es jau vairāk nelielu klāt mammas apakšveļa..kad pavasarī atklāju ka man patīk apakšveļa...dabūju dažus mammas "veco "C izmēra krūšturi, un 2vas biksītes bet diemžēl C izmērs ir pa lielu B kautiņā:( B kausiņš labākas vai pat A... lienu klāt tik pie paketēm...(pa ko rājas ka pa bieži dažreiz lietoju)Helita @ 06.01.2024 21:10Matīsiņ, noliec mammas apakšveļu atpakaļ atvilktnē!
Matisss @ 06.01.2024 21:37es jau vairāk nelielu klāt mammas apakšveļa..kad pavasarī atklāju ka man patīk apakšveļa...dabūju dažus mammas "veco "C izmēra krūšturi, un 2vas biksītes bet diemžēl C izmērs ir pa lielu B kautiņā:( B kausiņš labākas vai pat A... lienu klāt tik pie paketēm...(pa ko rājas ka pa bieži dažreiz lietoju)
RRebekkka @ 06.01.2024 22:35
Tu nespēj pats sev paketes nopirkt ? Kāpēc pie mammas paketēm jālien? Un cita cilvēka apakšveļu lietot vispār ir pretīgi, neviena sieviete tā nedara.
man ir ļoti liels kauns pašam pirkt paketes, bet 3 reizes esmu pircis "ar trīcošām kājām "ziņu ka nedrīkst vilkt cita cilvēka apakšveļuRRebekkka @ 06.01.2024 22:35
Tu nespēj pats sev paketes nopirkt ? Kāpēc pie mammas paketēm jālien? Un cita cilvēka apakšveļu lietot vispār ir pretīgi, neviena sieviete tā nedara.
Matisss @ 07.01.2024 08:13man ir ļoti liels kauns pašam pirkt paketes, bet 3 reizes esmu pircis "ar trīcošām kājām "ziņu ka nedrīkst vilkt cita cilvēka apakšveļu
naudu nevajag ziedot, es jau nerorizēju mammu ar to...Diabolus @ 07.01.2024 09:37Kur var tev noziedot naudu, lai vienreiz beidz terorizēt mammu?
pa stringiem es tev varētu pat ļoti piekrist it īpaši vasarā kad ir karsti it ļoti ērti un komfortabli staigāt:)Jauns profils. @ 06.01.2024 22:09Man nepiesaista tie bokseršorti, uzskatu, ka tie ir tomēr domāti vīriešiem. Ikdienā nēsāju stringus. Daudzas saka, ka ir neērti, man šķiet ērti, brīvi. Un neizspiežas caur apspīlētu apģērbu.
man sagādā komfortu jebkurās sieviešu biksītes (kurās var ielikt paketi)un karstā laikā dodu priekšroku stringiem,liekas ērtāki un nesvīst tik daudz, vismaz man tā liekas:)Ketty28 @ 07.01.2024 09:59Katrai sievietei ir savas personiskās preferences attiecībā uz apakšveļu. Bokseršortiņi var būt ērti un funkcionāli, stringi sniedzot vairāk izvēles brīvības un vieglumu. Tas pilnībā ir atkarīgs no tava ērtuma un stilīguma vēlmēm. Svarīgi ir izvēlēties to, kas tev personiski sagādā prieku un ērtības.
vai tad šajā karstajā laikā nav patīkamāk ar stringu biksītēm?? Vai tad mazāk nesvīst ka striķītis ir tikai?😁Ytarty @ 25.05.2024 10:37Šajā karstumā pa māju staigāju vīriešu boxerčortos, tumši zilos ar baltām pumpiņām? Riktīgi ērti. 2 izm lielāki kā man vaig. Ne spiež, ne berž, ne pie miesas pielīp. Laba, kvalitatīva kokvilna. Iesaku? Dāmas, paprovējiet vīriešu čortus. Kreklus tak ar velkat?!?
Matisss @ 25.05.2024 10:01Dāmas kāpēc jūsu (sieviešu) biksītes ir daudz maigākas no maigaka auduma taisītas un daudz labāk pieguļošākas nekā vīriešu apenes?
sieviešu bokserširtiņi jā tiešām mīksti un pieguļošiDžinga @ 25.05.2024 11:28
Kāda vēl maigāka auduma, man liekas bokseršorti ir super mīksti un staipīgi, bet sievietēm visur mēģina iesmērēt kaut kādas cietas mežģīnes. :D
Ytarty @ 25.05.2024 10:37Šajā karstumā pa māju staigāju vīriešu boxerčortos, tumši zilos ar baltām pumpiņām? Riktīgi ērti. 2 izm lielāki kā man vaig. Ne spiež, ne berž, ne pie miesas pielīp. Laba, kvalitatīva kokvilna. Iesaku? Dāmas, paprovējiet vīriešu čortus. Kreklus tak ar velkat?!?
Matisss @ 25.05.2024 10:56vai tad šajā karstajā laikā nav patīkamāk ar stringu biksītēm?? Vai tad mazāk nesvīst ka striķītis ir tikai??