Pazudusī Anna Jansone

Patīk
Reitings 3536
Reģ: 09.08.2016
Kādas domas?
Mani diezgan pārsteidz, ka pazudušās sievietes vīrs ļoti aktīvi tvīto par šo visu. Bet nu katram skumjas izpaužas citādāk.
https://www.tvnet.lv/7890452/video-vai-atraka-policijas-ricibu-butu-varejusi-glabt-annas-meitas-dzivibu-virs-vinu-sakotneji-meklejis-viens-pats
03.11.2023 23:04 |

Reitings 509
Reģ: 17.12.2023
Lai vai kā, "pozitīvais" no šī negadījuma ir tas, ka vismaz viņu atrada. Mīļajiem būs vietiņa kur aiziet un pasēdēt, kad bēdīgi. Cik grūti tomēr ir tiem ģimenes locekļiem, kas nekad neatrod savu pazudušo cilvēku.
27.03.2024 15:49 |

Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
Nav_vispar @ 27.03.2024 15:17

Kādas detaļas tas draugs izpauda?

https://www.reddit.com/r/latvia/comments/1bo2qb8/p%C4%93d%C4%93ja_bilde_ar_robertu_pie_manis/
27.03.2024 15:51 |

Reitings 1381
Nav_vispar @ 27.03.2024 15:17

Kādas detaļas tas draugs izpauda?
27.03.2024 15:51 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Adele4 @ 26.03.2024 23:06
Tàpat interesanti, kas notika ar to sievieti, kura ßogad janvàrì pazuda (pedejoreiz bija redzèta Blaumana iela pec kluba/bara apmeklèjuma) un dazqs dienas velak atrada mirušy Olaines pusè. Màjàs vìrs un bèrni.
Vèl bija jauna sieviete kuru atrada mirußu Skolas ielā kāpñutelpà.
Maniaki kkàdi uzdarbojas vai tas tà norm.
Tak viss internets ar sapņiem un kokteiļiem, par Olaini tika piekladzināts. Iedzēra aizveda cik varēja līdz mājām un tālāk pati netika nosalusi ļoti īsā laikā. Viss ja pareizi atceros notika dažu stundu laikā vienā dienā.
27.03.2024 15:58 |

Reitings 6700
chihiro @ 25.03.2024 10:44

Ja palasa/paskatās patiesus stāstus par ģimenes locekļa pazušanu, noslepkavošanu utt., kur vainīgais izrādās viens no ģimenes, bieži apkārtējiem cilvēkiem ģimene un vainīgais likās sakarīgi, labi cilvēki.
Nesaprotu kādēļ te daudzas kā aptrakušas pataisa Annas vīru par vainīgu😳 izmeklēšana beigusies? Viņš notiesāts? Tas Jums šķiet normāli, ja cilvēks tiešām centās viņai palīdzēt nepameta vienu nelaimē lai nojūdzās ar savu depresiju! Tagad jābaksta ar pirkstu un jānosoda? Labāk būtu bijis ja viņš pie pirmajām problēmām uz reiz notītu makšķeri?
27.03.2024 16:13 |

Reitings 6700
GlorijaGrevcova @ 10.03.2024 10:33

Justīnes sencīši arī traki meklēja atbildes uz jautājumiem, ha ha. Uzvedības eksperte atradusies. Jurčiks ir augstas klases manipulators un dramaturgs. Un tā kā šim nav nodzerta smadzenes, tad 6 mēnešus kursus Jūrmalā izgājušie wanna be izmeklētāji ni….uja Jurčika vainu nepierādīs, jo šis ir gudrāks.
Kas tie par kursiem Jūrmalā 6 mēneši?
27.03.2024 16:25 |

