akul12 @ 26.01.2024 17:16Par ko kaunēties, sekss ir dabisks!
Lorra @ 26.01.2024 16:20Ja tas sāk traucēt bērna miegu, tad tā IR problēma un te smiekliem nav vietas. Bernam nav tas viss jādzird . Es vienkārši ietu un sūdzētos kaut katru dienu, līdz kaut kas mainītos.
SaraXX @ 25.01.2024 21:47Ievācos dzīvoklī, nu jau kādu laiku dzīvoju tur, līdz šim kaimiņi bija mierīgi, bet pirms kāda laika blakus dzīvoklī ievācās jauniešu pārītis ap 25-30 gadu vecumā. Viss jau būtu labi, bet reizēm liekās, ka viņi mīlējas neskaitāmas reizes dienā, un tās drausmīgi skaļās skaņas var dzirdēt pat virtuvē gatavojot ēst. No citiem info avotiem izrādās, ka kaimiņiene ir jaunā aktrise, kas redzama latviešu seriālos. ? Seriāliem viņi tiešām netrenējās. ?
Ko jūs man ieteiktu risināt šo situāciju?
Danuta @ 26.01.2024 16:09Noteikti Bojarkina, he. ?
aauuu @ 26.01.2024 17:59
Trokšņošana, vienalga, vai mūzika, vai seksiņa rezultāta, nakts stundās ir sabiedriskās kārtības pārkāpums. Droši vari viņiem to paziņot vai arī vērsties attiecīgajā instancē, ja nesanāk sarunāt un vienoties ar pašiem trokšņu radītājiem. Vispār kutelīga situācija šajā gadījumā:D Bet noteikti aizej pie viņiem un šo pasaki. Tā nedrīkst, ja apkārt ir citi dzīvokļi un skaņas dzirdamas. Nedzīvo viņi vieni paši tajā mājā.
IceCream @ 26.01.2024 17:48
Kakāšana arī, bet visu acu priekšā jau to nedara.
Rudzuzāle @ 26.01.2024 18:20
Akd, Tev arī liekas, ka viņa būtu tas tipāžs? Man reali!! Varetu pat saderēt ??? autore- vai tā ir viņa? ?
Diabolus @ 26.01.2024 18:57
Akul dara. Un kāda kāda jēga dzīvē vispār kaut ko darīt, ja neviens neredz/nedzird? ?
Derisa @ 26.01.2024 20:45Te citas raksta, ka žēl, ka nevar normāli nogrūzties paši savā dzīvoklī. Es nesaprotu, cik skaļam cilvēkam jābūt sex laikā, lai bērni pa nakti mostos? Moš šīm dāmām vnk pietiek tēlot sexa laikā? Es vispār nesaprotu, kapēc jākliedz? Es saprotu elsot, gulta staigā, bet pričom kliegt? To nekad neesmu sapratusi. Ta kā tādas aizkautas ķēves.
žēl, ka tev nav bijis labs sex ☹Derisa @ 26.01.2024 20:45Te citas raksta, ka žēl, ka nevar normāli nogrūzties paši savā dzīvoklī. Es nesaprotu, cik skaļam cilvēkam jābūt sex laikā, lai bērni pa nakti mostos? Moš šīm dāmām vnk pietiek tēlot sexa laikā? Es vispār nesaprotu, kapēc jākliedz? Es saprotu elsot, gulta staigā, bet pričom kliegt? To nekad neesmu sapratusi. Ta kā tādas aizkautas ķēves.
Ireeen @ 26.01.2024 22:53žēl, ka tev nav bijis labs sex ☹
guccibabe @ 26.01.2024 18:31
Jā un menti skriešus būs šurp, jo redz kāds par skaļu nodarbojas ar seksu. ?♀️??
Laikam domā, ka viņiem darīt nav ko.
IceCream @ 26.01.2024 17:51
Manējiem labpatika arī brīvdienās dienas laikā, tieši, kad man bērns mājās.
Kā reiz atceros pirmo reizi, kad viņus sadzirdēju.
18. novembris, mēs sasēduši pie svētku galda, cepetīti griežam un viena sāk gaudot ?
Bet nu vispār traki, ja cilvēki arī savā dzīvoklī nevar kārtīgi pamīlēties.
guccibabe @ 26.01.2024 18:31
Jā un menti skriešus būs šurp, jo redz kāds par skaļu nodarbojas ar seksu. ?♀️??
Laikam domā, ka viņiem darīt nav ko.
akul12 @ 27.01.2024 09:15Domājat, ka jūs ar saviem bērneļiem netraucējat kaimiņus?
Ja jūs dzirdat kaimiņu seksu, tad kaimiņi dzird jūsu bērnus skraidot un bļaujot pa istabu.