Speciga plauka strida karstuma

Reitings 10
Reģ: 26.11.2023
Labvakar. Atvainojiet, diemzel busu bez garumzimem, bet tekstu tapat vares saprast. Esmu attiecibas ne parak ilgu laiku, tikai 10 menesus. Iepazinamies manas draudzenes 27 dzimsanas diena. Vins uzreiz atstaja labu iespaidu par sevi- gan vizuali loti viriskigs, kopts virietis, gan pozitivs, smaidigs, ar labu humora izjutu, zina kaa pieverst uzmanibu sievietem. Attiecibu otraja menesi sakas greizsirdiba bez iemesla, bet es vienmer vinu nomierinaju, ka man ir tikai vins un viss bija kartiba. Aizvakar es nokaveju autobusu un mani no darba majas aizveda kolegis. Vins ir precets virietis ar berniem. Vienkarsi pieklajigi aizveda mani majas. Mans dzivesbiedrs to uzzinot traki sadusmojas, saka lamaties uz mani un iesita man pamatigu plauku. Pec tam vins atvainojas un teica ka negribeja taa, ka tas bija strida karstuma un tagad vins atkal ir mils it ka nekas nebutu bijis. Es nezinu ko domat. Kaa saka - alkoholisms medz sakties no pirmas glazites. Varbut regulara sisana ari tagad saksies no sis reizes, es nezinu ko domat. Izstastiju savai draudzenei, vina teica "Tu parspile, vins ir labs cilveks, vienkarsi tiesam strida karstuma iesita". Vins visiem apkartejiem patik, jo vins ir taa saucama kompanijas dveesele, bet man tagad saak klut bail, ka vins velreiz var man iesist tikai specigak. Vai tiesam varetu but taa, ka tas bija tikai strida karstuma?
26.11.2023 22:00 |

Reitings 5336
Reģ: 27.03.2023
Un ko Tu darīji, kad viņš iesita?
Kā var sišanu tā vienkārši piedot? Uzreiz ir jāparāda. sava nostāja, ka ar Tevi tas neies krastā. Es uzreiz būtu pagriezusies un aizgājusi prom, kaut kur citur palikt pa nakti un kādu laiku pat uz viņu skatīties negribētu. Izdarītu tā, lai pēc tam uz vēdera pakaļ šļūc.
A te pasaka piedot un viss jauki un skaisti līdz nākošajai sišanas reizei.
26.11.2023 23:16 |

Reitings 477
Reģ: 19.03.2023
Bet no otras puses, es arī vienreiz čalim iesitu dusmās. Bet tas bija pirmo un vienīgo reizi mūžā, pēc jūsu loģikas es kaujos ar visiem un katru reizi trakāk 😁😁😁
26.11.2023 23:32 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Vīrietis Tev burtiski parāda to, kāds viņš patiesībā ir, notici tam un pieņem to!!! Ja iesita vienreiz, iesitīs otrreiz, trešo reiz un tā tālāk. Vnk nē. Jūs esat kopā desmit mēnešus, kas būs tālāk, hallo?
Un draudzene, kas saka "ai, tu pārspīlē, tak foršs cilvēks" nav draudzene. Sorry not sorry, kā var teikt draudzenei pēc kā tāda, ka viņa pārspīlē? Gribētu redzēt kā viņai pašai pēc šādas situācijas būtu forši dzirdēt "mīļā, nepārspīlē, ganjau tik tā gadījās".
Kaut kāds murgs. Neņem galvā "draudzeni" un no tā čaļa BĒDZ! Tad, kad būsi mīlošās un abpusēji cienošās attiecībās, pateiksi sev paldies.
26.11.2023 23:33 |

Reitings 268
Ireeen @ 26.11.2023 23:32
Bet no otras puses, es arī vienreiz čalim iesitu dusmās. Bet tas bija pirmo un vienīgo reizi mūžā, pēc jūsu loģikas es kaujos ar visiem un katru reizi trakāk ???
Nu forši, ka Tev tas liekas normāli un pieņemami iesist otram vai tml. nodarīt pāri un tagad vēl lielīties :-D
Ko nozīmē "vienīgo reizi mūžā"? ;)
26.11.2023 23:35 |

Reitings 268
Etherea @ 26.11.2023 23:33
Vīrietis Tev burtiski parāda to, kāds viņš patiesībā ir, notici tam un pieņem to!!! Ja iesita vienreiz, iesitīs otrreiz, trešo reiz un tā tālāk. Vnk nē. Jūs esat kopā desmit mēnešus, kas būs tālāk, hallo?
Un draudzene, kas saka "ai, tu pārspīlē, tak foršs cilvēks" nav draudzene. Sorry not sorry, kā var teikt draudzenei pēc kā tāda, ka viņa pārspīlē? Gribētu redzēt kā viņai pašai pēc šādas situācijas būtu forši dzirdēt "mīļā, nepārspīlē, ganjau tik tā gadījās".
Kaut kāds murgs. Neņem galvā "draudzeni" un no tā čaļa BĒDZ! Tad, kad būsi mīlošās un abpusēji cienošās attiecībās, pateiksi sev paldies.
p.s. esmu dzirdējusi, ka šitādi kompānijas dvēseles utt. visbiežāk ir ar dziļākajiem zemūdens akmeņiem, vai tās ir depresijas vai citas izpausmes
26.11.2023 23:36 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Ireeen @ 26.11.2023 23:32
Bet no otras puses, es arī vienreiz čalim iesitu dusmās. Bet tas bija pirmo un vienīgo reizi mūžā, pēc jūsu loģikas es kaujos ar visiem un katru reizi trakāk ???

Nešķiet, ka to nevar salīdzināt? Vīrietis parasti ir fiziski spēcīgāks par sievieti un sitiens no vīrieša nodara lielākus miesas bojājumus nekā no sievietes.
26.11.2023 23:44 |

Patīk
Reitings 3506
Reģ: 03.11.2023
Jo ilgāk vilksi garumā šķiršanos, jo grūtāk būs ar greizairdīgu, agresīvu cilvēku.
Un iedomājies, šis bija tikai tāpēc, ka tevi kāds ATVEDA MĀJĀS!! Kas būs, kad kolēģis darvbā dzimpenē puķi iedos? Atrakstīs kaut ko feisbukā?
Turpmāk iesi ar kājām lietū un salā, tikai lai tevi nesit?
Piedod par nejauko izteiksmi no manas puses, bet tev jādomā reāli
26.11.2023 23:47 |

Patīk
Reitings 3506
Nu pilnīgas zosis, kas saka, ka viņa varēja piezvanīt un nebraukt ar to kolēģi.
Ja vīrietis būtu uztraukts, mazliet pārmestu, nu kaut vai apvainotos - ok, varam maaazliet padomāt ko tur varēja darīt citādāk. Bet viņai iesita!!
26.11.2023 23:49 |

Reitings 10
RedzamaisVārds @ 26.11.2023 22:16
Sist sievieti nedrīkst, bet tu zināji, ka viņš ir greizsirdīgs ļoti, tātad varbūt iepriekš ir nokrāpts. Varēji neprovocēt un nepiekrist braukt mājās ar kolēģi. Varēji paprasīt, lai viņš pats tev atbrauc pakaļ, jo nokavēji autobusu

Es vinam piezvaniju, teicu, ka esmu nokavejusi autobusu, vins teica, ka ir aiznemts un nevar atbraukt pakal, tapec taisijos stundu stavet pietura un gaidit nakamo, jo lidz majam ar kajam ir talu, bet paveicas, ka manam kolegim mana maja ir pa celam un vins aizveda. Vienkarsi pieklajigi aizveda nevis uzmacas man vai es vinam.
26.11.2023 23:50 |

Patīk
Reitings 3506
Lāsmuks1 @ 26.11.2023 23:50

Es vinam piezvaniju, teicu, ka esmu nokavejusi autobusu, vins teica, ka ir aiznemts un nevar atbraukt pakal, tapec taisijos stundu stavet pietura un gaidit nakamo, jo lidz majam ar kajam ir talu, bet paveicas, ka manam kolegim mana maja ir pa celam un vins aizveda. Vienkarsi pieklajigi aizveda nevis uzmacas man vai es vinam.

Nu tad ceru, ka tu saproti, ka šis cilvēks ir ļoti, ļoti neadekvāts un slimīgi greizsirdīgs.
26.11.2023 23:52 |

Patīk
Reitings 3506
Protams, ja šī vispār ir īsta tēma nevis kārtējais mākslīgi uzceptais profils, lai grimstošajā forumā uzturētu dzīvību :))
26.11.2023 23:54 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Etherea @ 26.11.2023 23:33
piekrītu katram vārdam. Mūc, kamēr attiecības ir jaunas un neesi piesieta. Kā saka "when someone shows you who they are, believe them the FIRST time". Cik jābūt greizsirdīgam, lai iesistu par to, ka kolēğis atveda mājās?? Neinteresē un nav no svara vai iepriekš bijis krāpts vai nekrāpts, tas nav tavs darbs būt atbildīgai par to, ko kaut kāda bijusī izdarījusi. Ja palaiž rokas, tad tas ir tikai sākums parādot kas viņš ir.
26.11.2023 23:55 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Sišanu piedot nedrīkst un tas ir viss. Un tāpat arī pārmērīga greizsirdība, bez iemesla ir sarkanais karogs. Sāks arvien vairāk tevi kontrolēt ar stulbiem aizbildinājumiem.
Pieaugušam vīrietim ir jāvar sevi kontrolēt! Vienalga kādas dusmas, kādi strīdi un kādi strīdu karstumi. Kas tas par stulbumu sist kādam? It īpaši savai sievietei.
Kas tajā brīdī personai galvā notiek, ka loģiski liekas iesist otram cilvēkam?
Un kaut kādi debīli attaisnojumi “es tā negribēju”, “es tajā brīdī nedomāju”, “es biju uzkarsis”. Nu kas pie velna. Ārā pa durvīm. Tas parāda viņa cieņu pret tevi. Ka viņš uzskata tevi par kaut kādu suni, kuram iedos pa galvu un tas aizies gulēt savā vietā un vairs pretī neries.
Tagad gan jau kādu brīdi būs visperfektākais boifrends uz pasaules, bet tādiem ticēt nevar ne druskas, lai lasās prom. Nav ne pirmais ne pēdējais čalis dzīvē.
27.11.2023 00:01 |

