Vai esmu tāda vienīgā?!

Reitings 20
Reģ: 28.11.2023
Sveikas Dievietes! Man nekas cits neatliek,kā uzrunāt Jūs un paklausīties Jūsu stāstus vai kādu ieteikumu. Gari sīkumos neizplūdīšu.
Stāsts ir par to,ka esmu lielās auzās.... Man ir vīrs un 2 bērni,māja.. nu viss ir skaisti. Viss būtu labi ,ja es spētu iemīlēt savu vīru. Patiesībā, es viņu nekad neesmu mīlējusi. Es mīlu citu un viņš mani. Mūsu ceļi jaunībā šķīrās un tagad tas atkal ir sakrustojies...piebildišu,ka esam viens otram pirmās mīlestības..Sākām sarakstīties netīši, līdz mēs tikāmies uz neilgu laiku un tas bija Bomba (Mums pat nebija seksa)! Es sapratu, ka es gribu visu atlikušo dzīvi dzīvot ar viņu tikai un to pašu jūt viņš. Vai tiešām jēga upurēt visu kas man ir, lai tikai es būtu laimīga? Jo es atklāti sakot ....neeesmu !!!!
28.11.2023 22:41 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
akul12 @ 29.11.2023 12:08

Ne šajā diskusijā, lielākās ņaudētājas par nabaga apbižoto vīrieti esat jūs.

Ko saki, sieva attaisnojama jo vecis vainīgs? 😀
29.11.2023 12:11 |

Reitings 3724
Reģ: 11.04.2023
SarmaD @ 29.11.2023 12:11

Ko saki, sieva attaisnojama jo vecis vainīgs? ?

Te ir cits stāsts, šīs attiecības ir klasisks stāsts par sievietes jaunības topG un esošo vīru simpu.
Protams simpam nav nekādas teikšanas.
29.11.2023 12:14 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Nav nekā, ko zaudēt? Nekā ko zaudēt, nopietni???!!! Tev ir saticīga ğimene - tas tak nekas nav,ja? Tev ir bērni, kas aug pilnā ğimenē, kam pagaidām vēl nav šķirtās ğimenes traumu (bet ja spersi soli, būs). Tas arī nekas nav? Mazliet atgādina Lienes Kivičas gājienus. Esi iedomājusies kā bērni, kas nāk no šķirtām ğimenēm cīnās ar psiholoğisk traumām visu dzīvi? Kā var pateikt, ka cilvēkam nav, ko zaudēt, ja viņam ir saticīga ğimene ar bērniem?? Kā?
Tu vnk esi nepateicīga un neesi pelnījusi to dzīvi, kuru šobrīd dzīvo, ja Tev šķiet ka tas, kas ir tagad, nav nekas. Ir teiciens - nespļauj Dievam bārdā!
29.11.2023 12:18 |

Reitings 298
Reģ: 29.01.2020
Šis stāsts ir lielisks piemērs tam, ka mūsdienās precībām no vīriešu skata punkta nav vairs nekādas jēgas, jo sieviete kādā jaukā dienā pamožas un saka es vairs neesmu laimīga, es tevi vairs nemīlu, man ir garlaicīgi utt., jei bogu tas nav vīrieša pienākums izklaidēt mamzeli, katram cilvēkam pašam ir jāatrod jēga un piepildījums dzīvē caur hobijiem un citām nodarbēm.
29.11.2023 12:36 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
Elizabeteputnos @ 29.11.2023 12:18
Nav nekā, ko zaudēt? Nekā ko zaudēt, nopietni???!!! Tev ir saticīga ğimene - tas tak nekas nav,ja? Tev ir bērni, kas aug pilnā ğimenē, kam pagaidām vēl nav šķirtās ğimenes traumu (bet ja spersi soli, būs). Tas arī nekas nav? Mazliet atgādina Lienes Kivičas gājienus. Esi iedomājusies kā bērni, kas nāk no šķirtām ğimenēm cīnās ar psiholoğisk traumām visu dzīvi? Kā var pateikt, ka cilvēkam nav, ko zaudēt, ja viņam ir saticīga ğimene ar bērniem?? Kā?
Tu vnk esi nepateicīga un neesi pelnījusi to dzīvi, kuru šobrīd dzīvo, ja Tev šķiet ka tas, kas ir tagad, nav nekas. Ir teiciens - nespļauj Dievam bārdā!

