Brinumi78 @ 16.12.2023 14:08Sveikas , Vai lietojot rīcineļļu tas var izraisīt abortu?Esmu apmēram 4-5 ned stāvoklī , Ir nepieciešams lietot rīcineļļu bet baidos ka tas izraisīs spontāno..
Brinumi78 @ 16.12.2023 16:16Nē mani neinteresē kā izraisīt abortu ! Man ir aizcietējumi vairāk kā nedēļu , mājas ir tikai rīcineļļa , instrukcija rakstīts ka izraisa priekšlaicīgas dzemdības , tāpēc arī jautājums šāds ! ??♀️
Savus "izskatās ka te meklē kā uztaisīt abortu " komentārus droši varat paturēt pie sevis , jo ja būtu tāda situācija , darītu to slimnīcā .
Ijaa @ 16.12.2023 20:48Ja tev ir jautājumi par veselību, tad jautā ārstam. Nevajag nekad meklēt atbildes par veselību internetā. Sāpēs vēders, google pateiks, ka tev bezmazvai atlikušas 3 dienas dzīvot. :D Un forumā vēl jo vairāk nevajag jautāt par veselību, priekš tā ir domāti ārsti.
SarmaD @ 16.12.2023 20:53
Vispār veselības jautājumos man ir nācies izmantot google diezgan bieži. Un ja meklē info angļu valodā, tad pārsvarā arī pašuzstādītās diagnozes bijušas pareizas, pirms tiek pie ārstiem. Vienīgi vajag vēsu prātu pieiet informācijai.
Brinumi78 @ 16.12.2023 16:16Nē mani neinteresē kā izraisīt abortu ! Man ir aizcietējumi vairāk kā nedēļu , mājas ir tikai rīcineļļa , instrukcija rakstīts ka izraisa priekšlaicīgas dzemdības , tāpēc arī jautājums šāds ! ??♀️
Savus "izskatās ka te meklē kā uztaisīt abortu " komentārus droši varat paturēt pie sevis , jo ja būtu tāda situācija , darītu to slimnīcā .