Gardenia @ 27.03.2024 20:24Šīs te glupības būtu vēlams pastāstīt tiem 4 bērniem kuri pēdējo 3 mēnešu laikā palikuši bez mammas, vai tēva! Pēc dažiem gadiem? 2 Pastāstīsi kā tēvs "netīšām" Daugavā iekrita, otriem 2 bērniem pastāstīsi kā mamma NETĪŠĀM ziemā pie mājām nosala! Te nekas un it nemaz nav pārspīlēts! Var iedzert un var tusēt, kā pieredze rāda tomēr ģimenei kopā, vis maz viens otru pieskatīs! Nav jādzer līdz tādam stāvoklim, ka cilvēks pārvēršās par lopu! Ja grib dzert tik daudz tad jāpaliek mājās 4 sienās, drošības pēc! Es šos gadījumus nespēju nosaukt par vienkāršiem nelaimes gadījumiem. Nelaimes gadījums būs kad lāsteka uz galvas uzkritīs.
Gardenia @ 27.03.2024 20:24Šīs te glupības būtu vēlams pastāstīt tiem 4 bērniem kuri pēdējo 3 mēnešu laikā palikuši bez mammas, vai tēva! Pēc dažiem gadiem? 2 Pastāstīsi kā tēvs "netīšām" Daugavā iekrita, otriem 2 bērniem pastāstīsi kā mamma NETĪŠĀM ziemā pie mājām nosala! Te nekas un it nemaz nav pārspīlēts! Var iedzert un var tusēt, kā pieredze rāda tomēr ģimenei kopā, vis maz viens otru pieskatīs! Nav jādzer līdz tādam stāvoklim, ka cilvēks pārvēršās par lopu! Ja grib dzert tik daudz tad jāpaliek mājās 4 sienās, drošības pēc! Es šos gadījumus nespēju nosaukt par vienkāršiem nelaimes gadījumiem. Nelaimes gadījums būs kad lāsteka uz galvas uzkritīs.
Izteikties var katrs, bet jautājums ir - ko gribi ar to panākt?
qwe @ 27.03.2024 20:54Pirmām kārtām draugiem tad pašiem nevajadzētu iztirzāt šo notikumu, likt bildes un rakstīt ko cik daudz izdzēruši tonakt. Bet kopumā uzskatu, ka tomēr par šādiem gadījumiem ir jārunā, varbūt kādu tas var paglābt no nelaimes.
Tieši par to ir tas stāsts, Annas vīru joprojām te gandrīz katra ottra uzskata par bērna un Annas slepkavu, piedrukātas 70 lapas, un zināms, kā mazulis ir miris, bet nē tik un tā viņu ēd nost! Neviena nav atvainojusies, vai vismaz ieminējusies par bēbīti redz es kļūdījos!😢 Šo puisi, visi ceļ debesīs gandrīz svēto kārtā😳 mans gadījums man nesāp, bērnībā jā sāpēja! Kādēļ šajā momentā gadījums tiek traktēts kā nelaimes gadījums? Es redzu tikai bezatbildību. Neviens par ģimeni te nav slikti izteicies! Tikai viņa aizstāves izdomā nelaimes gadījumu. Lasīs vai nelasīs veči tas ir cits jautājums, bet kā pieredze rāda arī sievietes tā notusē.SarmaD @ 27.03.2024 20:46Otrkārt, kādas te pēkšņi visas iejūtīgas. Kad bija jāpadara par slepkavu pazudušās Annas vīru, tad nez kādas idejas gāja vaļā.
Neko jau tas draugs samelojis nav. Pateica taisnību un viss. Tas čalis aizgāja gulēt pēc sava 0,7 un miers. Kādam sagribējās piedzīvojumus, lūk rezultāts😢huitzitzilin @ 27.03.2024 21:03
+
Tas no TĀ drauga puses bija izcili tizli. kāpēc tas posts vispār nav izņemts un dzēsts, tas man nav saprotams. Tieši TAS draugs tur gribēja celt haipu. (kā man nepatīk tas vārds :D )
qwe @ 27.03.2024 21:23Protams, bezatbildīgi rīkojās, a kurš no mums nav kādu reizi pārtusējies, pietempies un kaut kur vandījies, šoreiz nelaimigi sakrita un nepaveicās. Protams, traģiski, gan jau viņš pats tā negribēja, sadzērās un pastrādāja stulbības.
qwe @ 27.03.2024 21:23Protams, bezatbildīgi rīkojās, a kurš no mums nav kādu reizi pārtusējies, pietempies un kaut kur vandījies, šoreiz nelaimigi sakrita un nepaveicās. Protams, traģiski, gan jau viņš pats tā negribēja, sadzērās un pastrādāja stulbības.
Gardenia @ 27.03.2024 21:16Tieši par to ir tas stāsts, Annas vīru joprojām te gandrīz katra ottra uzskata par bērna un Annas slepkavu, piedrukātas 70 lapas, un zināms, kā mazulis ir miris, bet nē tik un tā viņu ēd nost! Neviena nav atvainojusies, vai vismaz ieminējusies par bēbīti redz es kļūdījos!? Šo puisi, visi ceļ debesīs gandrīz svēto kārtā? mans gadījums man nesāp, bērnībā jā sāpēja! Kādēļ šajā momentā gadījums tiek traktēts kā nelaimes gadījums? Es redzu tikai bezatbildību. Neviens par ģimeni te nav slikti izteicies! Tikai viņa aizstāves izdomā nelaimes gadījumu. Lasīs vai nelasīs veči tas ir cits jautājums, bet kā pieredze rāda arī sievietes tā notusē.
Pilnīgi pareizi, ja ir mazi bērni un ja neesi iztusējies jaunībā, tad gaidi līdz bērni izaug. Tas ta kā būtu loģiski, vai neveido ģimeni. Protams, ka visi neskrien tusēt kuriem mazi bērni. Sadzeries ar čaļiem tad tur vismaz arī paliec mājās. Normāls risinājums, te pat dzeršanu neviens nepārmet. Tādā momentā jau tā jūra ir līdz ceļiem un dūša liela. Neticu, ka sieva atbalstīja šo pasākumu un nenervozēja. 😔Krišjānis Kariņš @ 27.03.2024 21:52
Es neesmu, bet jautājums arī vai to dara cilvēks, kurš pasaulē viens kā pirksts, vēl studenta trakuma gados, vai arī vairāku bērnu tēvs 30+ gadu vecumā. Bērni uzliek atbildību, kādas jaunam studentam nav.
nu tas gan taisnība, ģimenes tēviem jau būtu jābūt prātīgiem, bet nu sazin, varbūt 5 gadus nebija atlaidīs,tad nu uz pilnu programmu gāja.Krišjānis Kariņš @ 27.03.2024 21:52
Es neesmu, bet jautājums arī vai to dara cilvēks, kurš pasaulē viens kā pirksts, vēl studenta trakuma gados, vai arī vairāku bērnu tēvs 30+ gadu vecumā. Bērni uzliek atbildību, kādas jaunam studentam nav.
Protams, ka ne speciāli tas notika. Mutē tomēr neviens viņam nelēja un ar pistoli blakus nestāvēja. Es nespēju to traktēt kā īstu nelaimes gadījumu, piedodiet. Ne jau viņam meža lops pie stūres braucot autiņā ieskrēja. Nedrīkst visas nāves traktēt par nelaimes gadījumiem kuras nav slepkavības. Tad jau slimnīcās guļot visi slimie cilvēciņi arī miruši no nelaimes gadījuma. Pastāv tomēr bezatbildība. Man pat skaidrā prātā no dzērušiem uz ielas bail, kur nu vēl tusiņu naktīs😢 mums pašiem sevi arī jāsargā🙏SarmaD @ 27.03.2024 21:53
Policija, cik saprotu, nav nākusi klajā ar faktu, ka tas bijis nelaimes gadijums. Bet ja cilvēks iepriekš neplānojot ticis tai ūdenī savu promiļu dēļ, tad tas arī sanāk nelaimes gadijums. Cilvēki ir tikai cilvēki un dzīve ir traģiska. Tā vienkārši notiek. Nedomāju, ka speciāli cilvēks dzēra, lai aizietu bojā un atstātu aiz sevis ģimeni.
Par ko žēlot to mirušo, viņam viss cerams labi. Viņa Bērniem tagad kā? Viņam šeit viss beidzies, bet bērniem jāsadzīvo ar to! Ļoti daudzus gadus!!!SarmaD @ 27.03.2024 20:44Dīvaini. Cilvēks ir miris, bet žēl vairāk ir pašiem sevis nekā tas mirušais.
Gardenia @ 27.03.2024 23:00Par ko žēlot to mirušo, viņam viss cerams labi. Viņa Bērniem tagad kā? Viņam šeit viss beidzies, bet bērniem jāsadzīvo ar to! Ļoti daudzus gadus!!!