Luusis @ 25.12.2023 17:1120+ ir.
Elīzīte12345 @ 25.12.2023 21:32
Vismaz kāda, kas uzdrošinās atklāt to, ko visas pārējās zina, bet negrib atzīt. Cepums no manis!
P.S. Tikai kāpēc vēl pārgulēji ar viņu?
Ekhoo @ 25.12.2023 12:26Nu ja tev ir 1.70, nelien pie garajām, pilns ar 1.50-1.60 garām meitenēm.
Uztaisa problēmu uz līdzenas vietas.
Es personīgi nevarētu būt kopā ar vīrieti kurš ir īsāks un es garāka/lielāka.
Bet ir kam tas vienalga un dzīvo nost.
Angelette @ 25.12.2023 14:12Biju uz randiņu ar īsa auguma vīrieti, jau ejot uz tikšanos pretī viņam, pamanīju viņa īso garumu, tas bija tas pirmais iespaids, kurš nevisai patika tā teikt..
Es pati esmu salīdzinoši īsa auguma, bet blakus viņam jutos liela un gara, kaut bijām viena garuma. Pat aizdomājos, ka nevarēšu vilkt apavus uz papēža, lai tikai nebūtu garāka par viņu.. Un lieki piebilst, ka arī mantība bija maza un mīlēšanās nekādas sajūtas nesniedza, gaidīju, kad pabeigs.. Man tomēr patīk vīrieši gari un stalti, garumā 1.85cm!
Angelette @ 25.12.2023 23:53
Paldies. Iepazināmies internetā. Bildēs jau redzēju, ka nav no garajiem, bet nu labi, pievēru acis, jo sarakstoties iepatikās kā cilvēks. Tāpēc gāju satikties, bija savstarpēja ķīmija, tādēļ nonācām līdz kam vairāk. Vēlāk sapratām, ka dzīves redzējums nesakrīt un pārstājām kontaktēties. Šo randiņu periodā trigeroja mani īsais garums. Es to īsti nevarēju pieņemt, ka varu būt garāka par savu vīrieti. Es atskārtu, ka es mēģinu arī pati sev attaisnot un iestāstīt, ka tas taču nekas, samierināšos, pieņemšu, sapratīšu, nevilkšu papēžus.. Bet nē, redz kā tomēr pirmais iespaids bija pareizs. Vai nu tur IR vai NAV, un to uzreiz var pateikt, ieklausoties sevī :) Ja salīdzina.. īsu vīrieti un garu, es, personīgi labāk visādā ziņā jūtos blakus garākam.
ZeltaZebra @ 26.12.2023 06:25
Izklausas, ka tev ir kādi kompleksi par savu auguma garumu un vispār kompleksi pa dzīvi....
Vīrietim pat nav jābūt garam, lai viņš būtu garāks par 1,68 m garu sievieti.
Londine @ 26.12.2023 10:54Kāpēc sievietei vīrieti vajag? Jo vīrieša lielā loma ir būt par sievietes aizmuguri, drošības sajūtai. Kādu aizmuguri var just ar īsāku vīrieti? Es nevarētu. Pat ja viņš labs un mīlošs cilvèks. Gariem jāmeklē garie, maziem - mazie cilvēciņi un nebūs šis vairs svarīgi ?
Angelette @ 25.12.2023 23:53
Paldies. Iepazināmies internetā. Bildēs jau redzēju, ka nav no garajiem, bet nu labi, pievēru acis, jo sarakstoties iepatikās kā cilvēks. Tāpēc gāju satikties, bija savstarpēja ķīmija, tādēļ nonācām līdz kam vairāk. Vēlāk sapratām, ka dzīves redzējums nesakrīt un pārstājām kontaktēties. Šo randiņu periodā trigeroja mani īsais garums. Es to īsti nevarēju pieņemt, ka varu būt garāka par savu vīrieti. Es atskārtu, ka es mēģinu arī pati sev attaisnot un iestāstīt, ka tas taču nekas, samierināšos, pieņemšu, sapratīšu, nevilkšu papēžus.. Bet nē, redz kā tomēr pirmais iespaids bija pareizs. Vai nu tur IR vai NAV, un to uzreiz var pateikt, ieklausoties sevī :) Ja salīdzina.. īsu vīrieti un garu, es, personīgi labāk visādā ziņā jūtos blakus garākam.
Gaby Moreno @ 26.12.2023 18:24Maza auguma vīriešiem (ne visiem, bet daudziem ) ir ļoti nepatīkama iezīme - viņi ir diezgan lecīgi, bieži vien runas veids ir izaicinošs un kopumā ar tieksmi uz skandalēšanos. Ja vēl priekšnieks maza auguma, tad vairumā gadījumu ir jārēķinās ka darbā miera nebūs. Nezinu, varbūt man vienai tāda pieredze, bet nu kā ir
Gaby Moreno @ 26.12.2023 18:24Maza auguma vīriešiem (ne visiem, bet daudziem ) ir ļoti nepatīkama iezīme - viņi ir diezgan lecīgi, bieži vien runas veids ir izaicinošs un kopumā ar tieksmi uz skandalēšanos. Ja vēl priekšnieks maza auguma, tad vairumā gadījumu ir jārēķinās ka darbā miera nebūs. Nezinu, varbūt man vienai tāda pieredze, bet nu kā ir