Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krāpšana.

Reitings 52
Reģ: 25.04.2023
Vai tu esi krāpta, vai esi krāpusi vai esi bijusi tā ar kuru krāpj?
Kāpēc bieži vien, ja vīrietis nokrāpj sievieti, tad sieviete sauc to otru sievieti par mauku utt, grib izskaidroties ar viņu vai otrādi - ja sieviete nokrāpj vīrieti, tad vīrietis iet izskaidroties ar otru vīrieti un sadot viņam pa muti? Kur loģika? Tevi nokrāpa tavs partneris, tātad tā bija viņa izvēle, neviens ar varu viņu gultā nevilka. Tāpēc kad mani nokrāpa, es nevainoju to sievieti, ar kuru mani krāpa, es vainoju vīrieti.
Un vai par krāpšanu uzskatat tikai seksu vai arī mīļas sarunas, apskāvienus?
12.11.2023 10:47 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
Esmu bijusi tā, ar kuru krāpj, bet es to uzzināju tikai tad, kad tas jau bija noticis. Pretīga sajūta. Visu izstāstīju konkrētajai meitenei, bet viņa vainoja mani un tam kretīnam piedeva visu.
12.11.2023 10:51 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Es esmu krāpusi, bet mans attaisnojums nav, ka vaina bija manā draugā, tāpēc nokrāpu viņu. Es viņu vienkārši nokrāpu, jo pati to vēlējos. Tā ir diršana "es tevi nokrāpu, jo veltīji man par maz uzmanību" utmldz. Ja ir par maz uzmanība, tad ir mute, lai to izrunātu, nevis jāiet krāpt, tāpēc krāpšanai nav attaisnojuma.
12.11.2023 11:00 |

Moderators
Reitings 5149
Reģ: 13.11.2016
1. Neesmu bijusi.
2. Piekrāptajām un -iem ir škrobe (vismaz zemapziņas līmenī), ka paši attiecībām izvēlējušies krāpnieku, un tādēļ cenšas atrast kādu ārējo vainīgo. Cilvēki vnk nevēlas uzņemties atbildību par savām izvēlēm.
3. Plus, protams, ideja, ka, ja vien tā trešā persona neielaistos ar manu partneri, viņam nebūtu iespēju. Vairumā gadījumu tā ir neloģiska ideja, jo krāpnieks agri vai vēlu tāpat atrastu iespēju krāpt.
12.11.2023 11:24 |

Reitings 1588
Reģ: 19.05.2016
Personiski ir bijis ļoti daudz visādu situāciju. Nekas no tā mani vairs nesatrauc. Neuztveru krāpšanu kā "omg vissliktākais kas var notikt" ir daudz daudz sliktāku lietu. Cilvēki cilvēko - viņu jūtas mainās, viņu partneri mainās, cilvēki nav perfekti - ne vienmēr rīkojas pareizi. Viss, kas mani satrauc parasti ir - vai es vēlos vēl kādu brīdi paturēt šo cilvēku savā dzīvē - dažreiz jā, dažreiz nē. Tas ir mans endgame. Nevis koncetrēties uz krāpšanas aspektu.
12.11.2023 13:28 |

Reitings 72
Reģ: 10.09.2019
Esmu krāpusi. Bet te nevis lai attaisnotu sevi, bet varu arī paskaidrot kāpēc.
Visas saknes meklējams bērnībā, kur šķirti vecāki, viens aiziet pie cita, mamma raud un stāsta, ka pametis mūs abas, nokrāpis utt, un tas dienu no dienas bērna psihei jāklausās. Laikam ejot, savā prātā neapzināti, to esmu projecējusi kā traumu, bailes tikt nokrāptai, mīlēt kādu tik stipri un ka tas sāp. Līdz ar to, savas ārkārtīgi slimīgas greizsirdības dēļ, lai neaizietu pa fāzēm, esmu neapzināti prātā izdomājusi, ka ja es nokrāpju, un ja nu kādreiz dzīvē nokrāps mani, man tas nebūs tik sāpīgi, jo es taču to arī esmu izdarījusi. Un šeit to nevar piesiet visiem, es stāstu tikai par sevi personīgi, ka tas nāk no bērnības. Kur rezultats ir arī tāds, ka nespēju pilnībā uzticēties nevienam vīrietim. Esmu greizsirdīga. Nespēju no sirds dziļumiem mīlēt 100% vienu. Bet esmu par šo runājusi pie psihologa. Lai cik ļoti viss ir izrunāts, diemžēl iekšēji tā tas bija. Tagad varu teikt, ka gadus septiņus neesmu krāpusi savu partneri. Vismaz ne seksuala ziņā.
12.11.2023 13:38 |

10 gadiPatīk
Reitings 4428
Reģ: 31.10.2010
Tevi nokrāpa tavs partneris, tātad tā bija viņa izvēle, neviens ar varu viņu gultā nevilka. Tāpēc kad mani nokrāpa, es nevainoju to sievieti, ar kuru mani krāpa, es vainoju vīrieti.

Ja šī sieviete zināja, ka konkrētais vīrietis ir attiecībās/precējies, viņa krāpšanā ir tikpat vainīga kā viņš. Aizņemti vīrieši ir tabu, tā ir lieta, kas būtu jāzina katrai. Sieviešu savstarpējā cieņa ietver arī negrābstīšanos ap citas vīrieti, lai kādus gaudu stāstus viņš tev arī nestāstītu.
12.11.2023 13:40 |

Reitings 1588
Minelūše @ 12.11.2023 13:40

Ja šī sieviete zināja, ka konkrētais vīrietis ir attiecībās/precējies, viņa krāpšanā ir tikpat vainīga kā viņš. Aizņemti vīrieši ir tabu, tā ir lieta, kas būtu jāzina katrai. Sieviešu savstarpējā cieņa ietver arī negrābstīšanos ap citas vīrieti, lai kādus gaudu stāstus viņš tev arī nestāstītu.
Muļķības.
12.11.2023 13:55 |

Reitings 84
Reģ: 04.09.2023
Jupiter @ 12.11.2023 13:55
Muļķības.

+++++++
Tu jau neesi attiecībās ar to sievieti, lai tu viņu varētu vainot. Tavs vīrietis nokrāpa tevi, nevis tā sieviete nokrāpa tevi. Tu tai sievietei esi pilnībā svešs cilvēks. Bet tavs vīrietis labi zināja, ko dara un zināja, ka sāpinās tevi, bet viņam bija vienalga. Cita sieviete nav vainīga pie tā, ka kādas vīrietis ir jāklis. Un ar varu patiešām nevienu vīrieti gultā ievilkt nevar. Viņš pats to gribēja
12.11.2023 13:58 |

Reitings 1588
Meldra23 @ 12.11.2023 13:58

+++++++
Tu jau neesi attiecībās ar to sievieti, lai tu viņu varētu vainot. Tavs vīrietis nokrāpa tevi, nevis tā sieviete nokrāpa tevi. Tu tai sievietei esi pilnībā svešs cilvēks. Bet tavs vīrietis labi zināja, ko dara un zināja, ka sāpinās tevi, bet viņam bija vienalga. Cita sieviete nav vainīga pie tā, ka kādas vīrietis ir jāklis. Un ar varu patiešām nevienu vīrieti gultā ievilkt nevar. Viņš pats to gribēja
Jā, piesauc visu šito "sieviešu solidaritāti", kad VIŅĀM tas ir izdevīgi. Nē - mīlā katrs pats par sevi. Tās citas sievietes problēmas uz mani neattiecas diemžēl.
12.11.2023 14:00 |

Reitings 3076
Reģ: 05.09.2023
Piekrītu viedoklim, ka sieviete šajā gadijumā nav vainīga. Es arī varu kārties kaut katru dienu kādam kaklā. Vai ļauj - tā jau vīrieša izvēle. Un slānīt vajag viņu.
12.11.2023 14:03 |

Reitings 3076
Reģ: 05.09.2023
Mady66 @ 12.11.2023 13:38
Esmu krāpusi. Bet te nevis lai attaisnotu sevi, bet varu arī paskaidrot kāpēc.
Visas saknes meklējams bērnībā, kur šķirti vecāki, viens aiziet pie cita, mamma raud un stāsta, ka pametis mūs abas, nokrāpis utt, un tas dienu no dienas bērna psihei jāklausās. Laikam ejot, savā prātā neapzināti, to esmu projecējusi kā traumu, bailes tikt nokrāptai, mīlēt kādu tik stipri un ka tas sāp. Līdz ar to, savas ārkārtīgi slimīgas greizsirdības dēļ, lai neaizietu pa fāzēm, esmu neapzināti prātā izdomājusi, ka ja es nokrāpju, un ja nu kādreiz dzīvē nokrāps mani, man tas nebūs tik sāpīgi, jo es taču to arī esmu izdarījusi. Un šeit to nevar piesiet visiem, es stāstu tikai par sevi personīgi, ka tas nāk no bērnības. Kur rezultats ir arī tāds, ka nespēju pilnībā uzticēties nevienam vīrietim. Esmu greizsirdīga. Nespēju no sirds dziļumiem mīlēt 100% vienu. Bet esmu par šo runājusi pie psihologa. Lai cik ļoti viss ir izrunāts, diemžēl iekšēji tā tas bija. Tagad varu teikt, ka gadus septiņus neesmu krāpusi savu partneri. Vismaz ne seksuala ziņā.

Tas beigu teikums nodzēš visu iepriekš rakstīto. Tas, ka fiziski nenododies kādam nenozīmē, ka esi labāka nekā tad, ja katru dienu ar kādu flirtē.
12.11.2023 14:06 |

Reitings 184
SarmaD @ 12.11.2023 14:03
Piekrītu viedoklim, ka sieviete šajā gadijumā nav vainīga. Es arī varu kārties kaut katru dienu kādam kaklā. Vai ļauj - tā jau vīrieša izvēle. Un slānīt vajag viņu.

Piekrītu. Ja kāda sieviete flirtē ar manu draugu,man ir 0 emocijas. Bet,ja mans draugs sāk flirtēt pretī un viņam patīk tās sievietes uzmanība,tad tas jau ir red flag. Man ir nozīme,ko dara mans draugs,nevis ko dara cita sieviete. Mīlošs vīrietis tevi nenokrāps pat ja cita viņa priekšā kaila stāvēs.

10 gadiPatīk
Reitings 4428
Meldra23 @ 12.11.2023 13:58

+++++++

Es runāju par to, kā rīkotos pati. Ja man izrādītu uzmanību vīrietis, par kuru es zinātu, ka viņš ir attiecībās, es nekad ar viņu neielaistos. Jā, šī sieviete man ir svešs cilvēks, bet es negribētu būt piekrāptās vietā, tāpēc nedaru otram to, ko negribētu, lai dara man.
Un manuprāt, ja sieviete spēj apzināti kārties virsū aizņemtajiem, tas par viņu pasaka ne to labāko. Kur problēma atrast sev brīvu vīrieti?

Reitings 1588
Minelūše @ 12.11.2023 14:06

Es runāju par to, kā rīkotos pati. Ja man izrādītu uzmanību vīrietis, par kuru es zinātu, ka viņš ir attiecībās, es nekad ar viņu neielaistos. Jā, šī sieviete man ir svešs cilvēks, bet es negribētu būt piekrāptās vietā, tāpēc nedaru otram to, ko negribētu, lai dara man.
Un manuprāt, ja sieviete spēj apzināti kārties virsū aizņemtajiem, tas par viņu pasaka ne to labāko. Kur problēma atrast sev brīvu vīrieti?
Tas nav tas ko Tu teici gan.... Es PERSONISKI arī ieraugu ka vīrietis aizņemts un man zūd interese - fakts - bet "sieviete tikpat vainīga"??? lol
12.11.2023 14:13 |

Reitings 116
Reģ: 10.06.2022
Minelūše @ 12.11.2023 14:06

no tās "sieviešu solidaritātes" nav nekādas jēgas . jā , ja tu atteiksi , tad nenokrāps viņš savu sievieti ar tevi , bet atradīs citu , kura piekritīs un tāpat nokrāps savu sievieti :D un agrāk , kad man sāka uzplīties soc.tīklos džeki , kuriem bija bildes ar savu meiteni , es aizsūtīju skrīnus viņu meitenēm un viņas brauca man virsū , lai atšujos no viņas džeka , lai gan man tas pērtiķis nebija vajadzīgs un es pat viņam neatbildēju , viņš pats man rakstīja un bāzās virsū :D
12.11.2023 14:13 |

10 gadiPatīk
Reitings 4428
Jupiter @ 12.11.2023 14:13
Tas nav tas ko Tu teici gan.... Es PERSONISKI arī ieraugu ka vīrietis aizņemts un man zūd interese - fakts - bet "sieviete tikpat vainīga"??? lol

Acīmredzot neskaidri izteicos. Mans uzskats īsumā - ja sieviete zina, ka vīrietis aizņemts, viņa ir līdzvainīga krāpšanā. Ja nezina, tad nav.
12.11.2023 14:18 |

Reitings 1588
Minelūše @ 12.11.2023 14:18

Acīmredzot neskaidri izteicos. Mans uzskats īsumā - ja sieviete zina, ka vīrietis aizņemts, viņa ir līdzvainīga krāpšanā. Ja nezina, tad nav.
Nu pat ja zina - kas viņai par daļu gar otras sievietes jūtām. Viņa nevienu nekrāpj. Un viņu tāpat vainos - zināja vai nē - nevainos jau savu vīru krāpēju zelta gabaliņu, kuru savaldzināja succubus ragana.... Un tu vari domāt vai nedomāt, ka viņa ir vainīga vai nav - tu neesi attiecību policija, viņai vienalga, ko tu domā.
12.11.2023 14:21 |

Reitings 3347
Reģ: 23.01.2022
Mani krāpa. Sekss tur nebija, bet viss pārējais gan.
Pie tā, ka mani krāpa, biju vainīga es (nu, tā viņš teica), jo nebiju vairs tik interesanta kā sākumā.
Bet jāsaka gan, ka viņu bija krāpusi viņa ex un viņš bija slimīgi greizsirdīgs. Viņš visu laiku mani vainoja krāpšanā (lai gan es to nedarīju). Respektīvi, viņam nebija visi mājās, bet tas neattaisno to, ka viņš bija cūka.
Šajā gadījumā tā meitenīte (viņai nebija 18 ) bija tikpat liels upuris cik es. Tik sabraukāja pa ausīm viņai, un viņa mani uzskatīja par viņas laimes postītāju 😄
12.11.2023 14:45 |

Reitings 184
Pelnrukšķīte @ 12.11.2023 14:45
Mani krāpa. Sekss tur nebija, bet viss pārējais gan.
Pie tā, ka mani krāpa, biju vainīga es (nu, tā viņš teica), jo nebiju vairs tik interesanta kā sākumā.
Bet jāsaka gan, ka viņu bija krāpusi viņa ex un viņš bija slimīgi greizsirdīgs. Viņš visu laiku mani vainoja krāpšanā (lai gan es to nedarīju). Respektīvi, viņam nebija visi mājās, bet tas neattaisno to, ka viņš bija cūka.
Šajā gadījumā tā meitenīte (viņai nebija 18 ) bija tikpat liels upuris cik es. Tik sabraukāja pa ausīm viņai, un viņa mani uzskatīja par viņas laimes postītāju ?

Tie, kas slimīgi tur aizdomās citus krāpšanā ir tie, kuri ir spējīgi nokrāpt paši. Un krāpšanā ir vainīgs tikai cilvēks pats, nevis kāds cits.
12.11.2023 17:11 |

Reitings 1588
Laimucs @ 12.11.2023 17:11

Tie, kas slimīgi tur aizdomās citus krāpšanā ir tie, kuri ir spējīgi nokrāpt paši. Un krāpšanā ir vainīgs tikai cilvēks pats, nevis kāds cits.
100%
12.11.2023 17:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits