law7 @ 10.12.2023 12:47Tavi vecāki? Bērna tēvs? Bērna tēva vecāki? Tavi vai bērna tēva brāļi vai māsas?
Tie visi būtu, ja tas ir iespējams, labāki varianti, nekā atdot bērnu svešiem cilvēkiem. Ja netiec galā, parasti tieši tuvinieku lokā jāmeklē atbalsta personas. Ja tuvinieku lokā tādu nav, tad gan ir švaki.
Nepamanīju. Vairumam tomēr kāds ir.Zilais Valis @ 10.12.2023 12:49
Viņa uzrakstīja, ka nav neviena radinieka.
Tieši tā .chihiro @ 10.12.2023 13:12Tu saki, ka nauda nav problēmu. Noalgo aukli, kura varēs pavadīt daudz laika ar bērnu, un sev sameklē psihoterapeitu, tev jāsakārto galva un emocijas.
Blakus diskusijā nosoda Elīnu Didrihsoni, kuras bērnam it kā 24/7 ir aukle. Nu daudz reiz labāk šādi nekā bērnu atdot prom. Ārzemēs taču vispār ir tās aukles, kas dzīvo kopā ar ģimeni.
SarmaD @ 10.12.2023 13:06Dura.
chihiro @ 10.12.2023 13:15
It kā jā un it kā nē, jo ja nu gadījumā sievietei ir ieilgusi pēcdzemdību depresija vai kas tāds un pēc laika būs nākamā pazudusī mamma ar bērnu.
SarmaD @ 10.12.2023 13:18
Tad uz terapiju jāiet, ne bērns svešiem jāatdod. Man šis izklausās pēc " Negribu ikdienas klapatas, naudu došu, lieciet mani mierā".
Elīzīte12345 @ 10.12.2023 13:23
Uz kādu terapiju vēl? Viņai baltais krekliņš jāpiemeklē!
Melandža @ 10.12.2023 13:22Būtu loģiski, ja tu piedāvātu bērnu atdot. Citādi sanāk, ka tu vēlies, lai "smago darbu" kāds izdara tavā vietā, bet pati tikmēr vari dzīvot cepuri kuldama un paņemt atpakaļ, kad gribās.
Man bērni ir tik mīļi, ka būtu gatava ņemt, jo sirds lūzt zinot, ka bērns dzīvo pie šāda vecāka un ir savā ziņā negribēts, bet uzturēt kontaktu un visu laiku runāt tikšanās, lai vari apciemot, nu tas ir smieklīgi. Tomēr, kaut kas te nav tīrs.
Šķiet, esi kaut kādā mērā palikusi bez finansēm (kaut kā četrus gadus viss bijis ok) un tagad meklē vieglu ceļu. Bet visu cieņu par tavu atklātību. To gan novērtēju. Tomēr ļoti gribētos zināt kāpēc jau pie zīdaiņa vecuma nemeklēji šādu ceļu?
SarmaD @ 10.12.2023 13:25
Ja raksta, ka sevi par šādu domu šausta, tad tik traki tur nav.