Labs komentārs.
Tā arī ir. Ka beigās autorei nav jālej gaužas asaras par savu nepateicību. Karma, meitenes. Karma. Šī arī dabūs mizā par savu aizmugurējo rīcību. Nekur jau nepaliks.
Ko sēsi, to pļausi.
29.11.2023 12:40 |

Reitings 3512
Spooky1070 @ 29.11.2023 12:36
Šis stāsts ir lielisks piemērs tam, ka mūsdienās precībām no vīriešu skata punkta nav vairs nekādas jēgas, jo sieviete kādā jaukā dienā pamožas un saka es vairs neesmu laimīga, es tevi vairs nemīlu, man ir garlaicīgi utt., jei bogu tas nav vīrieša pienākums izklaidēt mamzeli, katram cilvēkam pašam ir jāatrod jēga un piepildījums dzīvē caur hobijiem un citām nodarbēm.

Un sievietei šādi draudi nav, jā. 😅
29.11.2023 12:46 |

Reitings 3512
Švīka @ 29.11.2023 12:40

Labs komentārs.
Tā arī ir. Ka beigās autorei nav jālej gaužas asaras par savu nepateicību. Karma, meitenes. Karma. Šī arī dabūs mizā par savu aizmugurējo rīcību. Nekur jau nepaliks.
Ko sēsi, to pļausi.

Ja karma tā darbotos, tad pus pasaule degtu ugunīs.
29.11.2023 12:46 |

Reitings 174
Reģ: 09.08.2023
SarmaD @ 29.11.2023 12:46

Ja karma tā darbotos, tad pus pasaule degtu ugunīs.

Gan jau katram tiek pēc nopelniem agrak vai vēlāk. To jau zina tikai paši.
Par šo krāpšanos ar vīru, ceru, ka sieva pretī dabūs to pašu no sava īstā un vienīgā.
29.11.2023 12:49 |

Reitings 508
Reģ: 15.02.2022
Par to ka viss ar bijušo loveri viss būs super un būs Lielā mīlakais ir iluzija. Bet nu vīru Tu nemīli tapec jāškiras atrāk vai vēlak. Nu tad škiries tagad un mēgini veidot attiecibas ar jauno kavalieri , un ja paveiksies un piestradasiet, kas zin , varbut būsi laimiga. Bet vīru nemilošas attiecibas lūdzu neturi
29.11.2023 13:22 |

Reitings 1529
Reģ: 11.08.2022
Vispirms - cilvēki precas, šķiras, precas no jauna utt un tas ir normāli. Nu nav jāpavada viss savs mūžs nelaimīgās attiecībās, jo vīrs nesit, rūpējas un bērni kopēji. Katra uzdevums ir būt laimīgam, un nav par visām varēm jāpaliek attiecībās kur nejūtos laimīgs tikai tāpēc, ka hipoteka, māja, suns un kopīgi bērni. Bērniem ir vajadzīgi laimīgi vecāki, vienalga kopā vai atsevišķi, bet laimīgi.
Par autores situaciju - pirmkārt, jūs izšķīrāties pirms tiem 9 gadiem, ja jau tā būtu neiedomājama mīlestība, tad būtu kopā vel joprojam ar berniem, suni un kopigu māju. Cilvēks pa 9 gadiem varbmainīties un ļoti, iespējams, šobrīd vins vairs nav tas, kas bija pirms 9 gadiem. Šeit es domāju vairāk runa par tauriniem, kaisli, izraušanos no rutīnas, jaunas vēsmas, ilūzijas utt, kas laulībā šobrīd nav, tāpēc ir tik vilinoši. Saprast, ka mīlu pēc vienas neilgas tikšanās? Kur tad šīs mīlestības jūtas bija visu laulības laiku, tad nebija mīlestība pret veco mīlestību?
29.11.2023 13:27 |

Reitings 3512
Vispirms - cilvēki precas, šķiras, precas no jauna utt un tas ir normāli. Nu nav jāpavada viss savs mūžs nelaimīgās attiecībās, jo vīrs nesit, rūpējas un bērni kopēji. Katra uzdevums ir būt laimīgam, un nav par visām varēm jāpaliek attiecībās kur nejūtos laimīgs tikai tāpēc, ka hipoteka, māja, suns un kopīgi bērni. Bērniem ir vajadzīgi laimīgi vecāki, vienalga kopā vai atsevišķi, bet laimīgi.

Interesanti, ka šī atklāsme autorei atnāca līdz ar jaunu vīrieša bikšu pāri viņas dzīvē. Pirms tam varēja dzīvot nelaimīga un radīt bērnus. Tagad, pēkšņi, sapratusi savu aicinājumu, savu laimi, savu likteni un trauks tam pretim sakot - jūs nelaimīgās attiecībās esošās skauģes, novēlu visām tā mīlēt!
29.11.2023 13:32 |

Reitings 5328
Reģ: 27.03.2023
Autores variants vispār ir klasika, kad sievai vīrs ir apnicis(nemīl) un, tad vīra draugs, brālis, draudzenes vīrs, kaimiņš, jaunības dienu mīlestība liekas daudz foršāks.
Un ja vēl vīrs pret autori slikti izturētos, tad vēl saprastu, bet pati jau raksta, ka viss esot ģimenē skaisti!
29.11.2023 13:50 |

Reitings 5328
Reģ: 27.03.2023
Ups netīšām ieliku sev mīnusu 😀
29.11.2023 13:53 |

Reitings 3512
TuunEs @ 29.11.2023 13:50
Autores variants vispār ir klasika, kad sievai vīrs ir apnicis(nemīl) un, tad vīra draugs, brālis, draudzenes vīrs, kaimiņš, jaunības dienu mīlestība liekas daudz foršāks.
Un ja vēl vīrs pret autori slikti izturētos, tad vēl saprastu, bet pati jau raksta, ka viss esot ģimenē skaisti!

Varbūt vajag taisni sākt dauzīt vai narcisisot to sievu, tad būs emocijas, visādi asumi un nebūs laika domāt par citiem vīriešiem. Autorei garlaicīga dzīve.
29.11.2023 13:55 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
debestinaa @ 28.11.2023 22:53
Ilūzija tavā prātā un nekas vairāk. Kaisle, vēlme, intriga. Protams iespējams jums tur sanāk mīlestība līdz kapa malai, bet stipri šaubos. Tev nav ne jausmas, kāds tas cilvēks ir kopdzīvē, uzvedībā un ikdienas attieksmē.
Man vairāk rodas jautājums, kā tu redzi tālāko dzīvi? Vai tā tava lielā mīla ir gatava ņemt tevi ar bērniem un vai vīrs vispār ir gatavs atdot savus bērnus citam vīrietim? Daudz jautājumu
Precīzi . Pie tam tas vecis morāls draņķis. Agrāk domāt vajadzēja un precēt. Pašam nav nekā un škrobe ka tev laulība ,bērni. Nepavelcies uz makaroniem ko tev karina.
29.11.2023 13:57 |

Reitings 3724
Reģ: 11.04.2023
SarmaD @ 29.11.2023 13:55

Varbūt vajag taisni sākt dauzīt vai narcisisot to sievu, tad būs emocijas, visādi asumi un nebūs laika domāt par citiem vīriešiem. Autorei garlaicīga dzīve.

Beidzot pieleca 😁
Lielai daļai sieviešu vajag badboy un attiecībās drāmu. Tādi sausiņi, kā autores vīrs vienkārši garlaiko un pilda tikai naudas maka funkciju.
29.11.2023 13:58 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Elizabeteputnos @ 28.11.2023 23:09
Piekritīšu par ilūziju. Cilvēka dabā ir gribēt to, kas aizliegts, ko nedrīkst, kas ir neaizsniedzams. Tajā brīdī, kad kaislības sit augstu vilni, gribas ticēt, ka tā ir mīlestība. Iespējams, ja ar vīru arī ir iestājusies rutīna, tad tas tikai paspilgtina tās sajūtas. Bet godīgi jāsaka, ka es ļoti šaubos, ka tā ir mīlestība, drīzāk kaisle, aizraušanās. Vai tiešām ir vērts visu, kas būvēts ar vìru, solījumi, kas doti, ğimene, kas veidota, pamest aizraušanās dēļ? Izlietu ūdeni nekad nesasmelsi..
Īsta mīlestība gribēs, lai esi laimīga un neprasīs Tev atstāt ğimeni, bet mīlēs pa gabalu. Tas no pieredzes.
Tieši tā ...
29.11.2023 13:58 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Visu nelasīju, bet domāju, daudzas ir jutušās līdzīgi, arī es. Ir kāds iemesls tomēr, kāpēc pirms tiem 9 gadiem nesanāca un varbūt labi, ka nesanāca. Ne vienmēr vajag dabūt to, ko vēlas, bet vairāk novērtēt to, kas ir, jo nedomāju, ka vīrs tika apprecēts piespiedu kārtā un divi bērni radīti tāpat. Kaut kādas jūtas taču bija? Jā, par to, ka iestājas apnikums laulībā un sākas domas par nemīlēšanu, saprotu, bet tad varbūt kaut kas jāpamaina attiecībās ar vīru?
Arī es mēdzu atcerēties savu pirmo mīlestību, īpaši, kad esmu dzimtajā pusē un ceļi varētu krustoties, bet paturu savas jaunības atmiņas sirdī, neko nedaru un dzīvoju tālāk ar savu ģimeni, kuru pati esmu izveidojusi
Autore, tam vīrietim ir sieva, bērni? Jo viegli viņam uzrasties, mīlēt, ja pašam nekas nav jāliek uz spēles, bet Tu gan vari pazaudēt daudz. Nu jādomā un jātiek ar sevi galā. Bet tā, neesi ne pirmā ne pēdējā, kam tādas izjūtas un domas bijušas .
29.11.2023 14:12 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man liekas pretīgi, ka savu laulību, principā savu, savu bērnu un vīrieša dzīves var nonivelēt līdz “nekad neesmu mīlējusi”. Vai Tu domā tikai par sevi? Un nē, nejau tikai tagad, bet pirms stājies laulībā, kāds bija pamats šai savienībai, uz kā jūs būvējat ģimeni?
Sāku saprast kultūras, kurās ir aizliegts šķirties- nejau tāpēc, ka jādzīvo nelaimīga laulībā, bet tāpēc, lai “ieslēdz smadzenes” pirms stājas laulībā- nu, nedrīkst tā spēlēties ar citu cilvēku dzīvēm! Sevišķi tam, kuras radījis esi pats un vistiešākā veidā ir atkarīgas no Tevis un Taviem lēmumiem! Mīla sieviete, no brīža, kad kļuvi par mati, Tu vairs nevari domāt “Es” kategorijas, Tev ir jādomā arī bērna interesēs. Kā arī- ko darīt vīrietim, kuram pēkšņi tiek atņemti bērni, jo sieviete attapās nemīlam vīru?
29.11.2023 14:34 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Un te pat nevar norakstīt uz jaunības stulbumu, ka nezināja, kas tad, tā mīlestība ir, jo tas Mr.Big jau bija pirms vīra, bet tomēr izvēlējās un apprecējās ar vīrieti “nemīlamo”.
29.11.2023 14:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits