Uzstāj uz sava, pasaki, ka diemžēl tu neesi vainīga, ka viņam nav hobiju un netaisies tāpēc nolaisties un sēdēt tikai mājās uz dīvāna.
Sliktais tonis??? Sliktais tonis ir knapi iepazītam cilvēkam sākt komandēt, ko drīkst vai nedrīkst darīt. Šis nav gadījums, kad es mēģināšu atrast kompromisu, šis būs "mums nav pa ceļam" gadījums.Redzamais vārds @ 30.12.2023 19:46
Es uzskatu, ka šis ir sliktais tonis attiecībās šajā formātā teikt, tas var izraisīt domstarpības un apvainošanos.neuzskatu,ka otrā galējība jābūt sedet mājas uz divaniņa. Tā vietā es rekomendētu, atrast pārim kopīgus hobijus,vienalga vai tās ir pastaigas katru vakaru vai brīvdienās. Tā var būt puzles likšana kopā, nu pāriem ir daudz opciju kopīgiem hobijiem. Tikai vajag atrast laiku kopā un izdomāt un tad realizēt savas idejas.
Jupiter @ 30.12.2023 19:53Sliktais tonis??? Sliktais tonis ir knapi iepazītam cilvēkam sākt komandēt, ko drīkst vai nedrīkst darīt. Šis nav gadījums, kad es mēģināšu atrast kompromisu, šis būs "mums nav pa ceļam" gadījums.
Seriāli ir sliņķiem un amēbam! Kops kura laika tas ir hobijs??😀Stefania @ 30.12.2023 18:29
Vai tad seriāli, filmas, videospēles nav hobiji? Hobijs tak nenozīmē, ka obligāti jāiet laukā no mājas un jākomunicē ar cilvēkiem. Ja viņa hobijs būtu skatīties seriālus, tad viņš nemaz neprasītu viņai pamest savus, jo, kamēr viņa dejotu, viņš skatītos savus seriālus un būtu pilnīgi apmierināts par to, ka var pavadīt laiku viens pats ar savu hobiju
Tas nozīmē ka pilnīgi tukšs pauris,nekas neinteresē .Redzamais vārds @ 30.12.2023 19:52Problēma pašā saknē ir tā, ka vīrietim nav sava nodarbošanās arpuss darba vietas. Vai arī ir, bet viņš, to ir gatavs upurēt autores dēļ. Tur ir jāvienojas par katram atsevišķo laika pavadīšanu un laiku kopīgiem hobijiem. Ja vīrietis vēlas sievieti, kurai viss brīvais laiks ir brīvs bez savas nišas, tad jāmeklē tādu sievieti un , kura būs bez n-tajiem paziņām, vīriešiem. Tādas sievietes ir daudz, kas būs gatavas visu savu brīvo laiku veltīt puisim.?
Kalnos @ 30.12.2023 18:22Hobija neesamība ir pilnīgs un absolūts ne! Ciest nevaru ja intereses tikai tv,seriāli un internets !
Tā tas ir ..pilnīgi tukši bēniņi?Sisja @ 30.12.2023 21:22
Tad jau te vismaz puse forumietes ir nekam nederīgas, jo lielai daļai jauno sieviešu ir tieši šādi paradumi.