jautājums ir tekstā.SarmaD @ 03.01.2024 13:13Cool story bro.
Kāds jautājums?
Tu laikam izolē visus psihiski un garīgi slimos cilvēkus no sevis, ja tā raksti! Gan jau fiziski nepilnvērtīgos arī.Jauns profils. @ 03.01.2024 13:57Kas tev par daļu? Strādā ar sevi, pilnveido sevi, iemācies, apgūsti ko jaunu un mazāk redzēsi negatīvo apkārt. Cik saprotu, neesi arī ārste, lai noteiktu cilvēkiem diagnozes.
starp citu, šādas tēmas ir tavas TOP tēmas, spriežot pēc komentāriem diskusijās. Vai tik te nav ieklīdusi kāda, kurai ir nepieciešama palīdzība… agresija, depresija- kādēļ tev tik tuvas?Jauns profils. @ 03.01.2024 13:57Kas tev par daļu? Strādā ar sevi, pilnveido sevi, iemācies, apgūsti ko jaunu un mazāk redzēsi negatīvo apkārt. Cik saprotu, neesi arī ārste, lai noteiktu cilvēkiem diagnozes.
Vārdotāja @ 03.01.2024 15:12starp citu, šādas tēmas ir tavas TOP tēmas, spriežot pēc komentāriem diskusijās. Vai tik te nav ieklīdusi kāda, kurai ir nepieciešama palīdzība… agresija, depresija- kādēļ tev tik tuvas?
Vārdotāja @ 03.01.2024 15:11Tu laikam izolē visus psihiski un garīgi slimos cilvēkus no sevis, ja tā raksti! Gan jau fiziski nepilnvērtīgos arī.
Vot tas ir intelekts?
Jesus, ir cilvēki, kam ar tādiem interesantiem ir jāsaskarās… es tač ar nevienam neuzstādu diagnozes. Tikai jautāju vai kādam ir pieredze.Jauns profils. @ 03.01.2024 16:57
Nē, es neizolēju viņus, es vienkārši nejaucos viņu dzīvē. Kas man par daļu, kam viņi melo un kam nē. Un es nenosaku viņiem diagnozes, jo es strādāju par kinoloģi, nevis par psihiatru.
Un tas, ka es izsakos kādā tēmā, nenozīmē, ka man ir tāda pati problēma kā tēmas autoram. Es varu runāt par olīvēm, lai gan es viņas neēdu. Tas neko nenozīmē.
priekš kam tev vispār te nākt? Action pietrūkst dzīvītē?Jauns profils. @ 03.01.2024 16:54
Es jau nojautu, ka tas būs vienīgais, ko varēsi man pateikt pretī. ? Lieta tāda, ka vakar, kad šeit piereģistrējos, tad tās bija vienīgās jaunās tēmas šeit. Tēmās par aprunāšanu es neiesaistos, tāpēc atlika tikai tās tēmas, kuras bija vakar par attiecībām, agresiju utt.