērnudārzu ar foruma diskusiju, bet nosūtīt info pa taisno Daces kolēģa sievai. Protams, daudziem šķiet briesmīgi iejaukties svešās attiecībās, bet, manuprāt, par krāpšanu paziņot ir diezgan laba lieta un noteikti pieaugušāk būtu to izdarīt pa tiešo - nu vai tad neinformēt vispār, nevis caur forumu uzspiežot Dacei.
Ja Dace ir tava bijusī un paralēli bija attiecībās ar tevi un kolēģi, tāda diezgan nepatīkama aina par Daci iezīmējas, līdzīgi kā par Kārli, un diez vai šī diskusija liks viņai atjēgties.
Nesaprasts. @ 26.02.2024 17:08Nē, nav mana bijušā. Dace ir mana radiniece. Bet jā, situacijas līdzīgas. Ir viegli zaudēt galvu jūtu dēļ.
Merilda @ 26.02.2024 18:44Kāpēc Tu jaucies vispār svešās attiecībās, taisi par to diskusijas, savu problēmu par maz?
ir dažādi cilvēki. Vieni nestāv malā redzot ļaunumu, bet otri... Otri paies garām. Iesaistīties, tā ir mana izvēle, it sevišķi ja kāds man izkrata sirdi un pajautā viedokli.Merilda @ 26.02.2024 18:44Kāpēc Tu jaucies vispār svešās attiecībās, taisi par to diskusijas, savu problēmu par maz?