Nesaprasts. @ 12.01.2024 08:28jo kauns ka gulējusi ar precētu vīrieti.
jo kauns ka gulējusi ar precētu vīrieti.
Neuzskatu, ka beidzot attiecības, kurās nav bērnu, ir jābūt kaut kādiem saskares punktiem.
tas kolēģis NAV nekāds ex! Viņš ir precējies. Ieguvis uzticību un izmantojis izdevību.
ir negodīgi ja vienam no partneriem ir backaps, bet otrs tos ir likvidējis! Bet jā, tā ir klasika... Sievietes bieži izmanto tādus enerģijas avotus.
Bet diemžēl mēdz būt un ne retums, mans vidusskolas kalases biedrs ir mans ex, ar kuru bija tīra šķiršanās, viņš man ir FB un IG listēs, es viņu satieku klases salidojumos, man tā kā tgd pēc šādas loģikas nedoties uz salidojumiem, vai rakatīt viņam, zini, myb tu nenāc uz salidojumu, jo es tur būšu.😁 un tādu gadījumu ir daudz. Loģika johaidī.
Jā, ļoti ilgi un "laimīgi"!SarmaD @ 12.01.2024 08:29
Viņš jau bija precējies?
jā. Esmu plāns B. Ļoti daudz lietu uz to norāda.Andie @ 12.01.2024 10:53
Bet diemžēl mēdz būt un ne retums, mans vidusskolas kalases biedrs ir mans ex, ar kuru bija tīra šķiršanās, viņš man ir FB un IG listēs, es viņu satieku klases salidojumos, man tā kā tgd pēc šādas loģikas nedoties uz salidojumiem, vai rakatīt viņam, zini, myb tu nenāc uz salidojumu, jo es tur būšu.? un tādu gadījumu ir daudz. Loģika johaidī.
Es domāju, tas bija kinda abpusēji, nav tā ka viņa to negribēja.Ex normālos gadījumos nav back up, tā vai nu ir slēgta nodaļa vai atkritumi, un tas nav "enerģijas avots", ir diezgan jocīgi dzēst ārā piemēram klasesbeidru, jo viņš ir bijušais. Bet tavā gadījuma soc.mediju draugs gan jau nav tas par, ko tev jāstraucas, tas, ka cilvēks tur ir sarakstā, ir nenozīmīgi, šajā gadījumā, bet ka ir kontakts ārpus darba pienākumiem. Jā nu tu jautāji, kas tu esi šajā situācijā, esi back up variants, jo ar plānu A nesanāca.
Jupiter @ 12.01.2024 15:08Prasīt otram dzēst cilvēkus no socportāliem ir psihopātiski. Ja Tu esi tik nepārliecināts/a par sevi, Tu man neesi vajadzīgs.
akul12 @ 12.01.2024 17:48
Psihopātiski ir turēt soc tīklos simpus un bijušos un dēļ lohiem čakarēt esošās attiecības. ?
Andie @ 12.01.2024 17:57
Tad tā kā pēc tavas loģikas soc.tīklos nevarētu būt pretēja dzimuma cilvēki friends/folower listē?
Kas tā kā nav radinieki un tā.
Andie @ 12.01.2024 17:57
Tad tā kā pēc tavas loģikas soc.tīklos nevarētu būt pretēja dzimuma cilvēki friends/folower listē?
Kas tā kā nav radinieki un tā.
3) tu tiešām, liekot roku uz sirds, justos forši, ja tavam vīram/draugam būtu bijis sekss ar kolēģīti un viņš taisītu scēnas, ja palūgtu viņu unfriendot?? Tas tev neliktos aizdomīgi?
Nesaprasts. @ 10.01.2024 01:35Draudzene palūdza izdzēst no mana fb draugu saraksta divas sievietes, ar kurām man nekas nekad nav bijis.. principā piekritu, savukārt palūdzu viņai izdzēst kolēģi ar kuru ir bijušas intīmas attiecības. Atteica un sarīkoja scēnu kuras laikā tika atrasti iemesli, kāpēc man pieprasījums ir nepamatots. Noriju mīļā miera labad. Jautājums: kas es esmu? ?
queen2820 @ 13.01.2024 22:10
Pēc pieredzes saku ka ja cilvēks nevar izdzēst kādu cilvēku no Facebook un vēl taisa greizsirdības scēnas ar tevi , tad visticamāk pats arī krāpj un ir neuzticīgs. Mans bijušam arī bija šāda sieviete , ar kuru viņam bija bijušas attiecības un visu mūsu attiecību laiku viņš turpināja ar viņu čatot , stāstīja man ka viņa ir tā , kas uzbāžas , kad prasīju , lai tad nobloķē , atrada miljons iemeslu , kāpēc to nedarīt . Beigās protams izrādījās ka viņš ir tas , kas nespēj viņu aizmirst un turpināja uzturēt sakarus , pat tikties ar viņu man aiz muguras .
Tas ir vienkārši dirsā cik dažām tas draugu listē esošais eksis ir svētāks par nevainību. Nu nevar izdzēst, taisīs drāmas, zvērēs nez ko, ka tik neizlido no follow lista
vīriešiem - empātiem ir raksturīgi ļaut sev kāpt uz galvas. Mēs regulāri iemīlamies ilūzijās un maskās, bet kad tās krīt, ir jau par vēlu. Tad sākas mokošs process, kurā tu lauz sevi un meklē attaisnojumus situācijai. Līdz bridim kad vesalais saprāts tomēr ņem virsroku...👌 Kā arī, šis forums tomēr bija noderīgs. 😂Sisja @ 25.02.2024 16:33Malacis! Nav ko ļaut kāpt sev uz galvas, lai tas mīlas trīsstūris tur ņemas savā nodabā. Gan jau satiksi foršu meiteni, kas būs uzticīga,un kam nebūsi tikai kā backup variants.
+100