Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Reliģija

Reitings 1480
Reģ: 15.07.2023
Vai ticat kādai reliģijai? Mans minējums būtu, ka vairums šejienes dalībnieču un Latvijas sieviešu kopumā ir ateistes. Par to liecina gan izskriešanās fāze, gan ģērbšanās stils, gan mūzika, kādu klausāties un Jūsu neatkarība. Varbūt kļūdos?
07.02.2024 14:01 |

Reitings 434
Reģ: 20.02.2024
Elīzīte12345 @ 23.05.2025 15:00

Ar bībeles citātiem saprotu, ka sievietes, kas valkā vīriešu apģērbu un vīrieši, kas valkā sieviešu apģērbu ir grēcinieku tieši šo iemeslu dēļ. Domāju, ka tam vajadzētu būt diezgan pašsaprotami.
...un tagad, lūdzu, argumentē, par kuru periodu, ģeogrāfisko vietu tieši Tu gribēji parunāt!

Kamēr nevari konkrēti definēt, kas ir "vīriešu apģērbs" un "sieviešu apģērbs", tikmēr tas viss ir tukši vārdi bez nozīmes.
23.05.2025 15:06 |

Reitings 1480
Krišjānis Kariņš @ 23.05.2025 15:06

Kamēr nevari konkrēti definēt, kas ir "vīriešu apģērbs" un "sieviešu apģērbs", tikmēr tas viss ir tukši vārdi bez nozīmes.

Nu tad definē tos. Tas bija Tava domubiedra nevis mans apgalvojums, ka sievietes kaut kad pagātnē valkāja it kā vīriešu apģērbu (bikses). Tēzi ir jāpierāda tam, kas to apgalvo nevis tam, kas tai oponē.
23.05.2025 15:21 |

Reitings 434
Reģ: 20.02.2024
Tipisks pašpasludinātais ''kristietis'' - ar citātiem plātās, bet tikko kā pajautā ko tieši citāts nozīmē, tā viss, kā uz mutes kritis, 20 komentāri un tā arī nevar atbildēt kas citātā domāts. NPC behaviour.
23.05.2025 15:49 |

Reitings 1480
Krišjānis Kariņš @ 23.05.2025 15:49
Tipisks pašpasludinātais ''kristietis'' - ar citātiem plātās, bet tikko kā pajautā ko tieši citāts nozīmē, tā viss, kā uz mutes kritis, 20 komentāri un tā arī nevar atbildēt kas citātā domāts. NPC behaviour.

Tev nav sava viedokļa, bet es esmu NPC. Loģiski...Tu vienkārši pievienojies glupākajam komentāram, ko ieraudzīji, vai ne?
Labi, pastāstīšu, kā es sevis minētos bībeles citātus izprotu. Manā izpratnē, jebkurš apģērba gabals, kuru attiecīgā dzimuma pārstāvji lielākajā to vairākumā ir nēsājuši simtiem/tūkstošiem gadu, ir uzskatāms par šī dzimuma apģērbu. Piemēram, kleita ir sieviešu apģērbs. Tādējādi, ja vīrietis nēsātu kleitu, atbilstoši bībelei, tā būtu grēkošana.
23.05.2025 16:33 |

Reitings 465
Reģ: 28.01.2025
Elīzīte12345 @ 23.05.2025 16:33

Tev nav sava viedokļa, bet es esmu NPC. Loģiski...Tu vienkārši pievienojies glupākajam komentāram, ko ieraudzīji, vai ne?
Labi, pastāstīšu, kā es sevis minētos bībeles citātus izprotu. Manā izpratnē, jebkurš apģērba gabals, kuru attiecīgā dzimuma pārstāvji lielākajā to vairākumā ir nēsājuši simtiem/tūkstošiem gadu, ir uzskatāms par šī dzimuma apģērbu. Piemēram, kleita ir sieviešu apģērbs. Tādējādi, ja vīrietis nēsātu kleitu, atbilstoši bībelei, tā būtu grēkošana.

Nebija nekādu apģērbu tajos laikos. Visādas bikses... Tas nav Dieva kontrolēts un nevar būt, jo Dievs nedod apģērbu - tāpēc nevar pieprasīt.
Pirmie apģērbi - kļavas lapas un vienādas. Tātad dzimumi var ģērbties vienādi.
Biksēm jau vajag baigo hi tech.
Parasti jau aptin kaut ko un labi. Uzliek kādu apmetni. Apmetnis ir kaut kāda lupata ko var uzmest.
Senie grieķi tērpās togās. Būtībā ietinās palagā.
Un arī tas daudz maz bagātiem ļaužiem kas vispār var kaut ko noaust un savērpt diegus.
Neko daudz par to laiku apģērbu mēs nezinam. Lūk Jēzus pie krusta - aplika kaut kādu lupatu un viss. Tas ko filmās rāda - neskaitās. Tagad citi laiki.
Nepastāv vīriešu un sieviešu apģērbu stingra robeža. Piešuj puķīti pie biksēm - un jau sieviešu.
Ja sieviete ieiet veikalā - tur visāds sieviešu hlams, kas ātri plīst un neko nenosedz. Nav brīnums ka kāda ietērpjas biksēs, jo negrib saldēt kājas vai ļaut odiem tās sakodīt.
Kaut kā ticīgie visu laiku pievēršas nebūtiskām detaļām. Ja ņemam Sodomu un Gomoru - tur nevis homoseskualitāte bija - bet gan izvarošanas mēģinājums. Par to arī visi dabūja Dieva sodu. Bet citādi neko daudz tur Bībelē nekāva nost par to ka homo. Bet pas citiem nodarījumiem kāva nost tūkstošus. Tas pats Mozus sarīkoja slaktiņu par kaut kādu sīkumu. Ne jau nu par apģērbu vai gulēšanu ar savu dzimumu.
23.05.2025 17:07 |

10 gadi
Reitings 3242
Reģ: 26.03.2010
Nekur nevienā literatūrā, gleznā, kas ir senāka par 200 gadiem neredzēsi sievieti biksēs. Arī ar īsiem matiem neredzēsi 😁
izpratnē, jebkurš apģērba gabals, kuru attiecīgā dzimuma pārstāvji lielākajā to vairākumā ir nēsājuši simtiem/tūkstošiem gadu, ir uzskatāms par šī dzimuma apģērbu.
Un to noteica ne Bībele, bet sabiedrības uzskati. Bībele mūsdienās nenosaka neko- novecojusi un dažu pārvērtēta grāmata.
Kas pieņemams, to nosaka sabiedrība.
23.05.2025 17:16 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Pastāvēs, kas pārvērtīsies. Pāvests Francisks piekrīt.
23.05.2025 20:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)