attiecībās esam tuvu 10.gadiem. Nav tā, ka līdz šim kāds vīrietis nav simpatizējis, izraisījis tauriņu deju vēderā - robežas nekad nav pārkāptas, maksimums viegls flirts.Gaby Moreno @ 14.01.2024 08:04Cik ilgu laiku esi attiecībās? Ja tikai gadu - divus, kad pēc idejas vēl jābūt rozā briļļu periodam, tad padomā, vai Tev ir jūtas pret esošo partneri. Ja attiecībās esi jau vairākus gadus, tad radusies iekāre ir kaut kādā ziņā likumsakarīgi - rutīna attiecībās utt. Jebkurā gadījumā pasēdi un ar vēsu prātu padomā, vai ir vērts riskēt ar esošajām attiecībām mirkļa iekāres dēļ, vai spēsi dzīvot bez sirdsapziņas pārmetumiem pēc sānsoļa, ja tāds būs? Ja atbilde ir nē, nomaini pasniedzēju.
precīzi, NEKAD, NEKAD es neesmu jūtusi šādu iekāri nepretvienu vīrieti, nekad. Šī sajūta ir neparakstāma vārdos, kā reaģē prāts, ķermenis tikai iedomājoties par viņu.Linduxis @ 14.01.2024 12:00Man vienreiz dzīvē tā ir bijis - konferences stendā, kad pārstāvēju uzņēmumu, pienāca viens apmeklētājs. Nu vnk jutu, ka rauj jumtu nost. Tajā brīdī zināju, ka ja viņš teiktu - ejam, ies ietu. Uz ielas arī nepaskatītos, bet, redz, kaut kas tajā ķīmijā starp cilvēkiem tomēr ir.
elfis @ 14.01.2024 13:43attiecībās esam tuvu 10.gadiem. Nav tā, ka līdz šim kāds vīrietis nav simpatizējis, izraisījis tauriņu deju vēderā - robežas nekad nav pārkāptas, maksimums viegls flirts.
Bet šoreiz, bet šoreiz pat nav vārdu, lai šo sajūtu aprakstītu. Ja skatāmies racionāli nav pat iemesla, lai būtu šādas emocījas, jo vecāks par mani gadus 12 (un man nav 20, bet 30+), neteikšu, ka izskatās pēc Džordžijas Klūnija, bet jā nezinu, kas ir tas kas man vnk jumtu nes nost.
Protams netaisos neko mēģināt virzīt uz citu gūltni, bet atrasties ar viņu vienā telpā man paliek grūti.
Cerams, ka tas vnk pāries tikpat strauji cik sākās.
SarmaD @ 14.01.2024 15:08Bet vispār šis ir labs piemērs tam, ko foruma džeki sludina, ka tādi vīrieši, kuri visādi iztaisās sievietes labā ar laiku apniks un sāks skatīties citā virzienā. Vispār tāds maitas gājiens, nevis nofiksēt ka ir kaut kāda simpātija pret svešu vīrieti un tad attiecīgi secināt ka kaut kas nav kārtībā ar esošajām attiecībām pašas uztverē, bet apzelēt scenāriju, rakstīt forumā, fantazēt un sapņot, nevis mainīt pasniedzēju.
akul12 @ 14.01.2024 15:15
Sieviešu daba, kuru šeit forumā mēģina noliegt.
topG rauj jumtu nost un vienalga kāds naudas maks, raksturs vai statuss. Skries pakaļ ar basām kājām pa sniegu.
Bet simpi spēj tik izpildīties sievietes priekšā... ja kaut kad paklups, tā sievietei rezerves variants.
Diabolus @ 14.01.2024 15:51
Angļu valodas pasniedzēji tagad arī skaitās topG? ??