Libra. @ 04.12.2023 11:08Nezināšu Rīgā ,bet labu ginekologu vispār grūti atrast . Man draudzene kad piedzemdēja, tad ginekoloģe raustīja viņas vēdera lieko ādu un smējās .
Neza000 @ 05.12.2023 01:46
Tagad ir grēks smieties? Būtu priecājušies, ka ginekoloģei ir labs garastāvoklis un emocijas labas. Nē šitie dumjie cilvēki pārdzīvo un jūtas slikti tagad, kad kāds pasmējās. Jūsu kompleksi ir vainīgi zems pašvērtējums nevis ginekoloģe. Man žēl jūs. Noteikti briesmīgs nodarījums no ginekologa atceresieties vēl 10 gadus. Tupas tiešām ? ginekologs ne tā paskatījās, ne tā pateica, ne tā izdarīja, ne tā pasmējās, ne tā vēl kautko izdarija...nu ja tik briesmīgi tas viss ir tad varat nejiet nekad pie ginekologa, nav spiesta lieta starp citu!
Sisja @ 05.12.2023 08:49Pareiz ir, nav ko iet pie visādām ginekoloģēm. ?
Bet tur tiešām jāskatās kontekts, kā tā smiešanās bija, cilvēkiem humors ir dažāds un mūsdienās liela daļa tik pārjūtīgi, ka katru joku savā virzienā uztver kā baigo uzbraucienu.
Ijaa @ 05.12.2023 09:00
Par jokiem smejas, nevis ar jokiem sāpina. Ja ar jokiem sāpini, tad tev ir debīls humors, nevis cilvēks ir pārāk jūtīgs.
Meitene pateica, ka ir nevainīga, ginekoloģe sāka smieties un teica "Tev jau ir 20, nav pašai kauns no tā, ka vēl neesi intīmajā dzīvē? Sāc nodarboties ar seksu kā citas normālas tava vecuma meitenes un tad arī visas problēmas pazudīs".
Tagad ir grēks smieties? Būtu priecājušies, ka ginekoloģei ir labs garastāvoklis un emocijas labas. Nē šitie dumjie cilvēki pārdzīvo un jūtas slikti tagad, kad kāds pasmējās. Jūsu kompleksi ir vainīgi zems pašvērtējums nevis ginekoloģe. Man žēl jūs. Noteikti briesmīgs nodarījums no ginekologa atceresieties vēl 10 gadus. Tupas tiešām ? ginekologs ne tā paskatījās, ne tā pateica, ne tā izdarīja, ne tā pasmējās, ne tā vēl kautko izdarija...nu ja tik briesmīgi tas viss ir tad varat nejiet nekad pie ginekologa, nav spiesta lieta starp citu!
Upene36 @ 05.12.2023 11:58Varbūt uzraksti, kura ģinekoloģe tā bija? Savādāk paliek viss viena tante teica līmenī. Tautai jāzina savi varoņi, tā teikt. Tas ir šausmīgi neētiski kaut ko tādu atļauties teikt, turklāt vēl vecumā jaunai meitenei (20 gadi jau tiešām nav 30!). Ceru, ka tava māsa tiks tam pāri, bet es tā neatstātu to, varbūt pat uzrakstītu kādu sūdzību Ārstu ētikas komisijai. Tas nav normāli!
Džinga @ 05.12.2023 18:19
Tu dumjā govs, atkal zāles neiedzēri? Izbeidz dirsties ar visiem
Ijaa @ 05.12.2023 07:06
Smieties un izsmiet ir ļoooti atšķirīgas lietas. Ginekoloģe izsmēja, ka meitenei 20 gados vēl nav bijis sekss un tas ir pazemojoši, liek cilvēkiem justies tā, it kā viņš būtu sliktāks par citiem, nevis ginekoloģe draudzīgi smējās, jo labs garastāvoklis.