SarmaD @ 24.12.2023 20:51Man vajag mana auguma vai mazliet garāku. Pati esmu uz 1.73, šitie divmetrīgie, piedodiet, bet man liekas atbaidoši slendermeni.
Mušpapīrs @ 25.12.2023 00:02Ja vīrietis iekšēji pārdzīvo par savu garumu, tad no malas tas ir ļoooooti jūtams. Diemžēl ne tajā pozitīvākajā gaismā - radies iespaids, ka šiem "kompleksātojiem" ir viena iezīme - viss vienmēr slikti. Kad sakārto galvu un prioritātes, šķiet uzreiz citi cilvēki
lietotājs @ 25.12.2023 01:45Ir ļoti liela nozīme ne tikai augumam bet izskatam kopumā.
Ja esat garš un labi izskatīgs realitatē, tad dzīvē būsiet veiksmīgs bez īpašas piepūles un neko nedarot, jo saņemsiet daudz pozitīvaku attieksmi nekā pret neglītiem cilvēkiem, kas ļoti atvieglos dzīvi.
Tāpēc neglītas sievietes piemēram šādu lukisma teoriju apiet, izmantojot kaudzes ar smēriem uz sejas. Tagad makeup industrija ir kļuvusi milzīga, kur katra tīne youtube taisa video par to kā pareizāk noviltot savu izskatu uz sejas un tad vel reklamē dažādus makeup brendus citām tīnēm caur ig/tiktok/yt. Sievietes paaugstina savu augumu valkājot augstpapēžu kurpes, jo arī ir būt svarīgi garākām nekā patiesībā.
Neglītiem vīriešiem ir izeja plastiskās operācijas, un cik esmu redzējis auguma garumu palielina pagarinot kāju kaulus... Žoklī izmanto implantus.
Luusis @ 24.12.2023 20:27Vai tiešām reālajā dzīvē augumam ir tik liela nozīme, vai tomēr tā ir tikai tāda brēkšana internetā? Jo internetā visas sievietes saka ka viņām vajag tikai 180+cm vīriešus, pārējie neder, bet pa savu mūžu esmu redzējis vairākus pārus kur sieviete ir krietni garāka par vīrieti un viss kārtībā. Kaimiņos jau vairākus gadus dzīvo pāris kur čalis ir līdz 170cm bet meiča viņam ir savi 180 - 185cm
Nu ja tev ir 1.70, nelien pie garajām, pilns ar 1.50-1.60 garām meitenēm.
lietotājs @ 25.12.2023 02:37
Varbūt padomā no dažādiem skata punktiem?
Kā var nerasties mentālas problēmas, ja kopš mazotnes ir uzņēmis komentārus par savu īso augumu?
Angelette @ 25.12.2023 14:12Biju uz randiņu ar īsa auguma vīrieti, jau ejot uz tikšanos pretī viņam, pamanīju viņa īso garumu, tas bija tas pirmais iespaids, kurš nevisai patika tā teikt..
Es pati esmu salīdzinoši īsa auguma, bet blakus viņam jutos liela un gara, kaut bijām viena garuma. Pat aizdomājos, ka nevarēšu vilkt apavus uz papēža, lai tikai nebūtu garāka par viņu.. Un lieki piebilst, ka arī mantība bija maza un mīlēšanās nekādas sajūtas nesniedza, gaidīju, kad pabeigs.. Man tomēr patīk vīrieši gari un stalti, garumā 1.85cm!