Reitings 767
Reģ: 09.06.2023
BĒDZ!
27.11.2023 00:07 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Par varmākām patiess stāsts. https://rebaltica.lv/2020/09/es-tev-atnemsu-dargako-lai-atriebtos-sievai-varmaka-noznaudz-meitu/
27.11.2023 00:13 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Tas tiešām nav normāli. Es pastāstīšu, kā ir jābūt labās vai pat vienkārši normālās attiecībās.
Ja ir aizdomas, ka otrs cilvēks tevi krāpj vai īsti nemīl vai nav 100% ar tevi, tas ir jāsaka. Tā ir taisnība. Lietas un sajūtas ir jāizrunā. Bet nav tiesību izlikt savu nedrošību, insecurities un issues (nezinu kā burtiski latviski iztulkot) uz otru cilvēku un sagaidīt, ka otrs tagad pakļausies. Tā ir smaga problēma.
Un ja rodas strīds ir jāmeklē risinājums, nevis jācenšās pierādīt savu taisnību, otru pārbļaut vai lai otrs sajūtās vājāks un strīdu pārtrauc un piekrīt visam, viņam vēl iesist.
Tās tad nav attiecības, tas ir slazds.
Ja vīrietis nespēj strīdā noturēt savu spēku pie sevis un sāk mētāt rokas, lai liktu sievietei sajusties vājai un pakļauties, tad tur ir fiksi jāiet uz terapiju.
27.11.2023 00:26 |

Reitings 6046
Reģ: 05.12.2021
Džinga @ 26.11.2023 23:49
Nu pilnīgas zosis, kas saka, ka viņa varēja piezvanīt un nebraukt ar to kolēģi.
Ja vīrietis būtu uztraukts, mazliet pārmestu, nu kaut vai apvainotos - ok, varam maaazliet padomāt ko tur varēja darīt citādāk. Bet viņai iesita!!
Es tev pilnībā piekrītu. Nav pilnīgi nekāda attaisnojuma pļaukai. Un ja vīrietis ir normāls un sevis un tevis cienošs, pārliecināts par sevi, viņam kaut kāds kolēģis nebūs iemesls sitienam. Saprotams, ka pats varētu netikt pakaļ. OK, gaidu autobusu vai tiešām, gadās, ka kolēģis ir pa ceļam un atved. Normāls vīrietis pajautās vai nenosali pieturā, pajautās vai kolēģim nesanāca līkums, atvainosies ka nesanāca tikt pakaļ, ideāls vīrietis vispār pateiks, lai pasaka paldies no viņa, ka neatstāja salt ceļa malā.
Tavējais ir reāli sūda gabals un vienkārši sūti viņu dirst. Pareizi meitenes te saka, kas būs ja nedod dievs uzdāvinās kādu dāvanu svētkos vai uzrakstīs kaut ko saistībā ar darbu.
EJ PROJĀM!
27.11.2023 00:34 |

Reitings 10
Man prieks, ka te ir sievietes, kuras uzskata, ka tas ir izdomats, ka virs spej but slimigi greizsirdigs un iesist specigu plauku strida laika, tatad jums par laimi nav ar neko tadu dzive jasaskaras. Es gribetu, lai tas butu izdomats, bet diemzel ta ir realitate ar ko nacas saskarties. Varbut tiesam nevajag parsteidzigi skirties, es nezinu, bet palikt man ari ir bail, jo es stradaju tada profesija, kur apkart ir daudz viriesu
27.11.2023 09:29 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Ja tu uzreiz neauzgāji prom, un vel redz nezinot ko domāt tad man nav ko teikt!!
27.11.2023 09:32 |

Reitings 508
Reģ: 22.11.2023
Kalnos @ 27.11.2023 09:32
Ja tu uzreiz neauzgāji prom, un vel redz nezinot ko domāt tad man nav ko teikt!!

Patiesībā jau jāsaprot, ka tu nezini kā pati rīkotos tādā situācijā, tāpēc sodīt cita rīcības tu nevari. Katrs cilvēks ir citāds. Un tiešām mēs paši nezinam kā kādā situācijā rīkotos, kamēr neesam ar to saskārušies, bet novēlu nevienam ar to nesaskarties.
27.11.2023 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits