Vēlos painformēt par jaunāko.
-Tad nu lūk, viņa vakar mani nobloķēja.
Vakarā sazvanos ar vecāko meitu ( meitai jau 19,-ne bērna vecums), pastāstu pieredzi savu. Meita intereses pēc saka, paskatīšos tās sievietes profilu.
Ne tikai man, bet arī manai meitai bija anormāls šoks- tā Anete ir izložņājusi manu ģimeni un bloķējusi pat manu meitu Instagram.
Es atvainojos, bet cik slimam cilvēkam ir jābūt pēc tādas rīcības. Un man pat nav tāds profils, kur es ļoti publicētu visu savu dzīvi- es nepublicēju vīru, ģimenes ikdienu, mazo bērniņu utt. Man pa visu Ig ir tikai 2-3 publikācijas ar vecāko meitu, kur viņa ir ietagota un, loģiski, mums ir vienādi uzvārdi🙂
Slimi, ka pieaugusi sieviete tagad bloķēs visus manus radus.
Jā, varbūt es šobrīd viņas dzīvē esmu kā dadzis dibenā, bet man reāli besij šitas viss viņas sūds. Es esmu par patiesu un īstu cilvēku cieņu, bet ne tādu cilvēku muļķošanu un personīgi manis pazemošanu. Un kāds sakars vispār manai vecākajai meitai ?😃
Anete, varbūt baidies, ka mana vecākā meita, esot Lv, dosies pie Tevis un palūgs Tev atpakaļ 15€ par neveiksmīgo maratonu?
Nedosies, - vari būt mierīga.
Ir spēcīgs sieviešu spēks “viena tante teica”- es 109% ticu, ka šo izlasīs daudzas sievietes un pašas pieņems lēmumus.
P.s.es neesmu viņai konkurente,- es esmu vienkārši sieviete. Jā, reizēm kaut kur naiva ( kad jāizvēlas tāds maratons:D) , bet ne stūlba ( droši un pārliecinoši izteikšu patiesību par meliem, jo nebaidos patiesi runāt)