Danuta @ 25.03.2024 08:08Miksona gadījums līdzīgs Krišjāņa Zvejnieka gadujumam - arī pazuda Akmens Tilta tuvumā.
ratched @ 25.03.2024 10:30Par Annu Jansoni- varu galvot par viņas vīru, - mans kaimiņš, draugs, abi pēdējās vasaras nāca sēdēt dārza pasākumos- lieliski cilvēki. Tas, ka meitenei bija depresija, bija redzams jau sen. Vīrs cīnījās cik spēj, bet diemžēl, nesanāca.
Adele4 @ 29.03.2024 09:20Ziņās, ka Marupes novada Salas pagastā no ūdens izvilkts kāds noslīkušais. Nebūs tas Lauris Zaube, kurš pazuda tur Jaungada naktī?
Adele4 @ 29.03.2024 09:20Ziņās, ka Marupes novada Salas pagastā no ūdens izvilkts kāds noslīkušais. Nebūs tas Lauris Zaube, kurš pazuda tur Jaungada naktī?
18 gadigais Valters arī Ogresgala galā grāvī atrasts,veselu nedēļu meklēja🤨Ogresgals taču nav tik neapdzīvota vieta,kur nedēļu meklēt,un atrast grāvī.Adele4 @ 29.03.2024 09:20Ziņās, ka Marupes novada Salas pagastā no ūdens izvilkts kāds noslīkušais. Nebūs tas Lauris Zaube, kurš pazuda tur Jaungada naktī?
vairs neatrodu rakstu, bet ziņa bija par 3 atrastiem noslīkušajiem. Viens no tiem Marupes novada Salas pagastā. Es tik tā iedomājos to jaungada naktī tajā pagastā pazudušo jaunieti. Lidz šim jau nav ziņas, ka būtu atrastshuitzitzilin @ 29.03.2024 09:26
Kur tu to redzi? Iespējams.
Adele4 @ 29.03.2024 12:26vairs neatrodu rakstu, bet ziņa bija par 3 atrastiem noslīkušajiem. Viens no tiem Marupes novada Salas pagastā. Es tik tā iedomājos to jaungada naktī tajā pagastā pazudušo jaunieti. Lidz šim jau nav ziņas, ka būtu atrasts
ziedinjsh @ 27.03.2024 20:09Meitenes, jūs noteikti mani nopelsiet, bet ļoti lūdzu pārtraukt šo Roberta nelaimes gadījuma iztirdīšanu šeit forumā. Lūdzu, no visas sirds, kā cilvēks, kurš viņu pazina un cienīja.
Jūsu vārdi te neko nemainīs. Padomājiet no tuvinieku un ģimenes puses - vai gribētu, lai jums (tpfu, tpfu, tpfu) šādā gadījumā gribētos, lai te tirda un raksta.
Cilvēks ir traģiski gājis bojā, noticis nelaimes gadījums. Lūdzu, beidziet! Viņam ir bērni, sieva - internetā nekas nepazūd. Šīs diskusijas ir publiski pieejamas.
Lūdzu, kaut nelielu empātiju pret tuviniekiem un cieņu pret aizgājušo veltiet no savas puses.
Sliktas lietas un notikumi, diemžēl, uz šīs pasaules notiek un mēs nekad nevaram zināt, kurā solī mūs kas skars. Nedod Dievs kādai saskarties ar ko līdzīgu!
Atkārtošu - lūdzu empātiju un cieņu. Pārtrauciet šī notikuma iztirzāšanu šeit!
guccibabe @ 29.03.2024 13:34
Tad jau visspār šī Annas diskusija ir jādzēš.?♀️
Nu tak ras un divi jaunu uztaisīs.Džinga @ 29.03.2024 15:59
Vispār vajadzēstu dzēst, jā
huitzitzilin @ 29.03.2024 13:00
Man gribētos ticēt, ja viens tomēr bija Lauris, varbūt tiktu paziņots, ka atrasts un meklēšana beigusies. Kaut gan citreiz no policijas to info ir grūti saņemt/sagaidīt.
eziic @ 02.04.2024 17:05
Diemžēl atrasts Lauris bez dzīvības pazīmēm, raksts te: https://www.apollo.lv/7992122/bezvests-pazudusais-lauris-zaube-atrasts-miris
chihiro @ 02.04.2024 20:14Žēl par Lauri, bet domāju, ka tāpat ir liels atvieglojums ģimenei vairs nebūt neziņā.
Džurim Tviterī atkal jocīgie tvīti, lūdz palīdzību, ja kāds staigā, lai pameklē, bet iezīmējis vietas, kur it kā jau pārmeklēts un nevajag iet, un tad liek bildes ar kaut kādiem dzīvnieku kauliem. Tās kaulu bildes likās ļoti jocīgas tieši šajā kontekstā, ka viņš meklē sievu.
huitzitzilin @ 02.04.2024 20:20
Nekas tur jocīgs nav. Cilvēks vienkārši lūdz palīdzibu. Meklēšanas teritorija ir liela un smaga. Tagad vienīgais labums ir tas, ka diena ir garāka, līdz ar to var vairāk nosegt meklēšanas teritoriju. Bet jā, tie kas tomēr brauks staigāt, tā nebūs tāda relax nedēļas nogales pastaidziņa.
Man vairāk jocīgi šķiet, ka nabags vēl domā, ka Anna varētu būt dzīva.
jo no ūdenī pastāvējuša ķermeņa/ līķa, nevar dabūt pirkstu nospiedumus un noteikt precīzu nāves cēloni.Linlī @ 03.04.2024 02:27Vai nav jocīgi, ka visi kas pazūd atrod tieši ūdeņos?
Piedzēries pazūd, atrod ūdeni
Pazūd tāpat arī atrod ūdeni
It īpaši pie Daugavas un vienādā lokācijā, tiešām ļoti dīvaini