Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

10 gadi
Reitings 17
Reģ: 03.02.2013
Kāpēc Tev liekas ka šiem bērniem netiks teikta patiesība? Piedod, bet ieguglējot vārdu uzvārdu noteikti ziņu raksti internetā tiks atrasti. Es domāju, ka ar to pietiek.
Nav nepieciešams te celt lieku haipu aprakstot un iztrizājot lietas. Ņem un raksti FB publiski, ja reiz tik ļoti gribi. Kāpēc šādas lietas jāraksta anonīmi, jo drosme uzreiz ir? Ja reiz cilvēki, par kuriem runā, ir skaidrā vārdā nosaukti, droši - izsaki arī savu viedokli, bet ne anonīmi!
Gardenia @ 27.03.2024 20:24
Šīs te glupības būtu vēlams pastāstīt tiem 4 bērniem kuri pēdējo 3 mēnešu laikā palikuši bez mammas, vai tēva! Pēc dažiem gadiem? 2 Pastāstīsi kā tēvs "netīšām" Daugavā iekrita, otriem 2 bērniem pastāstīsi kā mamma NETĪŠĀM ziemā pie mājām nosala! Te nekas un it nemaz nav pārspīlēts! Var iedzert un var tusēt, kā pieredze rāda tomēr ģimenei kopā, vis maz viens otru pieskatīs! Nav jādzer līdz tādam stāvoklim, ka cilvēks pārvēršās par lopu! Ja grib dzert tik daudz tad jāpaliek mājās 4 sienās, drošības pēc! Es šos gadījumus nespēju nosaukt par vienkāršiem nelaimes gadījumiem. Nelaimes gadījums būs kad lāsteka uz galvas uzkritīs.

Piedod, bet es domāju, ka visam ir savas robežas. Arī šim forumam un cilvēkiem. Es patiešām domāju, ka ir brīži, kad labāk paturēt savu mēli aiz zobiem jeb šajā gadījumā - beigt drukāt visu te.
Vēlreiz - izrādiet cieņu un empātiju - viss, ko es lūdzu.
27.03.2024 20:41 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Dīvaini. Cilvēks ir miris, bet žēl vairāk ir pašiem sevis nekā tas mirušais.
27.03.2024 20:44 |

Reitings 1470
Reģ: 09.01.2024
Gardenia @ 27.03.2024 20:24
Šīs te glupības būtu vēlams pastāstīt tiem 4 bērniem kuri pēdējo 3 mēnešu laikā palikuši bez mammas, vai tēva! Pēc dažiem gadiem? 2 Pastāstīsi kā tēvs "netīšām" Daugavā iekrita, otriem 2 bērniem pastāstīsi kā mamma NETĪŠĀM ziemā pie mājām nosala! Te nekas un it nemaz nav pārspīlēts! Var iedzert un var tusēt, kā pieredze rāda tomēr ģimenei kopā, vis maz viens otru pieskatīs! Nav jādzer līdz tādam stāvoklim, ka cilvēks pārvēršās par lopu! Ja grib dzert tik daudz tad jāpaliek mājās 4 sienās, drošības pēc! Es šos gadījumus nespēju nosaukt par vienkāršiem nelaimes gadījumiem. Nelaimes gadījums būs kad lāsteka uz galvas uzkritīs.

Nav zināms, cik promiles bija, nav zināms, kā un kāpēc tas notika. Saprotu, ka runā savas sāpīgās bērnības pieredzes dēļ, bet mēs nezinām, kas notika tonakt ar viņu. Ne to, cik liels reibuma stāvoklis, ne to, ko cilvēks domāja, neko mēs nezinām. Tik saasinātā tonī tirzāt sveša cilvēka nelaimes gadījumu, pārmest, moralizēt vispār nav vērts. Izteikties var katrs, bet jautājums ir - ko gribi ar to panākt? Ne jau tagad te vīrieši lasīs un sapratīs - jā, neiešu vairs dzert un tusēt. Šī komunikācija pagaidām tikai un vienīgi kaitē pietuvinātajām personām. Šis arī būs mans pēdējais ieraksts par šo tēmu. Līdzjūtību tuviniekiem, iejūtību pārējiem.
27.03.2024 20:44 |

Reitings 3512
Otrkārt, kādas te pēkšņi visas iejūtīgas. Kad bija jāpadara par slepkavu pazudušās Annas vīru, tad nez kādas idejas gāja vaļā.
27.03.2024 20:46 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
Pirmām kārtām draugiem tad pašiem nevajadzētu iztirzāt šo notikumu, likt bildes un rakstīt ko cik daudz izdzēruši tonakt. Bet kopumā uzskatu, ka tomēr par šādiem gadījumiem ir jārunā, varbūt kādu tas var paglābt no nelaimes.
27.03.2024 20:54 |

Reitings 244
Reģ: 20.02.2024
Izteikties var katrs, bet jautājums ir - ko gribi ar to panākt?

Runājot par mani personīgi, man nepatīk, ka socmediji tiek aizsisti ar šādiem viedokļiem, ka cilvēka pārmērīgai dzeršanai/narkotiku lietošanai/u.tml. nav nu nekādu iepriekš jau paredzamu negatīvu seku, un nav nu nekāda sakara ar izrietošajām nelaimēm. Vienkārši ''apstākļu sakritība''.
Tas ir tīri meli. Ja melošana ir empātija, tad varbūt samelojiet tiem bērniem, ka tētis mira karojot Ukrainā? Būtu vismaz cienījama nāve. Melošana nav empātija.
Un neviens te uz FB neskrien neko tuviniekiem zem acīm drukāt. Bet šādu diskusiju, kur kaut kur vienā lapā minēts vārds ''Roberts'' pamēģini vēl googlē atrast.
27.03.2024 21:02 |

Reitings 509
Reģ: 17.12.2023
qwe @ 27.03.2024 20:54
Pirmām kārtām draugiem tad pašiem nevajadzētu iztirzāt šo notikumu, likt bildes un rakstīt ko cik daudz izdzēruši tonakt. Bet kopumā uzskatu, ka tomēr par šādiem gadījumiem ir jārunā, varbūt kādu tas var paglābt no nelaimes.

+
Tas no TĀ drauga puses bija izcili tizli. kāpēc tas posts vispār nav izņemts un dzēsts, tas man nav saprotams. Tieši TAS draugs tur gribēja celt haipu. (kā man nepatīk tas vārds :D )
27.03.2024 21:03 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
SarmaD @ 27.03.2024 20:46
Otrkārt, kādas te pēkšņi visas iejūtīgas. Kad bija jāpadara par slepkavu pazudušās Annas vīru, tad nez kādas idejas gāja vaļā.
Tieši par to ir tas stāsts, Annas vīru joprojām te gandrīz katra ottra uzskata par bērna un Annas slepkavu, piedrukātas 70 lapas, un zināms, kā mazulis ir miris, bet nē tik un tā viņu ēd nost! Neviena nav atvainojusies, vai vismaz ieminējusies par bēbīti redz es kļūdījos!😢 Šo puisi, visi ceļ debesīs gandrīz svēto kārtā😳 mans gadījums man nesāp, bērnībā jā sāpēja! Kādēļ šajā momentā gadījums tiek traktēts kā nelaimes gadījums? Es redzu tikai bezatbildību. Neviens par ģimeni te nav slikti izteicies! Tikai viņa aizstāves izdomā nelaimes gadījumu. Lasīs vai nelasīs veči tas ir cits jautājums, bet kā pieredze rāda arī sievietes tā notusē.
27.03.2024 21:16 |

Reitings 6700
huitzitzilin @ 27.03.2024 21:03

+
Tas no TĀ drauga puses bija izcili tizli. kāpēc tas posts vispār nav izņemts un dzēsts, tas man nav saprotams. Tieši TAS draugs tur gribēja celt haipu. (kā man nepatīk tas vārds :D )
Neko jau tas draugs samelojis nav. Pateica taisnību un viss. Tas čalis aizgāja gulēt pēc sava 0,7 un miers. Kādam sagribējās piedzīvojumus, lūk rezultāts😢
27.03.2024 21:21 |

10 gadi
Reitings 2807
Protams, bezatbildīgi rīkojās, a kurš no mums nav kādu reizi pārtusējies, pietempies un kaut kur vandījies, šoreiz nelaimigi sakrita un nepaveicās. Protams, traģiski, gan jau viņš pats tā negribēja, sadzērās un pastrādāja stulbības.
27.03.2024 21:23 |

Reitings 556
Reģ: 07.04.2022
qwe @ 27.03.2024 21:23
Protams, bezatbildīgi rīkojās, a kurš no mums nav kādu reizi pārtusējies, pietempies un kaut kur vandījies, šoreiz nelaimigi sakrita un nepaveicās. Protams, traģiski, gan jau viņš pats tā negribēja, sadzērās un pastrādāja stulbības.

Es neesmu.
27.03.2024 21:24 |

Reitings 6700
Kur paliek tā empātija pret Juri kuram tagad vienam bērns jāaudzina? Bērns arī viņa tiek pie soc. Tīkliem, viņam tas ir labi, visu šo lasīt dzirdēt no citiem? Manā skatījumā tas Juris tiešām nav vainīgs. Par viņu te īsti nepārdzīvo, drukā tik riebeklības uz proekšu.tā it kā viņš būtu dzērumā jandāliņu uztaisījis un visus nožmiedzis🙈🥲🥲🥲
27.03.2024 21:27 |

Reitings 244
Reģ: 20.02.2024
qwe @ 27.03.2024 21:23

Es neesmu, bet jautājums arī vai to dara cilvēks, kurš pasaulē viens kā pirksts, vēl studenta trakuma gados, vai arī vairāku bērnu tēvs 30+ gadu vecumā. Bērni uzliek atbildību, kādas jaunam studentam nav.
27.03.2024 21:52 |

Reitings 3512
Gardenia @ 27.03.2024 21:16
Tieši par to ir tas stāsts, Annas vīru joprojām te gandrīz katra ottra uzskata par bērna un Annas slepkavu, piedrukātas 70 lapas, un zināms, kā mazulis ir miris, bet nē tik un tā viņu ēd nost! Neviena nav atvainojusies, vai vismaz ieminējusies par bēbīti redz es kļūdījos!? Šo puisi, visi ceļ debesīs gandrīz svēto kārtā? mans gadījums man nesāp, bērnībā jā sāpēja! Kādēļ šajā momentā gadījums tiek traktēts kā nelaimes gadījums? Es redzu tikai bezatbildību. Neviens par ģimeni te nav slikti izteicies! Tikai viņa aizstāves izdomā nelaimes gadījumu. Lasīs vai nelasīs veči tas ir cits jautājums, bet kā pieredze rāda arī sievietes tā notusē.

Policija, cik saprotu, nav nākusi klajā ar faktu, ka tas bijis nelaimes gadijums. Bet ja cilvēks iepriekš neplānojot ticis tai ūdenī savu promiļu dēļ, tad tas arī sanāk nelaimes gadijums. Cilvēki ir tikai cilvēki un dzīve ir traģiska. Tā vienkārši notiek. Nedomāju, ka speciāli cilvēks dzēra, lai aizietu bojā un atstātu aiz sevis ģimeni.
27.03.2024 21:53 |

Reitings 6700
Krišjānis Kariņš @ 27.03.2024 21:52

Es neesmu, bet jautājums arī vai to dara cilvēks, kurš pasaulē viens kā pirksts, vēl studenta trakuma gados, vai arī vairāku bērnu tēvs 30+ gadu vecumā. Bērni uzliek atbildību, kādas jaunam studentam nav.
Pilnīgi pareizi, ja ir mazi bērni un ja neesi iztusējies jaunībā, tad gaidi līdz bērni izaug. Tas ta kā būtu loģiski, vai neveido ģimeni. Protams, ka visi neskrien tusēt kuriem mazi bērni. Sadzeries ar čaļiem tad tur vismaz arī paliec mājās. Normāls risinājums, te pat dzeršanu neviens nepārmet. Tādā momentā jau tā jūra ir līdz ceļiem un dūša liela. Neticu, ka sieva atbalstīja šo pasākumu un nenervozēja. 😔
27.03.2024 22:07 |

10 gadi
Reitings 2807
Krišjānis Kariņš @ 27.03.2024 21:52

nu tas gan taisnība, ģimenes tēviem jau būtu jābūt prātīgiem, bet nu sazin, varbūt 5 gadus nebija atlaidīs,tad nu uz pilnu programmu gāja.
27.03.2024 22:13 |

Reitings 6700
SarmaD @ 27.03.2024 21:53

Policija, cik saprotu, nav nākusi klajā ar faktu, ka tas bijis nelaimes gadijums. Bet ja cilvēks iepriekš neplānojot ticis tai ūdenī savu promiļu dēļ, tad tas arī sanāk nelaimes gadijums. Cilvēki ir tikai cilvēki un dzīve ir traģiska. Tā vienkārši notiek. Nedomāju, ka speciāli cilvēks dzēra, lai aizietu bojā un atstātu aiz sevis ģimeni.
Protams, ka ne speciāli tas notika. Mutē tomēr neviens viņam nelēja un ar pistoli blakus nestāvēja. Es nespēju to traktēt kā īstu nelaimes gadījumu, piedodiet. Ne jau viņam meža lops pie stūres braucot autiņā ieskrēja. Nedrīkst visas nāves traktēt par nelaimes gadījumiem kuras nav slepkavības. Tad jau slimnīcās guļot visi slimie cilvēciņi arī miruši no nelaimes gadījuma. Pastāv tomēr bezatbildība. Man pat skaidrā prātā no dzērušiem uz ielas bail, kur nu vēl tusiņu naktīs😢 mums pašiem sevi arī jāsargā🙏
27.03.2024 22:17 |

Reitings 6700
SarmaD @ 27.03.2024 20:44
Dīvaini. Cilvēks ir miris, bet žēl vairāk ir pašiem sevis nekā tas mirušais.
Par ko žēlot to mirušo, viņam viss cerams labi. Viņa Bērniem tagad kā? Viņam šeit viss beidzies, bet bērniem jāsadzīvo ar to! Ļoti daudzus gadus!!!
27.03.2024 23:00 |

Reitings 3512
Gardenia @ 27.03.2024 23:00
Par ko žēlot to mirušo, viņam viss cerams labi. Viņa Bērniem tagad kā? Viņam šeit viss beidzies, bet bērniem jāsadzīvo ar to! Ļoti daudzus gadus!!!

Es saku vēlreiz - tāda ir dzīve! Traģiska, neparedzama, nepareiza un negodīga. Ko tu īsti gribi? Uzcelt viņu no mirušajiem un noslānīt atkal? Kapēc tā jāprojecē savs neapmierinājums par savu bērnību caur citu traģisku nelaimi? Tavs sencis ir miris. Tu esi dzīva un ar to sadzīvojusi. Viņa bērni arī ar to sadzīvos. Ir daudz traģiskākas bojāejas ar kurām dzīvē dažiem nākas tikt galā.
27.03.2024 23:04 |

10 gadi
Reitings 13064
Reģ: 21.03.2014
Rīt Roberta bēres. Ātri, ņemot vērà, ka 2dien tikai atrada. Tik ātri var ekspertīzi uztaisīt vai tur uzreiz bija viss skaidrs, ka pats reibumš iekrita Daugavā un neviens cits nav vainojams
28.03.2024 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits