Miuce @ 21.12.2023 10:42Ej uz BMW vai xtra forumu un jautā. Vai sāc apmeklēt kādu psihiatrijas pulciņu. Tas nav uzskats, tā vairumam strādā zemapziņa, viss.
Andie @ 21.12.2023 16:25Man īstenībā tas pat neizbrīnītu, ka labam procentam, tādas atbildes būtu, jo parasti vaino upuri šajās situācijās, jo tā ir vieglāk.
Dieviete. @ 21.12.2023 14:01Ja autore runaa par to ko es domaaju,tad taa nebija nekada iisti diskusija,bet tiktok video kur krievu meitene ielika video ar taadu jautaajumu,ko juus dariitu ja juusu draudzeni izvarotu un zem video tur bija taadi komentaari no dazaadiem dzekiem,ka pati vainiiga,ka pamestu meiteni,jo vina vairs negribetu sex tpc nav jeega attiecibam un ka vinai buutu depresivs stavoklis utt. Bet ja autore domaa ko citu tad atvainojos. Bet ja domaa to video tad izsakies skaidraak jo tas ir video komentaari nevis diskusija
Ijaa @ 21.12.2023 20:49
Jā, to komentāru diskusiju zem video es domāju. Es nekur neminēju, ka tā būtu foruma diskusija.
chihiro @ 21.12.2023 21:10
Ja tie bija Krievijas krievi (nevarēja saprast, vai domāts krievu meitene no Krievijas vai Latvijas), tad par ko brīnīties, viņiem nav morāles ? Protams, arī starp latviešiem ir idioti, bet, paldies dievam, dzīvajā tādus nesatieku, vairāk kaut kādos FB komentāros tas redzams.