Reitings 6700
Adele4 @ 26.03.2024 23:32
ßausmas! Bija info, ka iekāpusi auto rigas centrà, nu mazums kas...
Bet normàli cilveks nenosalst ejot mazu gabalinu lidz màjam. Gan jau alko un kadas vielas. Cik dzirdets daudzviet vecrigs bàros ir tendence sazālot cilvèkus.
Un patiesiba gadijumi, kad cilveki pazud vai tiek atrasti mirußi nav retums. Zinu gadijumus ari padsmit gsdus atpakal viens 22 gadigs jaunietis tika atrasts miris, nosita laikam un ari nedaudz vecaks, tur ari laupisanas nolukos
Protams uzreiz visi domā, ka visur baigi visus baro un indē ar aizliegtām vielām😂, neviens pats sev mutē vai citur tās vielas nebāž? , tak ekspertīzē nekas tāds nebija atrasts. Vainīgi citi, tikai ne tas kurš aiziet dēļ savām glupībām😳
27.03.2024 16:48 |

Reitings 1381
Gardenia @ 27.03.2024 16:13
Nesaprotu kādēļ te daudzas kā aptrakušas pataisa Annas vīru par vainīgu? izmeklēšana beigusies? Viņš notiesāts? Tas Jums šķiet normāli, ja cilvēks tiešām centās viņai palīdzēt nepameta vienu nelaimē lai nojūdzās ar savu depresiju! Tagad jābaksta ar pirkstu un jānosoda? Labāk būtu bijis ja viņš pie pirmajām problēmām uz reiz notītu makšķeri?

Daudz iepriekšējās lapās ir pateikts, kad bija nesenāk nelaime, un nav te jauna apspriešana par Juri vai citi jauni apstākļi, tikai atbildēts uz to, ka cilvēki no malas ne vienmēr var veiksmīgi novērtēt savus kaimiņus, kolēģus, pat draugus un tas jau attiecas ne tikai uz Annu & Juri, bet arī citiem (piemēram, ka ārēji pozitīvs cilvēks var nebūt pozitīvs reāli). Un vēlreiz saku, ka tie ir tikai komentāri forumā.
27.03.2024 17:01 |

Reitings 6700
huitzitzilin @ 27.03.2024 15:41

Viens draugs bija ielicis bildi- pēdējā bilde ar Robertu. Pirms iešanas uz Vecrīgu, esot bijis pie tā drauga ciemos. Tas draugs atteicies doties ar viņu uz Vecrīgu. Esot dzēruši 2 litrus šņabja (3 cilvēki). Roberts esot bijis tā drauga brāļa labākais draugs (cik var secināt pēc komentiem).
Otrs posts bija par meklēšanu un tās gaitu.
Es atvainojos par atkārtošanos draugs, draugs, draugs, bet nezinu kā viņu sauc :D
Tas ir katram 0,7 ribās! Tam vienam kurš nekur negāja bija vismaz galva uz pleciem🙏 Ļoti žēl, ka viss ir noticis, tā kā ir, bet tam vispār nevajadzēja notikt. Vai tiešām pēc tāda daudzuma alko vēl jāskrien piedzīvojumus meklēt Rock kafe tik mīlošam, gādīgam vīram un tēvam.? 0,7 alko tomēr ir arī veselīgam un sportiskam vīrietim laba deva promiļu. Tādi gadījumi notiek regulāri, tas pats ar to bērnu mammu Olainē. Ja pašiem nav pret sevi atbildības, vajadzētu saglabāt atbildību vismaz par bērniem līdz pilngadībai. Par otru pusi jau nav tik aktuāli, nezinam kas ģimenētur notiek, ja šitā precētiem mazu bērnu vecākiem jāskraida pa klubiņiem. Piedodiet, bet man šādos momentos žēl tikai to nevainīgo bērnu. Jo tie cilvēki paši sevi ir nostādījuši nezāles lomā kuru gaida kad kāds izravēs. Neprot dzīvību novērtēt, tad tiešām arī nevajag, tikai pirms tam jādomā vai to ģimeni vajag veidot! Žēl ir to kuri grib dzīvot un cīnās par dzīvību un veselību, bet diemžēl ne visiem lemts būt dzīviem un veseliem
27.03.2024 17:29 |

Reitings 6700
chihiro @ 27.03.2024 17:01

Daudz iepriekšējās lapās ir pateikts, kad bija nesenāk nelaime, un nav te jauna apspriešana par Juri vai citi jauni apstākļi, tikai atbildēts uz to, ka cilvēki no malas ne vienmēr var veiksmīgi novērtēt savus kaimiņus, kolēģus, pat draugus un tas jau attiecas ne tikai uz Annu & Juri, bet arī citiem (piemēram, ka ārēji pozitīvs cilvēks var nebūt pozitīvs reāli). Un vēlreiz saku, ka tie ir tikai komentāri forumā.
Protams novērtēt nevar, ne draugi, ne kaimiņi, bet te visas dīvāna ekspertes jau sen zina Juris visus nogalinājis. Pirms tam tak par zīdaini bļāva pats mājās nogalinājis, vai vēl trakāk aizveda uz mežu, sīci atstāja mašīnā speciāli dzīvu nosalt, kamēr Annu purvā slīcināja un skābēs mērcēja🙈 Tak drusku attopieties, nekas nav pierādīts. Bēbis vispār mājās miegā aizgāja! Par to te kāda dīvana eksperte ir uzrakstījusi, es atvainojos Jurim un visām Jums, ka es Juri pataisīju par zīdaiņu slepkavu? Zinu bija iepriekš pašnāvības mēģinājums, nu un tad. Vai tad viņai vienīgajai tā bijis? Ārsti nolēma ir vesela, slimnīcā neturēja! Tad kā ar viņu kā ar spitālīgo līdz mūža galam jāapietās? Jātur saitiņā, krātiņā un galvenais distancē visur labi pieskatītu?
27.03.2024 17:41 |

Reitings 1470
Reģ: 09.01.2024
Gardenia @ 27.03.2024 17:29
Tas ir katram 0,7 ribās! Tam vienam kurš nekur negāja bija vismaz galva uz pleciem? Ļoti žēl, ka viss ir noticis, tā kā ir, bet tam vispār nevajadzēja notikt. Vai tiešām pēc tāda daudzuma alko vēl jāskrien piedzīvojumus meklēt Rock kafe tik mīlošam, gādīgam vīram un tēvam.? 0,7 alko tomēr ir arī veselīgam un sportiskam vīrietim laba deva promiļu. Tādi gadījumi notiek regulāri, tas pats ar to bērnu mammu Olainē. Ja pašiem nav pret sevi atbildības, vajadzētu saglabāt atbildību vismaz par bērniem līdz pilngadībai. Par otru pusi jau nav tik aktuāli, nezinam kas ģimenētur notiek, ja šitā precētiem mazu bērnu vecākiem jāskraida pa klubiņiem. Piedodiet, bet man šādos momentos žēl tikai to nevainīgo bērnu. Jo tie cilvēki paši sevi ir nostādījuši nezāles lomā kuru gaida kad kāds izravēs. Neprot dzīvību novērtēt, tad tiešām arī nevajag, tikai pirms tam jādomā vai to ģimeni vajag veidot! Žēl ir to kuri grib dzīvot un cīnās par dzīvību un veselību, bet diemžēl ne visiem lemts būt dzīviem un veseliem

Nu paga paga, tu jau par traku aizgāji. Ja cilvēks retu reizi izraujas uz Vecrīgu ar draugiem ietusēt, viņš ir nezāle? Par šo vīrieti bija rakstīts, ka bija ģimenes cilvēks, strādāja, spēlēja regbiju. Nebija nekāds iknedēļas tusētājs. Vienkārši drausmīga neveiksme - iedzēra par daudz un blakus bija Daugava. Jo te jau nav runa par tiem, kas vazājas un dzerstas katru brīvu brīdi. Tie ir nezāles. Bet te cilvēkam vienkārši nepaveicās ar apstākļiem. :(
27.03.2024 18:49 |

Reitings 244
Reģ: 20.02.2024
mokabezpiena @ 27.03.2024 18:49

Nu paga paga, tu jau par traku aizgāji. Ja cilvēks retu reizi izraujas uz Vecrīgu ar draugiem ietusēt, viņš ir nezāle? Par šo vīrieti bija rakstīts, ka bija ģimenes cilvēks, strādāja, spēlēja regbiju. Nebija nekāds iknedēļas tusētājs. Vienkārši drausmīga neveiksme - iedzēra par daudz un blakus bija Daugava. Jo te jau nav runa par tiem, kas vazājas un dzerstas katru brīvu brīdi. Tie ir nezāles. Bet te cilvēkam vienkārši nepaveicās ar apstākļiem. :(

Izdzert 2l uz trijiem nav 'cilvēkam vienkārši nepaveicās'. Tā ir stulba rīcība un stulbai rīcībai bieži vien ir stulbas sekas.
27.03.2024 18:54 |

Reitings 6700
mokabezpiena @ 27.03.2024 18:49

Protams ar apstākļiem nepaveicās, viņš pats to noteikti nav gribējis nekādā gadījumā. Cik bieži tusējis, nevienam nav aktuāli, rezultāts diemžēl ir kāds ir. Tā ir tāda krievu ruletes spēle ar revolveri pie galvas, paveiksies, nepaveiksies. Tā diemžēl ir patiesība 99% paveiksies un 1% ir šis moments. Domā to var nosaukt par ļoti apzinīgu, apdomātu jaunas ģimenes tēva rīcību? Uz 3 izdzert 2 litrus vodku, pa nakti notusēt klubā noteikti turpināt lietot alko, tad 5 attapties, ka tomēr jāiet mājās, nu vismaz uz māju pusi. Cerēt, ka neviens viņam agresīvi noskaņots pa ceļam netrāpīsies un citos piedzīvojumos neiekulsies, par šo jau nelaimes gadījumu vispār neaizdomājās. Apzinīgais ģimenes vīrs būtu pie sievas sāna un mājās pie bērniem. Es klubos esmu bijusi pietiekoši daudz lai sapeastu ko tur dara tie aizņemtie vai precētie vīrieši.
27.03.2024 19:07 |

Reitings 6700
Krišjānis Kariņš @ 27.03.2024 18:54

Izdzert 2l uz trijiem nav 'cilvēkam vienkārši nepaveicās'. Tā ir stulba rīcība un stulbai rīcībai bieži vien ir stulbas sekas.
Tur jau tā lieta un tak tiem 2 puišiem bija vēl par maz🙈 Ar to bija jārēķinās! Cik uz ielas cieš skaidrā vispār nevainigi cilvēki pat dienas laikā😔 Ko tad var gaidīt piedzīvojumu meklētāji?😳
27.03.2024 19:11 |

Reitings 1470
Reģ: 09.01.2024
Var jau moralizēt par dzeršanu, klubu apmeklēšanu utt, bet nu meitenes, piedodiet, te tiek viss pārspīlēts. Ne jau visiem ģimenes tēviem tagad rādīsim ar pirkstu par to, ka aizgāja uz barčiku. Man ļoti nepatīk tā “vajadzēja par ģimeni domāt!!” moralizēšana. Vai tad mēs pašas katru x, kad patusējam, domājam par to, ka kritīsim Daugavā? Protams, jāapdomā sava rīcība vienmēr, bet nelaimes gadījumi var gadīties jebkad. Arī skaidrā. Tas, ka cilvēks ar draugiem bija bārā un pēc tam bija traģisks negadījums, neliecina, ka viņš nebija atbildīgs un nedomāja par ģimeni. Ja es būtu šī cilvēka tuvinieks un uzdurtos šādiem tekstiem, man būtu drausmīgi nepatīkami. :(
27.03.2024 19:39 |

10 gadi
Reitings 17
Reģ: 03.02.2013
Meitenes, jūs noteikti mani nopelsiet, bet ļoti lūdzu pārtraukt šo Roberta nelaimes gadījuma iztirdīšanu šeit forumā. Lūdzu, no visas sirds, kā cilvēks, kurš viņu pazina un cienīja.
Jūsu vārdi te neko nemainīs. Padomājiet no tuvinieku un ģimenes puses - vai gribētu, lai jums (tpfu, tpfu, tpfu) šādā gadījumā gribētos, lai te tirda un raksta.
Cilvēks ir traģiski gājis bojā, noticis nelaimes gadījums. Lūdzu, beidziet! Viņam ir bērni, sieva - internetā nekas nepazūd. Šīs diskusijas ir publiski pieejamas.
Lūdzu, kaut nelielu empātiju pret tuviniekiem un cieņu pret aizgājušo veltiet no savas puses.
Sliktas lietas un notikumi, diemžēl, uz šīs pasaules notiek un mēs nekad nevaram zināt, kurā solī mūs kas skars. Nedod Dievs kādai saskarties ar ko līdzīgu!
Atkārtošu - lūdzu empātiju un cieņu. Pārtrauciet šī notikuma iztirzāšanu šeit!
27.03.2024 20:09 |

Reitings 244
Reģ: 20.02.2024
Ja es būtu šī cilvēka tuvinieks un uzdurtos šādiem tekstiem, man būtu drausmīgi nepatīkami.

Ja es būtu tā cilvēka tuvinieks, man būtu drausmīgi nepatīkami zināt, ka mazu bērnu tēvs lieto tik daudz alko un tad piedzēries naktī skraida kaut kur apkārt pa pilsētu.
nelaimes gadījumi var gadīties jebkad. Arī skaidrā.

Bet viņš nebija skaidrā. Ja cilvēks dzērumā kādu notriec, tā arī ir tava domāšana - bet gājējs arī šoferim skaidrā var paskriet zem riteņiem, šoferītim vienkārši nepaveicās, cieņu viņa tuviniekiem lūdzu!
Ja kādu sāpina šī vai cita diskusija, to droši var nelasīt.
27.03.2024 20:23 |

Reitings 6700
mokabezpiena @ 27.03.2024 19:39
Var jau moralizēt par dzeršanu, klubu apmeklēšanu utt, bet nu meitenes, piedodiet, te tiek viss pārspīlēts. Ne jau visiem ģimenes tēviem tagad rādīsim ar pirkstu par to, ka aizgāja uz barčiku. Man ļoti nepatīk tā “vajadzēja par ģimeni domāt!!” moralizēšana. Vai tad mēs pašas katru x, kad patusējam, domājam par to, ka kritīsim Daugavā? Protams, jāapdomā sava rīcība vienmēr, bet nelaimes gadījumi var gadīties jebkad. Arī skaidrā. Tas, ka cilvēks ar draugiem bija bārā un pēc tam bija traģisks negadījums, neliecina, ka viņš nebija atbildīgs un nedomāja par ģimeni. Ja es būtu šī cilvēka tuvinieks un uzdurtos šādiem tekstiem, man būtu drausmīgi nepatīkami. :(
Šīs te glupības būtu vēlams pastāstīt tiem 4 bērniem kuri pēdējo 3 mēnešu laikā palikuši bez mammas, vai tēva! Pēc dažiem gadiem👍 2 Pastāstīsi kā tēvs "netīšām" Daugavā iekrita, otriem 2 bērniem pastāstīsi kā mamma NETĪŠĀM ziemā pie mājām nosala! Te nekas un it nemaz nav pārspīlēts! Var iedzert un var tusēt, kā pieredze rāda tomēr ģimenei kopā, vis maz viens otru pieskatīs! Nav jādzer līdz tādam stāvoklim, ka cilvēks pārvēršās par lopu! Ja grib dzert tik daudz tad jāpaliek mājās 4 sienās, drošības pēc! Es šos gadījumus nespēju nosaukt par vienkāršiem nelaimes gadījumiem. Nelaimes gadījums būs kad lāsteka uz galvas uzkritīs.
27.03.2024 20:24 |

Reitings 6700
Ja kāda uzskata, ka man nav tiesību tā izteikties. Tad es uzskatu varu gan izteikt savu viedokli. Es esmu tāds bērns kuram tēvs aptuveni tādā situācijā aizgāja kad man bija 2 gadi!
27.03.2024 20:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits