Elīzīte12345 @ 23.05.2025 16:33
Tev nav sava viedokļa, bet es esmu NPC. Loģiski...Tu vienkārši pievienojies glupākajam komentāram, ko ieraudzīji, vai ne?
Labi, pastāstīšu, kā es sevis minētos bībeles citātus izprotu. Manā izpratnē, jebkurš apģērba gabals, kuru attiecīgā dzimuma pārstāvji lielākajā to vairākumā ir nēsājuši simtiem/tūkstošiem gadu, ir uzskatāms par šī dzimuma apģērbu. Piemēram, kleita ir sieviešu apģērbs. Tādējādi, ja vīrietis nēsātu kleitu, atbilstoši bībelei, tā būtu grēkošana.
Nebija nekādu apģērbu tajos laikos. Visādas bikses... Tas nav Dieva kontrolēts un nevar būt, jo Dievs nedod apģērbu - tāpēc nevar pieprasīt.
Pirmie apģērbi - kļavas lapas un vienādas. Tātad dzimumi var ģērbties vienādi.
Biksēm jau vajag baigo hi tech.
Parasti jau aptin kaut ko un labi. Uzliek kādu apmetni. Apmetnis ir kaut kāda lupata ko var uzmest.
Senie grieķi tērpās togās. Būtībā ietinās palagā.
Un arī tas daudz maz bagātiem ļaužiem kas vispār var kaut ko noaust un savērpt diegus.
Neko daudz par to laiku apģērbu mēs nezinam. Lūk Jēzus pie krusta - aplika kaut kādu lupatu un viss. Tas ko filmās rāda - neskaitās. Tagad citi laiki.
Nepastāv vīriešu un sieviešu apģērbu stingra robeža. Piešuj puķīti pie biksēm - un jau sieviešu.
Ja sieviete ieiet veikalā - tur visāds sieviešu hlams, kas ātri plīst un neko nenosedz. Nav brīnums ka kāda ietērpjas biksēs, jo negrib saldēt kājas vai ļaut odiem tās sakodīt.
Kaut kā ticīgie visu laiku pievēršas nebūtiskām detaļām. Ja ņemam Sodomu un Gomoru - tur nevis homoseskualitāte bija - bet gan izvarošanas mēģinājums. Par to arī visi dabūja Dieva sodu. Bet citādi neko daudz tur Bībelē nekāva nost par to ka homo. Bet pas citiem nodarījumiem kāva nost tūkstošus. Tas pats Mozus sarīkoja slaktiņu par kaut kādu sīkumu. Ne jau nu par apģērbu vai gulēšanu ar savu dzimumu.