Adrinas Migles sāga

Reitings 71
Reģ: 12.10.2023
Izdomāju veidot atsevišķu diskusiju par šo būtni, kas arvien vairāk iemanto popularitāti sabiedrībā. Zinu, ka itekmeļos viņu jau apspriež, bet manuprāt, nepietiekoši. 🌞Ko domājat par Migles notikumiem personīgajā dzīvē, un par intervijām ko sniedza publiski atklājot, ka lieliskais bērna tēvs maksā tikai 150 eur, kur viņa laikam kļūdījās summā ir vairāk naudas >180 eur alimentus. Un kā bērns vispār esot jau vairākus mēnešus vienaldzīgs savām tēvam. Starp citu tas nekas jauns, nav lielākoties sievietes zina, līdz ko tēvs aiziet prom no ģimenes, lielākoties latviešu tēviem bērns paliek vienaldzīgs, īpaši ja vēl ir vienīgais. Viņa ar tādu lielisku cilvēku uztaisīja otru bērnu papildus. Sūdzās, ka ar vienu grūti tikt galā vienai, bet redz vajadzēja vēl otru, lai parādītu sabiedrībai, ka vientuļās mamiņas var visu pašas, gan emocionāli, fiziski un Fianansiāki. Kā šķiet jums?
05.02.2024 22:01 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
hanney @ 07.02.2024 10:24
Wow, cik daudz heita.. viņai nesekoju, bet liekas laba mamma un sievišķīga jauna sieviete. Par un ap putniem.. parādiet kādu, kuram to nav?
Tēmu, šķiet, izveidojis tas pats bijušais, kuram negribas tos alimentus maksāt.
Latvietis latvietim gardākais ēdiens !
08.02.2024 06:54 |

Reitings 52
Reģ: 09.02.2023
yay @ 06.02.2024 20:55

Tu taču saproti, ka tai tavas draudzenes pusmāsas klīnikai pisģets tagad būs, ja?
Adriana, ja Tu šo redzi, droši raksti iesniegumu! Tādus medicīnas darbiniekus ir jāsauc pie atbildības, un tās, kas to izplata, pie atbildības par līdzdalību vai atbalstīšanu. Arī pēc IP adreses personas ir ļoti viegli noskaidrojamas.
08.02.2024 08:20 |

Reitings 1187
Reģ: 26.02.2022
2biletes @ 08.02.2024 02:00
Ņemot vērā to, ka ar viņu pilna dzeltenā prese - jau daļa atkrīt. Bērns - atmet vēl vairāk. Viņas foto parāda - ka tur būs high upkeep - atmet tos, kas apzinās, ka nepavilks finansiāli. Reāli paliek sapņotāji uz ko viņa nemaz neskatās un 2 veidu džeki - kolekcionāri un sliktie puiši. Abām šīm kategorijām jaunai vientuļai māmiņai nevajadzētu skatīties virsū, jo abas tikko, ko pamanīs nākamo "gaļu" ātri vien pametīs. Viņai ir labas formas, bet tās labās formas izdara lāča pakalpojumu ja mērķis ir atrast "īsto un vienīgo"- pa vidu būs ļoti daudz kam interesē vienkārši sekss vai seksīga trofeja. Un tā kā visticamāk meitene negrib sev džeku ar "vidējo algu, vidējo augumu" utt. - viņai visticamāk trāpīsies tieši tie kam nekāda mīlestība nav vajadzīga.

Viņas ex ir apaļīgs pelmenis, viesstrādnieks ārzemēs. Tā kā sapņotājs arī ir ok, no tāda ir bērns.
08.02.2024 10:09 |

Reitings 107
Reģ: 04.01.2024
Par tām labajām formām - ir runa par krūtīm?
Pārējais ķermenis, citos IG attēlos man liekas kā average sievietēm - puncis, kājas...krūtis sataisītas skaisti, jā, bet vai tās skaitās labās formas, kas ir vīriešu sapnis?
Mati viņai ir skaisti gan, ja īstie.
08.02.2024 16:54 |

Reitings 107
Reģ: 04.01.2024
Bildes, protams viņai ir skaistas un labi izskatās, bet kad ir kāds raidījums ar interviju un runāšanu, man viņa neliekas spicākais zīmulis penālī, nudien.🤐Vai arī tā runāšanas maniere..
08.02.2024 16:57 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
akul12 @ 06.02.2024 16:09

Šāds naivums sievietēm ir sens, kā pasaule. Satiekot alfa vīrieti sievietēm aizkrīt ciet un visas domā, ka būs vienīgās. Bet alfām ir iedzimts instinkts apaugļot pēc iespējas vairāk, viņi vienīgo sievu ievieš tikai ap savu andropauzi, 60 gados.

