akul12 @ 05.12.2023 08:15Pats nolohoji ?
Tavas dāvanas "izceļ" sievietes sāpīgākos trūkumus, tas nekas, ka pati sieviete čīkst par šiem trūkumiem, tev jātur mute.
Gultā sieviete arī ir pasīva, jo komplekso par saviem trūkumiem.
akul12 @ 05.12.2023 08:15Pats nolohoji ?
Tavas dāvanas "izceļ" sievietes sāpīgākos trūkumus, tas nekas, ka pati sieviete čīkst par šiem trūkumiem, tev jātur mute.
Gultā sieviete arī ir pasīva, jo komplekso par saviem trūkumiem.
kitijaarmazok @ 05.12.2023 08:25
Domā, ja būtu sievietei sācis gatavot veselīgākas vakariņas, tad vakaros vairs galva nesāpētu?
Es domāju, ka autoram vienkārši ir tikusi sieva- zāģētāja.
Arabesq @ 05.12.2023 08:38Jā, man arī interesanti būtu dzirdēt - kāda ir jūsu ikdiena? Vai viņa strādā? Kurš šobrīd tur rūpi par mājas soli, bērna audzināšanu, ēst gatavošanu, Ziemassvētku dāvanu sagatavošanu, utt? Cik daudz tu iesaisties, vai arī tikai nomet netīrās zeķes pie gultas?
Es neticu, ka problēma nav dziļāka.
Phenelopsis @ 05.12.2023 09:01Nepērc viņai masāžu,aizejat kopā. Piedāvā iet kopā uz fitnesu. Paņemat brīvdienas no bērna. Visticamāk viņai trūkst atpūtas un uzmanības no vīra. Nu nezāģē tās sievietes no zila gaisa,kaut kas jau tur grauž. Un pārsvarā problēmas pamatā ir komunikācijas trūkums.
Ijaa @ 05.12.2023 09:04
Sieva sakārto māju, uztaisa ēst, viss, pārējā diena brīva mājās. Bērnam jau 4 gadi, nav vairs zīdainis. Tātad sieva zāģē vīru aiz bezdarbības.
Phenelopsis @ 05.12.2023 09:01Nepērc viņai masāžu,aizejat kopā. Piedāvā iet kopā uz fitnesu. Paņemat brīvdienas no bērna. Visticamāk viņai trūkst atpūtas un uzmanības no vīra. Nu nezāģē tās sievietes no zila gaisa,kaut kas jau tur grauž. Un pārsvarā problēmas pamatā ir komunikācijas trūkums.
Esmu Vīlies @ 05.12.2023 08:55
Sieva nestràdà, viņa ir màjsaimniece. Zeķes metu veļasmašìnà, tas saskatíts no filmàm ka mès veči zeķes izsvaidam. Esmu no 8:30-19:00 darbà tàpèc loğiski ka èdienu pagatavo sieva un sakàrto màju jo viņa visu dienu ir màjàs. Pa dienu pusdienlaikà piezvanu viņai, pajautàju kà iet, viņa uzbļauj, ka traucèju viņai darìt darbus pa màju. Ja nepiezvanu, tad bļauj ka neinteresèjos. Par kilogramiem neko nepàrmetu, viņa teica, ka gribètu nomest, es nopirku abonomentu uz fitnesu. Vsjo
GhostGG @ 05.12.2023 09:09Tad, kad veido attiecības, vai taisa bērnus ar sev līdzīgi domājošiem, vai kur saskan domas tev svarīgos jautājumos, tad šādas problēmas nerodas.
GhostGG @ 05.12.2023 09:09Tad, kad veido attiecības, vai taisa bērnus ar sev līdzīgi domājošiem, vai kur saskan domas tev svarīgos jautājumos, tad šādas problēmas nerodas.