Es dzirdēju par NMPD darbību, ka vienai jaunai sievietei bijusi smaga depresija un uz ielas palicis slikti. Viņa nokritusi un sākušies krampji, garāmgājēji izsaukuši ātros. Viņi atbraukuši un viņu atceroties un sākuši ņirgāties. Viena sieviete no ātrajiem uzsitusi viņai pa kāju,bet abi ātrās palīdzības darbinieki vīrieši nolikuši ar spēku uz soliņa un sākuši lauzt rokas. Viņa sāka vemt, bet ātrās palīdzības darbinieki smieties, garāmgājēji to filmējuši. Nākošajā rītā, tā pati sieviete vēlējās uztaisīt pašnāvību nolecot no tilta, jo tie paši ātrie teica: "tava dzīvība nav nekā vērta, vari ielekt Daugavā, tāpat neleksim tev pakaļ". Sieviete histērijā raudādama stāvējusi aiz tilta margas un raudājusi. Garām gāja sieviete, kura angliski jautāja vai viss ir kārtībā. Sieviete pakratīja ar galvu, ka viss ir slikti un raudāja vēl stiprāk. Atbrauca pašvaldības policija un valsts policija un tā sieviete raudādama arī pateica, ka ātrā palīdzība viņai ieteica ielekt Daugavā un uztaisīt pašnāvību. Viena no policijas darbiniecēm nevēlējusies saukt ātro palīdzību, jo sieviete pateica, ka viņai bail no ātrās palīdzības, jo bail, ka atbrauks tie paši, kuri par viņu ņirgājās. Beigās viņu aizveda uz Tvaika ielu ārstēties, bet izejot no slimnīcas, viņa pārgrieza vēnas un ielēca Daugavā. Kabatā bijusi papīra lapiņa, kura ielikta maisiņā un tur rakstīts, : "Paldies ātrajai palīdzībai par ieteikumu nomirt, es to arī izdarīšu. Saprotu jūsu grūto darbu, tikai nesaprotu kāpēc jūs mācījāties palīdzēt cilvēkiem, bet man palīdzējāt nomirt. PALDIES JUMS!
Sievietes vairs nav un pie visa ir vainojama ātrā palīdzība, kura viņu iedzina vēl lielākā depresijā un tāpēc viņa uztaisīja pašnāvību.