Pirms vēl esam pieņēmuši Stambulas konvenciju, gribētos uzzināt, vai plānojat pašas iegādāties tādas grāmatas kā, piemēram, Noas Lovisa Peifera "Tur lejā" un/vai "Ceļvedis zēniem - gandrīz par visu", lai jau laicīgi savus bērnus izglītotu, vai tomēr gaidīsiet līdz tās kļūs par daļu no obligātās literatūras?
Labāk vest visus savus bērnus uz praidu. Vislabākais praids ir San Francisco - Up your Alley pasākums. Vienvirziena biļete gan 500 EUR maksā, bet ja gribat progresīvi izaudzināt, tad tas ir tā vērts!
Skatos, ka visas progresīvās mammas "tur" savus plānus noslēpumā. Iepriekšējās diskusijās LGBT un mazuļu seksualizāciju braši atbalstīja gan Kalnos, Amsterdama un Pauluxx, gan Sarma, Apple of my eye un fuzzypants, vēl arī YaeMiko (tā gan laikam dzēsta). Lūdzu, meitenes, (varu izmantot arī citus vietniekvārdus) skatuve ir Jūsu rīcībā! Neizglītotie un glupie cilvēki arī grib šo to no Jums iemācīties!
Es gaidīšu, līdz mans bērns paziņos, vai sevi identificē kā grāmatas lasošs. Pretējā gadījumā tā būtu vardarbība, kas, protams, progresīvā sabiedrībā nav pieņemama.
Es gaidīšu, līdz mans bērns paziņos, vai sevi identificē kā grāmatas lasošs. Pretējā gadījumā tā būtu vardarbība, kas, protams, progresīvā sabiedrībā nav pieņemama.
Nu Tu jau vari pati tad viņam izlasīt. Jo ātrāk uzzinās, jo ātrāk izdomās, vai uzreiz grib mainīt dzimumu un uzsākt dzimumattiecības, vai tomēr nedaudz vēlāk. Nepietiekami operatīva bērna izglītošana šādos jautājumos arī ir vardarbība.