Nu nezinu, citiem pat vel 70 gados ceturta vai pat vel piekta jauniba sakas... Zinu vienu gadijumu, kur viens looooti turigs kungs 71 gados (bija precejies jau ar treso sievu), pavasara iespaida, roza brilles uzlicis ka jaunu miilu atrada vienu 34 gadigu ar diviem berniem, bet nebija rekinajies, ka tresa sieva bus ista ragana un vinju tik vienkarsi no savam ketnam valja nelaidis.
08.02.2024 23:15 |

Reitings 2714
Kalnos @ 08.02.2024 06:54
Latvietis latvietim gardākais ēdiens !

Lai gan es par Miglani neesmu pilnigi nekadas domaas, tomeer noskatoties to video, var redzet, ka ta ir naiva, ar ne ipasi augstu intelektu un sapratu apveltita butne, tacu nav launa un riebiga. Varbut vienreiz pietiks apdirst latviesu sievietes, es dzivoju Vacija un pec pieredzes varu teikt, ka, piemeram, salidzinot ar polietem, latviesu Dacites un Lienites ir vel loti nekaitigas attieciba uz viriesu aststasanu bez naudas un pa sudiem izvazasanu. Man pilnigi nav nekas pret poljiem, bet polu sievietem ir tads nags un iemeginata roka uz to visu, ka vecis pilnigi pliks un ar sagrautiem nerviem paliks. Tur tiesam latviesu sievietes vel sturii nervozi piipee.
08.02.2024 23:27 |

Reitings 2428
Reģ: 31.01.2023
Katzenfamilie @ 08.02.2024 23:27

Lai gan es par Miglani neesmu pilnigi nekadas domaas, tomeer noskatoties to video, var redzet, ka ta ir naiva, ar ne ipasi augstu intelektu un sapratu apveltita butne, tacu nav launa un riebiga. Varbut vienreiz pietiks apdirst latviesu sievietes, es dzivoju Vacija un pec pieredzes varu teikt, ka, piemeram, salidzinot ar polietem, latviesu Dacites un Lienites ir vel loti nekaitigas attieciba uz viriesu aststasanu bez naudas un pa sudiem izvazasanu. Man pilnigi nav nekas pret poljiem, bet polu sievietem ir tads nags un iemeginata roka uz to visu, ka vecis pilnigi pliks un ar sagrautiem nerviem paliks. Tur tiesam latviesu sievietes vel sturii nervozi piipee.
to agrāk par ukrainkām stastīja
08.02.2024 23:29 |

Reitings 27
Reģ: 20.12.2023
sandrute @ 06.02.2024 01:55
Var redzēt, ka Adriana savā izskatā ieguldījusi ļoti daudz, bet kaut kas īsti nav.. grūti pat saprast, kas īsti. Zudis tas dabīgais skaistums un vienkāršība. Tāda samākslota palikusi, pārak ieciklējusies uz ārējo izskatu, nav interesanta kā personība. Dabiski viņai bija tāds mīļums sejā, bet ar visām manipulācijām tas ir pazudis. Kas par daudz, tas par sliktu.

Es teiktu nevis ieguldījusi izskatā, bet manāmi pasliktinājusies viņu. Bija skaista seja, tagad mākslīgs pērtiķis,no dabīgā skaistuma gandrīz nekas nav palicis pāri. Nepatīkami skatīties uz viņu. Sataisīja sev seju tādu, kā pārējām miljons influencerēm. Dziedāšanas talants tur arī nav nekāds, pretējā gadījumā jau būtu citur.
08.02.2024 23:50 |

Reitings 27
Nu un ja nu arī tā? Es arī uzskatu, ja bērna tēvs NEPIEDALĀS audzināšana, tad lai maksā arī vairāk!

Neviena nauda un lielāki alimenti nekad neaizstās bērnam tēvu. Lai vai kāds tas tēvs būtu, piemēram nabadzīgs, depresīvs vai kāds, bet tik un tā bērnam vajag abus vecākus, nevis vienu no tiem - tēvu aizvietot ar naudas maisu. Nauda nekad neaizvietos tukšumu sirdī bērnam, kuram nav tēva! 💔
08.02.2024 23:52 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Royze @ 08.02.2024 23:52

Neviena nauda un lielāki alimenti nekad neaizstās bērnam tēvu. Lai vai kāds tas tēvs būtu, piemēram nabadzīgs, depresīvs vai kāds, bet tik un tā bērnam vajag abus vecākus, nevis vienu no tiem - tēvu aizvietot ar naudas maisu. Nauda nekad neaizvietos tukšumu sirdī bērnam, kuram nav tēva! ?

Klapējošs tēvs bērnam ar būtu vajadzīgs, piemēram? Vai dzēroņa, galvenais ka tik tēvs?
09.02.2024 06:21 |

Reitings 27
SarmaD @ 09.02.2024 06:21

Klapējošs tēvs bērnam ar būtu vajadzīgs, piemēram? Vai dzēroņa, galvenais ka tik tēvs?

Nerunāju par negatīvām galējībām ,kā dzērājs, agresīvs, psihiski slims vai emocionāli, fiziski vardarbīgs. Es runāju par ko citu. Sieviete māte nevar aizvietot bērnam tēti, jo viņa nevar to izdarīt, pat ja liekas, ka var, tad kļūdas viņa. Bērns vienmēr izjutīs vēlmi pēc kontakta ar savu tēvu pie noteikuma, ka ir normāls bez izteiktām negatīvām tieksmēm.
09.02.2024 06:31 |

Reitings 3512
Royze @ 09.02.2024 06:31

Nerunāju par negatīvām galējībām ,kā dzērājs, agresīvs, psihiski slims vai emocionāli, fiziski vardarbīgs. Es runāju par ko citu. Sieviete māte nevar aizvietot bērnam tēti, jo viņa nevar to izdarīt, pat ja liekas, ka var, tad kļūdas viņa. Bērns vienmēr izjutīs vēlmi pēc kontakta ar savu tēvu pie noteikuma, ka ir normāls bez izteiktām negatīvām tieksmēm.

Nu ja tam tēvam pofig tad pofig, lai vai ko tas bērns negribētu. Hujova ir tad, ja pofig ir arī uz alimentiem. Bet pie Migles stāsta viņai par to bija jādomā kad palika stāvoklī savos 19. Tagad par kļūdām maksā arī viņa.
09.02.2024 06:50 |

Reitings 2714
SarmaD @ 09.02.2024 06:21

Es ari sito nesaprotu - istais tevs paliek istais tevs, lai vai kads vins butu! Tas nekas, ka istais tevs ir vai nu alkoholikis vai narkomans, galvenais, ka tik tevs!
09.02.2024 15:58 |

Reitings 2714
SarmaD @ 09.02.2024 06:50

Nu ja tam tēvam pofig tad pofig, lai vai ko tas bērns negribētu. Hujova ir tad, ja pofig ir arī uz alimentiem. Bet pie Migles stāsta viņai par to bija jādomā kad palika stāvoklī savos 19. Tagad par kļūdām maksā arī viņa.

Ir jau dazreiz ari otradi - tevs visu laiku nav par bernu licies ne zinis, mate viena izaudzinajusi, un tad, kaut kad velak, peksni uzrodas. Vienai manai draudzenei bija sadi - tevs palekdamies aizskreja pie citas, kad vinjai bija tikai gads, izskiras no vinjas mates un apprecejas ar citu, uztaisija nakamajai sievai laikam kadus tris bernus. Mana draudzene studeja, ieguva vairakas augstakas izglitibas, dabuja riktiigi labu darbu ar loooti labu algu un tad nu peksni vinjai soctiklos sakas rakstit vinjas pusmaasas, bet draudzene skaidri un gaisi pateica, ka negrib neko par vinjaam zinaat. Peec tam ari teetins uzradaas, bet vinjam mana draudzene pateica - tu neesi visus sos gadus par mani liecies ne zinis, es ar tevi negribu vispar nekadu kontaktu. Taa teikt, viss ir pelniiti.
09.02.2024 16:09 |

Reitings 440
Reģ: 01.04.2023
Šodienas storijos Adriana ļoooti skaista, patiešām daudzu vīriešu sapnis. Kaa saka, sevii daudz ieguldījusi, varēs izvēlēties labāko no labākajiem, bagātāko no bagātākajiem.
09.02.2024 18:20 |

Reitings 3512
Iemet skrīnu, viņa man block
09.02.2024 18:22 |

Reitings 2714
sandrute @ 09.02.2024 18:20
Šodienas storijos Adriana ļoooti skaista, patiešām daudzu vīriešu sapnis. Kaa saka, sevii daudz ieguldījusi, varēs izvēlēties labāko no labākajiem, bagātāko no bagātākajiem.

Kaa tad, tas ar markieri uzvilktaas melnaas uzacis ipasi iet klaat tiem oranzigajiem matiem! Tas, protams, neattaisno to, ka berna tevs alimentos maksa tikai 150 EUR, bet lupas saspricet un Dior tashu sev nopirkt vinjai naudas ir, bet taja pasaa laika raudat par to, ka par tiem 150 EUR pat nedelai partiku nevar nopirkt - tur gan vinja ir varen naska!
09.02.2024 19:03 |

Patīk
Reitings 728
Reģ: 02.05.2020
sandrute @ 09.02.2024 18:20
nopietni vai šis ir sarkasms?
09.02.2024 21:04 |

Reitings 440
Reģ: 01.04.2023
Mangosaldejums @ 09.02.2024 21:04
nopietni vai šis ir sarkasms?

Tas ir nopietni. Lai arī man tāds mākslīgais skaistums ne īpaši, bet tomēr redz, kad viņa vairs nav taa vienkāršā Adriana. Riktīgi daudz sevī ieguldījusi. Līdz ar to blakus piestāv arī atbilstošs bagāts vīrietis, ne jau kaut kāds vienkāršais ar tautas klases auto. Varbūt gados vecāks miljonārs.
09.02.2024 21:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits