Man arī ir žēl, ka ar vīriešiem nevar sadraudzēties. Jābūt romantiskām/seksuālām attiecībām vai nekas! Agrāk tas bija vienkāršāk, tagad, iepazīstoties, visi pa taisno šauj uz kaut ko nopietnāku. Un ja negribu, tad pazūd. Kāpēc nevar draudzēties?????
Džinga @ 27.11.2023 08:37Besī, man bija divi labi draugi, kas vienkārši man uzmeta, saprotot, ka attiecības mums nebūs. Jā, ap 30 tiešām tikai ar sievietēm izdodas draudzības, skumji.
Papildinot, atceros, ka par to vispār sajutos bēdīgi, tātad esmu interesanta tikai kā seksa objekts, vienkārši kā personība - nevajadzīga.
SarmaD @ 26.11.2023 21:26Mans novērojums ir tas, ka jūs džeki paši neprotat ar meitenēm čomoties. Man pāris nedēļas atpakaļ tapa pierādijums ar savu kolēģi. Vienmēr sarunās esmu minējusi par savu vīru, esam iesmējuši ka vel dažs labs siekalojas tā, it kā sievieti nekad nebūtu redzējis. Un tad te no zila gaisa "atzīšanās" no viņa, ka nemāk tā pa čomam komunikāciju. Es biju, kā minimums, ahujā, jo no viņa to negaidiju. Apskaidroju, ka man nekas ārpus kolēģu būšanas neinteresē. Un tagad šis vairs nezin kā acīs man paskatīties, pat labrīt vairs nevar pateikt, staigā galvu nodūris un iet garām kā tukšai vietai. Pilnīgi pretīgi, liekas ka pat elementārs labrīt bijis tikai ar mērķi ar roku tikt apakšbiksēs.
Dīvaini jūs esat.
Pelnrukšķīte @ 27.11.2023 09:58
Man viens kolēģis zināja, ka man ir draugs, bet tāpat diezgan atklāti izrādīja interesi (apsēdās blakus, uzlika roku uz kājas utt.). Un kad uzzināja, ka es precos..pārstāja ar mani sveicināties :D
O.LENA @ 27.11.2023 10:40Cik, mana pieredze rāda.
Patīk sievietēm tie dzērāji. Un Alfons tipa vīrieši, kuri nestrādā un tā kaut ko ....
Tieši ta ,tagad daudzi labus paziņas nez kāpēc sauc par draugiem.Piekūns @ 27.11.2023 11:29Droši vien atkarīgs, ko nu kas arī dēvē par draugu. Īsti nesauktu laika pavadīšanu caur kopīgiem hobijiem uzreiz par draudzību. Ar draugiem tomēr pastāv dziļāka, personiskāka komunikācija.