Tās kuras aizstāv Mārci, vai jūs to video, kas ceļo apkārt, vispār redzējāt?
Nastja32 @ 13.12.2023 09:31Par to bērnu atņemšanu līdz galam nav skaidrs. Cik saprotu, pirmie divi bērni ir gana lieli un esot ņemts vērā viņu viedoklis. Parasti bērni nostājas cietušā vecāka pusē. Kāpēc lielie bērni gribēja palikt pie tēta?
SarmaD @ 13.12.2023 08:28
Redzēju. Tam video nav konteksta. Varbūt Mārcis tiešām nelaiž viņu savā mājā. Un varbūt viņa pati provocēja, vai arī tā vispār nav viņas dzīvesvieta. Nav vairāk nekādu pierādījumu. Es nesaku, ka Mārcis neko no tā ko viņa ir minējusi nav darijis. Bet dotajā brīdī nav nekādu spēkā esošu neapgāžamu faktu, ka viņš tiešām ir varmāka.
Un joprojām spēkā ir jautājums, kamdēļ tādam briesmīgi krāpjošam vīrietim bij vel trešais bērns jāuzdzemdē? Es sliecos domāt, ka tur viss nav tikai balts un melns. Visticamāk taisnība ir kaut kur pa vidu.
Mashka Kakashka @ 13.12.2023 09:38Nekad nesapratīšu kāpēc cilvēki nostājas kāda pusē, ja paši blakus nav stāvējuši un redzējuši kas notika ģimenē, kura tagad publiski tiek iztirzāta visos iespējamajos variantos. Mums ir policija, tiesa, un citas instances, lai viņi tiek galā un balstās uz pierādījumiem, nevis viena tante teica, vai viens onkulis teica. Varbūt tomēr nevajag pieņemt kaut kādu vērtējumu un nozākāt vienu vai otru, ja neesat paši bijuši iesaistīti. Lasu komentārus medijos un brīnos, cik gan viegli mūsdienās ar "cancel" kultūru var sabojāt kādam dzīvi, pat bez taustāmiem pierādījumiem.
Vai tiešām neesam guvuši mācību ar jau esošajām publiskajām lietām? Bija mums Tukumā geja dedzināšana? Kas beigās atklājās? Izrādās pats bijis dedzinātājs. Bet visi pirms tam metās aizstāvēt. Strūbergu lieta? Kas tur atklājās? Izrādās sievai nav pilns rubulis un Kristapam bija pierādījumi tam visam. Bet atkal jau, atlika uzrakstīt emocionālu tekstu no viena skatījuma punkta, kā visi metās nolikčot otru pusi. Nu esam tak gudrāki un neizsakam vērtējumu kurš vainīgs, ja paši neesam bijuši blakus vai neesam redzējuši pierādījumus. Šī "cancel" kultūra otram cilvēkam ļoti var sabojāt dzīvi.
Nastja32 @ 13.12.2023 09:31Par to bērnu atņemšanu līdz galam nav skaidrs. Cik saprotu, pirmie divi bērni ir gana lieli un esot ņemts vērā viņu viedoklis. Parasti bērni nostājas cietušā vecāka pusē. Kāpēc lielie bērni gribēja palikt pie tēta?
LabaDabaDa @ 13.12.2023 10:37
Tam video nav konteksta, bet ir skaņa. Un "es tev atņemšu visu, es tevi iznīcināšu" ir draudi jebkurā kontekstā.
Nav gan lielas jēgas diskutēt ar cilvēku, kam vardarbība liekas ok, "jo pati provocēja".
SarmaD @ 13.12.2023 10:45
Nevajag man bāzt vārdus mutē. Es neuzskatu, ka vardarbība ir ok, ja vien tā nav pašizsargāšanās nolūkos. Cik daudz ģimeņu nav kuros notiek strīdi un kuros ne tikai draud viens otram ar dzīves iznīcināšanu. Šis video man neliecina par neko citu kā strīdu, kas jā, ir aizgājis par tālu, jo nevienam strīdam nevajadzētu tur nonākt. Taču te vispār nav konteksta tam, kurš ko sācis, ko kurš darijis.
LabaDabaDa @ 13.12.2023 10:48
"Un varbūt viņa pati provocēja, vai arī tā vispār nav viņas dzīvesvieta."
Tie ir Tavi vārdi, nevis mani.