Elīzīte12345 @ 04.12.2023 11:01
Maldies! Tieši man ir moderni uzskati. Padomju laikā arī vīrieši veidoja attiecības ar vieglas uzvedības sievietēm. Vienkārši viņas bija nedaudz piezemētākas savos uzskatos un prasībās.
Tavam domu gājienam nedaudz pietrūkst loģikas. Būsim atklāti, ja autore tiešām izskatītos labāk nekā savos 20, tad viņa šeit nemaz nerādītos, jo viņai reālajā dzīvē izvēles variantu būtu pārpārēm. Tas pats arī ar vairumu cilvēku iepazīšanās vietnēs. Vairumā gadījumu viņi tur parādās tikai tāpēc, ka viņi dažādu iemeslu dēļ vai nu ir pieļāvuši stulbas kļūdas un notrallinājuši labākos gadus, vai arī viņiem vienkārši nav paveicies ar izskatu, augumu.
Tās, kuras izskatās labāk var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem un tie ir izņēmumi.
Ja tas vīrietis būtu izskatīgs, tad viņa, pat ņemot vērā visu perversiju, mestos viņam virsū kā izbadējusies lauva uz jaunlopa kauliņiem. Mēs visus, perverss, "creepy" tips utt. rezervējam neizskatīgajiem. Realitātē izskatīgais varētu pateikt/uzrakstīt identiski to pašu un viņa gribētu pēc iespējas ātrāk ievilkt viņu gultā.
No skolas vecuma uz visu mūžu vispār ir izņēmuma varianti, jo tagad sievietes labprāt piekopj izklaidīgu dzīvesveidu. Tos vispār vari nepieminēt.
Ijaa @ 04.12.2023 11:35
Vai ne :D Prasīt, lai 30 gados vīrietis spēj noīrēt dzīvokli un nedzīvo pie mammas tas jau ir daudz prasīts, bet prasīt vēl, lai nav alkoholiķis un bezdarbnieks, tas vispār jau par traku. Autorei sakāpis galvā no viņas lielajām prasībām :D :D
Ijaa @ 04.12.2023 11:39
Jaja, ja vecis nav smuks, tad viņa nepiekritīs viņa fantāzijām par to, ka sievieti ņem priekšā 12 veči, bet ja viņš būs smuks, tad viņa uzreiz piekritīs atdoties uzreiz 12 :D
Ijaa @ 04.12.2023 11:35
Vai ne :D Prasīt, lai 30 gados vīrietis spēj noīrēt dzīvokli un nedzīvo pie mammas tas jau ir daudz prasīts, bet prasīt vēl, lai nav alkoholiķis un bezdarbnieks, tas vispār jau par traku. Autorei sakāpis galvā no viņas lielajām prasībām :D :D
Elīzīte12345 @ 04.12.2023 11:46
Iesaku papētīt geimeru īpatsvaru valstī!?
akul12 @ 04.12.2023 11:49
Ar šādām prasībām paliks vecmeitās. ?
Ja dzīvo pie mātes būt bezdarniekam ir piedodami, jo mātei ir pensija vai alga, kāpēc sevi pazemot un strādāt. Bet ja nestrādā, tad iedzert nav alkoholisms.
GhostGG @ 04.12.2023 12:00Alkaholiķi, bezdarbnieki, geimeri, kuri dzīvo pie mammām jaunie top G ?

akul12 @ 04.12.2023 11:53
Iekārojamākais no geimeriem Kalniņš, bonusā, dzīvo ar māti ?
Iedomājieties apgrieztu situāciju, džeks rakstītu, ka sūkāt daiktu ir must have
Bet man atkal rodas jautājums, vai tiešām ir cilvēki kuri kategoriski noraida orālo? Tas tā kā vienmēr licies kā standartiņš seksā un vēl pie tam vīrietim. Es nevaru iedomāties virieti kurš atteiktu sievietei sniegt orālo, vai to saņemt.
GhostGG @ 04.12.2023 13:09
Ir jau mazs % kuri abpusēji to kategoriski atsakās darīt, bet kas tad man, ja jau tas viņiem škiet pieņemami un abi ir mierā ar to, lai jau.
Es laikam esmu crazy, bet ja sieviete pasaka, ka viņa nekad netiktos ar vīrieti, kurš kājstapi nelaiza, tad man tas liktos pilnīgi normāli un pašsaprotami, jo es pats arī, personīgi, nekad netiktos ar sievieti, kura mutē neņam = useless ?
Lorra @ 04.12.2023 13:23
Tā tad sieviete savā dzīvē saskārusies ar tādu situāciju, tādēļ laicīgi pabrīdina lai nesanāktu pārpratumi. Arī uzskatu, ka tas ok, labāk pabrīdināt, nekā tērēt viens otra laiku un to uzzināt tikai tad kad viss nonācis līdz gultai.
GhostGG @ 04.12.2023 13:09
Ir jau mazs % kuri abpusēji to kategoriski atsakās darīt, bet kas tad man, ja jau tas viņiem škiet pieņemami un abi ir mierā ar to, lai jau.
Es laikam esmu crazy, bet ja sieviete pasaka, ka viņa nekad netiktos ar vīrieti, kurš kājstapi nelaiza, tad man tas liktos pilnīgi normāli un pašsaprotami, jo es pats arī, personīgi, nekad netiktos ar sievieti, kura mutē neņam = useless ?
Sisja @ 04.12.2023 13:30
Tad jau džeks arī pareizi darīja, jautājot pēc kailfoto.
Laicīgi pārbauda nevis tērē laiku, citādi nonākot līdz gultai, mazums viņam uz autori nestāvēs, jo neliksies seksīga. ?
Tīri interesei... Tātad, lielākā prioritātē ir tas, lai ir orālais sekss, nevis sakarīga otra puse? Nu es vnk gribu saprast - ja būtu situācija, kurā ir jāizvēlas: fantastiska sieviete, ar kuru veidot ilgtermiņa attiecības, bet viņas vienīgais no go ir orālais sekss; un otra ir mazāk forša sieviete, kas diez vai rakstura dēļ būs piemērota ilgtermiņa attiecībām, bet patīk orālais - izvēlētos otro variantu?