NIKOLAA @ 19.12.2023 17:55tā ir realitāte, zinu konkrētu valsts uzņēmumu, kur vienas struktūevienības vadītāja ar savu vietnieci-draudzeni aprunā padotos, pat sanāksmes laikā, kurā konkrētais padotais nepiedalās... Ļoti zināms, liels valsts uzņēmums, bet tieši tajā struktūrā ļoti liela kadru mainība... Bosings tur uz pilnu klapi un ziņu pienešana...
NIKOLAA @ 19.12.2023 17:55tā ir realitāte, zinu konkrētu valsts uzņēmumu, kur vienas struktūevienības vadītāja ar savu vietnieci-draudzeni aprunā padotos, pat sanāksmes laikā, kurā konkrētais padotais nepiedalās... Ļoti zināms, liels valsts uzņēmums, bet tieši tajā struktūrā ļoti liela kadru mainība... Bosings tur uz pilnu klapi un ziņu pienešana...
usgburhgbnrth @ 20.12.2023 22:35
Tam es ticu. Pati esmu šeit rakstījusi, ka manuprāt vistoksiskākās ir valsts/pašvaldību iestādes. Cilvēkiem tur bieži ir liela visatļautība.
Vilmara @ 21.12.2023 09:30
Tās ir visbriesmīgākās iestādes, kurās jebkad nācies strādāt. Tieši valsts iestādes, pašvaldības un valsts uzņēmumi. Es domāju, ka tie, kas tur 10 gadus nostrādā, pēc nostrādātajiem gadiem var droši saņemt diagnozi pie psihiatra. Pastāvīgas intrigas, aizdomīgums, apmelošana, skaušana tur ir norma. Vairākas priekšnieces man bija ar psihiskiem traucējumiem, ļoti grūti bija strādāt. Viena pat vēlāk izdarīja pašnāvību, sagāja sviestā.
Man sajūta, ka strādājam vienā vietā 😅 Manā gadījumā kaut kas ir nojucis pēdējo gadu laikā, vēl pirms diviem gadiem viss bija 👍Annabelle @ 21.01.2024 13:30Paldies par atsauksmēm. Manā darbā vadība ir diezgan toksiska un tad ir daži kolēģi, kas ļoti izdabā vadībai. Vadība šeit tieši tādus arī novērtē.
Monroe @ 21.01.2024 14:36Man sajūta, ka strādājam vienā vietā ? Manā gadījumā kaut kas ir nojucis pēdējo gadu laikā, vēl pirms diviem gadiem viss bija ?
Džinga @ 21.01.2024 15:09Darbs nav "otrā ģimene" un darba attiecības ir aktuālas tikai 8h dienā. Ja darba vieta mēģina apgalvot pretējo, tad tā ir smadzeņu skalošana un toksiska vide.
To es iemācījos savā iepriekšējā darbavietā
Annabelle @ 21.01.2024 15:34
Bet kā labāk darīt - iet prom vai mēģināt paskaidrot savu pozīciju un kļūt par pasaules ienaidnieku?