Klasika....

Reitings 59
Reģ: 10.01.2024
Draudzene palūdza izdzēst no mana fb draugu saraksta divas sievietes, ar kurām man nekas nekad nav bijis.. principā piekritu, savukārt palūdzu viņai izdzēst kolēģi ar kuru ir bijušas intīmas attiecības. Atteica un sarīkoja scēnu kuras laikā tika atrasti iemesli, kāpēc man pieprasījums ir nepamatots. Noriju mīļā miera labad. Jautājums: kas es esmu? 😕
10.01.2024 01:35 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Nesaprasts. @ 12.01.2024 08:28
jo kauns ka gulējusi ar precētu vīrieti.

Viņš jau bija precējies?
12.01.2024 08:29 |

Reitings 2481
Reģ: 11.04.2023
jo kauns ka gulējusi ar precētu vīrieti.

Šādu apgalvojumu dikti apšaubītu 😁
Sievietēm noteiktā vecumā must have romāns.
12.01.2024 08:39 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Neuzskatu, ka beidzot attiecības, kurās nav bērnu, ir jābūt kaut kādiem saskares punktiem.

Bet diemžēl mēdz būt un ne retums, mans vidusskolas kalases biedrs ir mans ex, ar kuru bija tīra šķiršanās, viņš man ir FB un IG listēs, es viņu satieku klases salidojumos, man tā kā tgd pēc šādas loģikas nedoties uz salidojumiem, vai rakatīt viņam, zini, myb tu nenāc uz salidojumu, jo es tur būšu.😁 un tādu gadījumu ir daudz. Loģika johaidī.
tas kolēģis NAV nekāds ex! Viņš ir precējies. Ieguvis uzticību un izmantojis izdevību.

ir negodīgi ja vienam no partneriem ir backaps, bet otrs tos ir likvidējis! Bet jā, tā ir klasika... Sievietes bieži izmanto tādus enerģijas avotus.

Es domāju, tas bija kinda abpusēji, nav tā ka viņa to negribēja.Ex normālos gadījumos nav back up, tā vai nu ir slēgta nodaļa vai atkritumi, un tas nav "enerģijas avots", ir diezgan jocīgi dzēst ārā piemēram klasesbeidru, jo viņš ir bijušais. Bet tavā gadījuma soc.mediju draugs gan jau nav tas par, ko tev jāstraucas, tas, ka cilvēks tur ir sarakstā, ir nenozīmīgi, šajā gadījumā, bet ka ir kontakts ārpus darba pienākumiem. Jā nu tu jautāji, kas tu esi šajā situācijā, esi back up variants, jo ar plānu A nesanāca.
12.01.2024 10:53 |

Reitings 3512
Bet diemžēl mēdz būt un ne retums, mans vidusskolas kalases biedrs ir mans ex, ar kuru bija tīra šķiršanās, viņš man ir FB un IG listēs, es viņu satieku klases salidojumos, man tā kā tgd pēc šādas loģikas nedoties uz salidojumiem, vai rakatīt viņam, zini, myb tu nenāc uz salidojumu, jo es tur būšu.😁 un tādu gadījumu ir daudz. Loģika johaidī.

Es nerunāju par salidojumiem un būšanu IG un FB listā. Es runāju par situāciju kā autora draudzenei, kura uztur komunikāciju, tiekas, kafijo utt. Nav tā normāla prakse čomoties un uzturēt intensīvu komunikāciju ar savu eksi esot citās attiecībās, pie tam, ja vel atklājies, ka viņa ir gulējusi ar viņu kamēr precēts. Autora vietā es padomātu vai ir vērts tērēt laiku ar šādu sievieti, jo arī laulība viņai nav šķērslis seksam. Nedomāju, ka pašas laulība arī būtu.
12.01.2024 10:55 |

Reitings 59
SarmaD @ 12.01.2024 08:29

Viņš jau bija precējies?
Jā, ļoti ilgi un "laimīgi"!
12.01.2024 11:15 |

Reitings 59
Andie @ 12.01.2024 10:53

Bet diemžēl mēdz būt un ne retums, mans vidusskolas kalases biedrs ir mans ex, ar kuru bija tīra šķiršanās, viņš man ir FB un IG listēs, es viņu satieku klases salidojumos, man tā kā tgd pēc šādas loģikas nedoties uz salidojumiem, vai rakatīt viņam, zini, myb tu nenāc uz salidojumu, jo es tur būšu.? un tādu gadījumu ir daudz. Loģika johaidī.
Es domāju, tas bija kinda abpusēji, nav tā ka viņa to negribēja.Ex normālos gadījumos nav back up, tā vai nu ir slēgta nodaļa vai atkritumi, un tas nav "enerģijas avots", ir diezgan jocīgi dzēst ārā piemēram klasesbeidru, jo viņš ir bijušais. Bet tavā gadījuma soc.mediju draugs gan jau nav tas par, ko tev jāstraucas, tas, ka cilvēks tur ir sarakstā, ir nenozīmīgi, šajā gadījumā, bet ka ir kontakts ārpus darba pienākumiem. Jā nu tu jautāji, kas tu esi šajā situācijā, esi back up variants, jo ar plānu A nesanāca.
jā. Esmu plāns B. Ļoti daudz lietu uz to norāda.
12.01.2024 11:18 |

Reitings 1642
Reģ: 19.05.2016
Prasīt otram dzēst cilvēkus no socportāliem ir psihopātiski. Ja Tu esi tik nepārliecināts/a par sevi, Tu man neesi vajadzīgs.
12.01.2024 15:08 |

Reitings 2481
Jupiter @ 12.01.2024 15:08
Prasīt otram dzēst cilvēkus no socportāliem ir psihopātiski. Ja Tu esi tik nepārliecināts/a par sevi, Tu man neesi vajadzīgs.

Psihopātiski ir turēt soc tīklos simpus un bijušos un dēļ lohiem čakarēt esošās attiecības. 😁
12.01.2024 17:48 |

10 gadi
Reitings 3559
akul12 @ 12.01.2024 17:48

Psihopātiski ir turēt soc tīklos simpus un bijušos un dēļ lohiem čakarēt esošās attiecības. ?

Tad tā kā pēc tavas loģikas soc.tīklos nevarētu būt pretēja dzimuma cilvēki friends/folower listē?
Kas tā kā nav radinieki un tā.
12.01.2024 17:57 |

Reitings 3512
Tas ir vienkārši dirsā cik dažām tas draugu listē esošais eksis ir svētāks par nevainību. Nu nevar izdzēst, taisīs drāmas, zvērēs nez ko, ka tik neizlido no follow lista. 😅😅
Autora vietā es to veceni pasūtītu dirst, pirms tam savāktu materiālu kur viņa atzīstas ka ar to precēto džeku ir gulējusi un nosūtītu sievai. Lai čakarē smadzenes visi trīs savā starpā. 😀
12.01.2024 19:21 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Tu jau pats zini, kas tu esi. Ja jāpasaka skaļi, jā, tu esi lohs. Un tava draudzene visdrīzāk turpina tevi krāpt.
12.01.2024 19:35 |

Reitings 1184
Reģ: 13.12.2023
Andie @ 12.01.2024 17:57

Tad tā kā pēc tavas loģikas soc.tīklos nevarētu būt pretēja dzimuma cilvēki friends/folower listē?

1) kāpēc tu uzreiz iebrauc pārspīlējumos? Bijušais klasesbiedrs, kuru satiec reizi piecos gados vs kolēģis, ar kuru tā starp citu mēdz padrāzties, nav viens un tas pats??
2) vai tiešām tā ir problēma, kuras dēļ labāk šķirties, nevis vnk izdzēst, ja otram tas liek justies neērti?
3) tu tiešām, liekot roku uz sirds, justos forši, ja tavam vīram/draugam būtu bijis sekss ar kolēģīti un viņš taisītu scēnas, ja palūgtu viņu unfriendot?? Tas tev neliktos aizdomīgi?
12.01.2024 19:59 |

Reitings 2481
Andie @ 12.01.2024 17:57

Iespējams dažai tā vajadzētu darīt, jo galīgi neizprot robežas.
12.01.2024 21:27 |

10 gadi
Reitings 3559
3) tu tiešām, liekot roku uz sirds, justos forši, ja tavam vīram/draugam būtu bijis sekss ar kolēģīti un viņš taisītu scēnas, ja palūgtu viņu unfriendot?? Tas tev neliktos aizdomīgi?

Godīgi sakot, es nemaz neko nelūgtu, ja situācija būtu apvērsta, godīgi, es jau pirmkārt ar šādu cilvēku vnk ceļus nekrustotu, jo side piece un krāpēji nemainās. Dāmai totāli bija zināms, ka ir ģimene bet, nē, tas nav pamats, nelekt gultā.😁Autora gadījumā tas ir mega skaidrs, ka viņš ir plāns B.
12.01.2024 22:50 |

Reitings 841
Reģ: 29.04.2021
Nesaprasts. @ 10.01.2024 01:35
Draudzene palūdza izdzēst no mana fb draugu saraksta divas sievietes, ar kurām man nekas nekad nav bijis.. principā piekritu, savukārt palūdzu viņai izdzēst kolēģi ar kuru ir bijušas intīmas attiecības. Atteica un sarīkoja scēnu kuras laikā tika atrasti iemesli, kāpēc man pieprasījums ir nepamatots. Noriju mīļā miera labad. Jautājums: kas es esmu? ?

Pēc pieredzes saku ka ja cilvēks nevar izdzēst kādu cilvēku no Facebook un vēl taisa greizsirdības scēnas ar tevi , tad visticamāk pats arī krāpj un ir neuzticīgs. Mans bijušam arī bija šāda sieviete , ar kuru viņam bija bijušas attiecības un visu mūsu attiecību laiku viņš turpināja ar viņu čatot , stāstīja man ka viņa ir tā , kas uzbāžas , kad prasīju , lai tad nobloķē , atrada miljons iemeslu , kāpēc to nedarīt . Beigās protams izrādījās ka viņš ir tas , kas nespēj viņu aizmirst un turpināja uzturēt sakarus , pat tikties ar viņu man aiz muguras .
13.01.2024 22:10 |

Reitings 2481
queen2820 @ 13.01.2024 22:10

Pēc pieredzes saku ka ja cilvēks nevar izdzēst kādu cilvēku no Facebook un vēl taisa greizsirdības scēnas ar tevi , tad visticamāk pats arī krāpj un ir neuzticīgs. Mans bijušam arī bija šāda sieviete , ar kuru viņam bija bijušas attiecības un visu mūsu attiecību laiku viņš turpināja ar viņu čatot , stāstīja man ka viņa ir tā , kas uzbāžas , kad prasīju , lai tad nobloķē , atrada miljons iemeslu , kāpēc to nedarīt . Beigās protams izrādījās ka viņš ir tas , kas nespēj viņu aizmirst un turpināja uzturēt sakarus , pat tikties ar viņu man aiz muguras .

Tieši tā, bijušo drauģeļu turēšana soc. tīklos nav tik nevainīga, kā to te grib pasniegt.
14.01.2024 09:42 |

Reitings 59
Atgriežoties šajā sadaļā daru zināmu ka izbeidzu attiecības ar augstākminēto sievieti. Pēdējā laikā bija daudz neatbildētu jautājumu un aizdomīgu darbību, pēkšņas izmaiņas uzvedībā, manu nepilnību izcelšana, daudz jaunu frāžu leksikā, klaja necieņas izrādīšana, intimitātes zudums, utt. Esmu gandrīz drošs ka tiek apstrādāta. Kaut, diemžēl, tādu tiešu pierādījumu nav, esmu pārliecināts ka aiz muguras kaut kas notiek. Eh, labprāt nodotu šo info tā kolēģa sievai.... Paanalizējot bildes fb, izskatās ka viņa to savu vīru mīl. Un ja ņem vērā ka ir sabiedrībā augsti stāvoša un ietekmīga persona, gan viņas vīram, gan manai bijušajai klātos plāni... 😂 Bet sajūta vienalga draņķīga, kaut kur esmu aizrāvies un pazaudējis pašcieņu.
25.02.2024 15:27 |

Reitings 235
Reģ: 04.12.2023
Malacis! Nav ko ļaut kāpt sev uz galvas, lai tas mīlas trīsstūris tur ņemas savā nodabā. Gan jau satiksi foršu meiteni, kas būs uzticīga,un kam nebūsi tikai kā backup variants.
Tas ir vienkārši dirsā cik dažām tas draugu listē esošais eksis ir svētāks par nevainību. Nu nevar izdzēst, taisīs drāmas, zvērēs nez ko, ka tik neizlido no follow lista

+100
25.02.2024 16:33 |

Reitings 59
Sisja @ 25.02.2024 16:33
Malacis! Nav ko ļaut kāpt sev uz galvas, lai tas mīlas trīsstūris tur ņemas savā nodabā. Gan jau satiksi foršu meiteni, kas būs uzticīga,un kam nebūsi tikai kā backup variants.
+100
vīriešiem - empātiem ir raksturīgi ļaut sev kāpt uz galvas. Mēs regulāri iemīlamies ilūzijās un maskās, bet kad tās krīt, ir jau par vēlu. Tad sākas mokošs process, kurā tu lauz sevi un meklē attaisnojumus situācijai. Līdz bridim kad vesalais saprāts tomēr ņem virsroku...👌 Kā arī, šis forums tomēr bija noderīgs. 😂
27.02.2024 11:03 |

Reitings 159
Reģ: 29.11.2023
Ja tā skaitās klasika, tad man ir ļoti žēl tavas mīlas dzīves.
27.02.2024 12:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits