law7 @ 30.12.2023 11:03Vai tu vīrieti izvēlies tikai pēc vecuma? Esmu jau forumā rakstījusi, ka manu draudzeņu lokā vislabākā sijāšanas metode ir izrādījusies izvēlēties tos, kuri raksta bez būtiskām kļūdām latviešu valodā un neraksta nekādas jēlības. Turklāt tādam vīrietim nav obligāti jābūt īpaši atraktīvam virtuālajos tekstos. Vīrieši, kuri ir inteliģenti, labi izglītoti, automātiski nav atraktīvi rakstnieki, taču, satiekot dzīvē, izrādās patīkami un interesanti sarunu biedri.
law7 @ 30.12.2023 11:11Vēl iepazīšanās aplikāciju nianse esot tā, ka lielākas iespējas iepazīties ir populārākajā vietnē, jo viena daļa cilvēku, it sevišķi tie, kuri ir gana pievilcīgi pretējam dzimumam, neuzskata par vajadzīgu papildus reģistrēties kādā mazāk populārā vietnē. Badoo, cik zinu, nav populārākā.
Turklāt, ja tavi izvēlētie vīrieši izskatās, ka neder, varbūt jāmēģina ar citiem. Ja tev derīgi likās vien 3% vīriešu, varbūt viņiem ir ļoti liela piekrišana arī no citām?
Lāšuks. @ 30.12.2023 11:18
Starp tiem 270, kuri man uzspieda sirsniņas, bija arī 18-22 gadīgi. Tiem automātiski nespiedu pretī sirsniņas, pat ja likās simpātiski, jo man ir 25 gadi. Protams, skatījos pēc izskata, kuri ir manā gaumē un vai viņu profila apraksts ir sakarīgs. Tur bija tādi "ja māki uztīt, tad raksti man", "patusēšana 5dienā vecrīgā vienmēr ir laba izvēle" utmldz. Tādiem arī uzreiz nespiedu sirsniņas.
Ijaa @ 30.12.2023 11:22Kā ar to 30 gadīgo, kurš atzinās mīlestībā otrajā dienā? :D
5 no viņiem iesāka sarunu visi kā viens "Hey, ko dari, kas jauns, kā iet?" Tik garlaicīgi, mēs pat neesam pazīstami, tāpēc kāda Tev nozīme kā man iet un kas man jauns, ja Tu par manu dzīvi neko nezini. Atbildēju, paprasīju pretī kā iet, viņi pateica "norm, ir ok, visādi", ar to saruna beidzās
akul12 @ 30.12.2023 12:08Vai interesantiem 25 gadus veciem jauniešiem jāsēž badoo? Ja dzīve tā kūsā, iepazīties var kaut vai lecot Siguldā ar gumijām.
Pašas esat garlaicīgas, bet gaidat, ka vīrieši jūs izklaidēs.
akul12 @ 30.12.2023 12:08Vai interesantiem 25 gadus veciem jauniešiem jāsēž badoo? Ja dzīve tā kūsā, iepazīties var kaut vai lecot Siguldā ar gumijām.
Pašas esat garlaicīgas, bet gaidat, ka vīrieši jūs izklaidēs.
John_Deo @ 30.12.2023 12:05Ja piemēram tev nav ārpus standarta bildes kā piemēram: tualetes selfijs, bilde ar vīna glāzi vai bilde ar ziedu pušķi, pieņemot, ka profila aprakstā arī nav vairāk par dažiem teikumiem, sagaidīt, kaut ko ekstra ordināru maza cerība. Turklāt tie 8 no 270 patīk lielai daļai sieviešu, līdz ar ko viņiem ir liela izvēle un nav īpaši nekādas velmēs veikt pat nelielāko piepūli, radot pirmās ziņas šedevrus. Šeit iepriekš bija padoms par gramatiski pareizu rakstību, kas noteikti ir labs un jēlību neesamību. Autore varētu iedot konkrētus piemērus, kā būtu interesanti jāiesāk sarakste.
Lāšuks. @ 30.12.2023 12:12
Man daudz darba, neiznāk iepazīties klātienē laika trūkuma dēļ, tāpēc piereģistrējos tur intereses pēc un nejau ar cerību, ka tur atradīšu vīru. Vienkārši lai iepazītos. Kāda tev problēma? ?
SarmaD @ 30.12.2023 12:12
Vīrietim jāaplido sieviete, jāpiesaista uzmanība. Nekā neparasta, pilnīgi normāls lomu sadalijums.
Ijaa @ 30.12.2023 11:28A kas tevi vizuālajā ziņā atbaida vīriešos? Neesi pārāk izvēlīga?
Sisja @ 30.12.2023 11:42
Mazliet šis uzjautrina par to garlaicīgo sarakstes iesākšanu, ko tieši tu gribi, lai kādus memuārus viņi rakstītu, pati taču saki, ka sveši cilvēki, ja tu rakstītu pirmā, tu varētu uzrakstīt ko sakarīgāku par kā iet, vai pliku smaidiņu? Pirmā vēstule ir tikai, lai vispār pievērstu uzmanību, tur nav jāmeklē nez kāda dzīves jēga. Pati jau arī atbildēji pretī tieši tāpat, jeb pilnīgi neieinteresēti, kādu sarunas turpinājumu tur var sagaidīt.
Lāšuks. @ 30.12.2023 12:28
Taukaini, nekopti mati, dzelteni zobi, netīri nagi, netīrs, negludināts apģērbs, nekopta bārda(ja tāda ir), pirsingi degunā, lūpā, mēlē, uzacīs un kur tik vēl nē, tuneļi, viss ķermenis tetovējumos, it īpaši uz sejas, lakoti nagi, liekais svars. Nav par izskatu, bet nepatīk vēl smēķētāji un tie, kuri katru piektdienu tusē un dzer. Badoo ir arī uzreiz aprakstā atzīmēts par smēķēšanu un alkohola lietošanas biežumu.